Evt normal kolonya pamuk oraya basabilirsin biri onermisti sislikler morluklar icin.tabi size nasıl uygunsa oyle yapınPıhtılaşma var evet bende de 4000 ilk iğne bir de coraspirin kullaniyorum şişlikler de normal diyorsun yani ben yarından itibaren 1 paket koldan yapmayı düşünüyorum doktor da yapabilirsin dedi canım çok yanıyor çünkü göbekte 1 hafta dinlensin biraz
Hahaha bu ben değil miBenim yedi sülale biliyorlar sağolsunlar. Daha bebeği bile göremedik
Benim cokta onemli olmayan bir gen heterozigot cikti ki kizimda 04 oksopar+ecopirin almama ragmen ondan sonra ki gebelikte kalp atımı alamayinca suan 06 oksopar gectik.benimde 3 kaybim oldu biri bos ikisi kalp atımı yoktu.o yuzden ben degerim 12 iken basladim ilaclara.Evet aynen öyle önceki 2 kayıp kese görünmeden olduğu için hiç birinde iğne vermemişti doktorlar. O yüzden bunda kese görülüp iğne verince havaya uçtum sevinçten. En azından bi önlem alabilicem diye. Benim bi genim homozigot çıktı 4000lik oksapar verdi doktorum yanında da coraspin kullanıyorum
Sizin hangi geninizde sorun vardi peki.yada kilo durumunuz nedir? Benim doktorum kiloya dha çok bağlıyor bu surecte 3 ayri doktor ile görüştüm perinatolog kilo deyip duruyor ki haklida sanırım 165 boy 80 kiloyum.Doktorum söylemdi zaten kullana diye ben belirttim iki defa kürtaj olduğumu ve pıhtılaşmaya meyilli olduğumu.Daha önceki doktor söylemişti genetik test sonucunda.İşin doğrusu riske atmak bile istemedim,çünkü doktorlar için sıradan bir hamileyim ama ben bunun riskini bi daha yaşamak istemeyecek kdar çok hırpaladım.Bu sebeple ben dedim hocam bana iğne yazın diye o da yazdı.ne zman kesmeliyim ne zamana kdar kullanmalıyım diye birşey belirtmedi,zaten bi sonraki kontrole gittiğimde başka bir doktorlara gidip daha detaylı fikir alcağım.
Canım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz bendede vardı ilaca başladım bir haftadır olmadı korkma ama benim salak doktorum beni korkutmuştu. İlaç bulmaya çalış bol. Dinlen imkanın. Varsa yarın da bi ara doktoru bilgisi olsun .dualarım seninle kuzumKızlar kahverengi lekelenmem var ağrım yok. Perşembe günü kalp atışını duyduk doktor hiç bi sorun yok her şey yolunda dedi. Yani kanama alanım vs olsa söylerdi. Niye lekelenmem var anlamadım. Progestan da bitti aksilik ya köydeyim bi de. Eczane reçetesiz vermezse napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk
Oyle yapiyorum progestan kullanacagim hafif kahve akinti var bugun asiri yiprandim ya ne yemek yiyebildim ne su içebildim. Bosa zarar veriyorum. Yarin guzel bir gun olsun inşallahKuzu hicc aklına getirme kötüyü cagirirsan gelir hep iyi düşün ki bebeğinde iyi olsun bak ben 3 aylık Ken kürtaj oldum 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ama ümidim hep tam yoğun bulantım olmasına rağmen gün içinde hiç aklıma
Evet canım çok doğru söylüyorsun bulantilarda bı azalsaydi keyfini surseydik
Canım ben yazmayı beceremedim pek beyzosh a yazacaktım okun yazdığını kopyaladı öyle paylaşmış bende lekelenme yok sadece bulantılar çok fazlaCanım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz bendede vardı ilaca başladım bir haftadır olmadı korkma ama benim salak doktorum beni korkutmuştu. İlaç bulmaya çalış bol. Dinlen imkanın. Varsa yarın da bi ara doktoru bilgisi olsun .dualarım seninle kuzum
Mide yanması beni mahvediyor dünden beri bulantı ve mide de hazımsızlıkta başladıAminn canm şimdi bı sade sodaya yarım limon sıkıp içtim biraz iyi geldi bide mide yanmasına gaviskon şurup olmazsa olmazim
Olumsuz. Çok fazla konu okuyor musun canım, ondan olabilir ya da çevreden dinlediğiniz olumsuz örnek varsaIlk gebeligim hic sorun yasamadim bilmiyorum niye bpyle
Bende asla sivilce çıkmazdı, şuan her gün yenisi ekleniyor. Kil maskesi yapıyorum o biraz kurutuyorKızçelerim merhaba size birsey sormak istiyorum 6+2 gebelikteyim fakat son 1 haftadir yuzumde cok sivilcelenme ve saclarimda cok yaglanma var. Hayatim boyunca saclarim hic yaglanmazken sabah yikiyorum aksama yaglaniyor onu da gectim ergenlikte bile sivilcesi olmayan ben sivilce cikariyorum. Bu arada gogus sizlamasi uyku hali bulanti vs hic bir gebelik belirtim yok. Basina hic boyle sivilce ve yaglanma gelen var mi? Iyi birsey mi? Yada nasil cozum buldunuz kuzular
Hiç takılma benim oğlumda hiç bulantı olmadı şimdi şükür 9 yaşında, koca karı masalı onlarBende her kişide farklı olduğunu düşünüyorum ama işte hani bu çevre baskısı dedikleri var ya... İşte asıl insanı strese sokan bu resmen. Bulantin varsa sağlam gebelik nedir yani? Herkes bulantı yaşayacak diye bir kaide yok ki. Bünyeden bünyeye değişir ama bu tarz şeyler insanı gerçekten strese sokup geriyor. Bulantı olsun olmasın sağlık olsun yeter ki..
Evet burdan ve gecen hastaneye gittigimde birisi bebegini mecburi aldircakti aklimdan cikmiyo cok takiyorum ama yavas yavas rahatlatiyorum burasi sayesindeMide yanması beni mahvediyor dünden beri bulantı ve mide de hazımsızlıkta başladı
Olumsuz. Çok fazla konu okuyor musun canım, ondan olabilir ya da çevreden dinlediğiniz olumsuz örnek varsa
Canım benimde öyle. İlk gebeligimde hiç bulantim va olmadı. Kızım 2 yaşında hatta şuan üstümde uyumaya çalışıyor hanfendi yatak dar geldi.Hiç takılma benim oğlumda hiç bulantı olmadı şimdi şükür 9 yaşında, koca karı masalı onlar
Ben ilk hamileliğimde doğuma kadar kustum her yediğimi çıkarıyodum.2.hamileliğimde de yine sabah kusmalarım 9ay devam etti bunda da berbat durumdayım bulantıdanYok yok bazen son döneme kadar kusan var bthcg etkisi büyük ama işte herkesin bünyesinde farklı bazıları ilk üç ay da bitiyor bazıları resmen doğuma kadar gidiyor bazılarında hiç bulantı olmuyor kimin nasibine ne düşerse artık:)
Haftaya giderseniz keseyi görürsünüz. Kalp atışı herkesin farklı doktorlar tedirgin olmasin anne diye genelde her sey yolunda ise 8. Hafta çağırıyorlar.Herkese selam.
Dün çift çizgiyi gördüm sonunda. Sonra kan verdim ve 143 çıktı bhcg. Sat 13 hazirandı. 1 oğlum var. 1 de düşüğüm. 3 senedir bekliyoruz. Sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hep beraber.
Bir de doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymak için.
6+0 da duyulur mu sizce?
Benimkiler de çok erken başladı ama her geçen gün artıyor gibime geliyor ,doktorum da 6-8 hafta aralığı belirtilerin en pik yaptığı zamanlar 8. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıp 12. Haftalarda kaybolmasını bekleriz dedi .Bakalım sağlıklı olsunlar da .Ben de bugün 7+0 haftasındayım İnan aynı şeyleri yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum sürekli hasta gibiyim midem kaynıyor fokur fokur oda bulantı ve yanma yapıyor başıma vuruyor boğazıma kadar yanıyor benim belirtiler 5.haftanın sonralarına doğru başladı erken başladı inşallah erken biter.
Amin canım aminBi de doktorumda aynı ilacı verdi bana ama işlemiyor bir de dramamin verdi yanına günde 2 tane alayım diye. Bilmiyorum nasıl olacak bu böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun kimimiz bulantılarla uğraşıyor kimimiz lekelenme kanama vs. Rabbim sen bizlere şifa ver inşalah
Ya bu bulantı çok pis bişey benimde sabahları aşırı bulantım var kussam rahatlicam sadece gıcık bı bulantı geliyor kusamiyorum:/ i d'Allah senin ilk ay dakesilir bu sefer ve herkesin rahat geçer kusma bulantı çok zor geçiyor hamilelik bide vede iki çocuğun var Allah yardım etsinBen ilk hamileliğimde doğuma kadar kustum her yediğimi çıkarıyodum.2.hamileliğimde de yine sabah kusmalarım 9ay devam etti bunda da berbat durumdayım bulantıdan
Evet canım maalesef daha bebegi goremedi doktor eğer doktorun dediği çıkar bebek görünmezse bir dahakine eşime söylicem 8. Haftaya kadar söylemicez kimseye sadece biz bilicezHahaha bu ben değil mibir an ben mi yazdım diye baktım da değilmişim. Durumumuz aynı arkadaşım, sinirlensem de kızsam da sonuç değişmeyecek o yüzden bosverdim gitti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?