- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 34
Eşin sır tutabiliyosa çok iyi benimki acayip bosbogaz inşallah gittiginizde görürsünüz canımEvet canım maalesef daha bebegi goremedi doktor eğer doktorun dediği çıkar bebek görünmezse bir dahakine eşime söylicem 8. Haftaya kadar söylemicez kimseye sadece biz bilicez
Mide yanması bende de var mide yanması ve sonrasında hafif bulantı mide yanması sabah uyandığımda çok oluyor bulantı gün boyuMide yanması beni mahvediyor dünden beri bulantı ve mide de hazımsızlıkta başladı
Olumsuz. Çok fazla konu okuyor musun canım, ondan olabilir ya da çevreden dinlediğiniz olumsuz örnek varsa
Benim bu sabah sağ kasığa girip çıkan ağrı oldu birkaç saat mide yanması ve hafif bulantı halsizlik varKizlar ben de su an sata gore 6+3m ama iki gun once gittogimizde bebegi goremediydik kesem 15mm ama içi boştu. Şu an belim ve sol kalçam çok ağriyor daha yataktan kalkarken vardi. Dun harikaydim supurge yaptim ama hic bi skinti yoktu. Siz de var mi hiç bel ağrisi bacaga vuran bi agri. Neden olabilir
Bence haftayı bekleme biran önce muayene ol. Sağlıklı gebelik olup olmadığını ne kadar erken öğrensen o kadar iyi. Ben 2 günde bir kontrole gidiyorum kan ve ultrason için. doktor bugün için de çağırdı dış gebelik mi sağlıklı mı öğrenene kadar bu şekilde gideceğim.Herkese selam.
Dün çift çizgiyi gördüm sonunda. Sonra kan verdim ve 143 çıktı bhcg. Sat 13 hazirandı. 1 oğlum var. 1 de düşüğüm. 3 senedir bekliyoruz. Sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hep beraber.
Bir de doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymak için.
6+0 da duyulur mu sizce?
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Kaç gün gecikmeden sonra beta 143 çıktı acaba? Kalp atışı için 6.hafta çok erken. En erken 7nin ortalarında duyuluyor Dr. lar genelde 8.haftayı öneriyorlar. Adet gecikmesi dışında gebelik belirtileriniz var mı acaba?Herkese selam.
Dün çift çizgiyi gördüm sonunda. Sonra kan verdim ve 143 çıktı bhcg. Sat 13 hazirandı. 1 oğlum var. 1 de düşüğüm. 3 senedir bekliyoruz. Sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hep beraber.
Bir de doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymak için.
6+0 da duyulur mu sizce?
Normal belirtler canım ben bulantı ve gazdan duramıyordum prilam a başladım onunla duruyorum eşimin kuzeni kadın doğumcu o yazdı. Bel ağrısına çare yokKizlar ben de su an sata gore 6+3m ama iki gun once gittogimizde bebegi goremediydik kesem 15mm ama içi boştu. Şu an belim ve sol kalçam çok ağriyor daha yataktan kalkarken vardi. Dun harikaydim supurge yaptim ama hic bi skinti yoktu. Siz de var mi hiç bel ağrisi bacaga vuran bi agri. Neden olabilir
Benim adetlerim çok düzensiz ama ortalama 2 3 gün gecikmede bu değeri gördüm diyebişirim. Bende en bariz belirtiler göğüs uçlarının aşırı ağrısı ve sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmem. Daha genelde de hiaaettiğim belirti (adet olmadan olur) yumurtalık ağrısı. Bir de hafif lekelenme oldu bende 5 6 gün önceMerhabalar öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Kaç gün gecikmeden sonra beta 143 çıktı acaba? Kalp atışı için 6.hafta çok erken. En erken 7nin ortalarında duyuluyor Dr. lar genelde 8.haftayı öneriyorlar. Adet gecikmesi dışında gebelik belirtileriniz var mı acaba?
Bu arada benim geçen hafta ağrım vardı beta değerim de düşük çıkmıştı. Dış gebelik olabilir diye sürekli muayene ediyor doktorum.Bence haftayı bekleme biran önce muayene ol. Sağlıklı gebelik olup olmadığını ne kadar erken öğrensen o kadar iyi. Ben 2 günde bir kontrole gidiyorum kan ve ultrason için. doktor bugün için de çağırdı dış gebelik mi sağlıklı mı öğrenene kadar bu şekilde gideceğim.
Kaç hafta kaç günlük canım sat a göreKızlar sizde kese ne zaman gözüktü? 5 haftaya girdim bugün kontrole gideceğim tekrar. 2 gün önce gözükmemişti :/dış gebelik olmasından korkuyorum.
12 Haziran sat canım. Yani tam 5 hafta oldu bugün. :/Kaç hafta kaç günlük canım sat a göre
Erken olabilir canım, kişiden kişiye değişiyor. Bugun gidince haber verirsin güzel haberini12 Haziran sat canım. Yani tam 5 hafta oldu bugün. :/
5+1 de kese 5+5 de yolk sac göründü 6+5 de kalp atisi icin gidecegim daha duymadik. Icini ferah tut cok cok minik bu donemler stresli oluyo ama kendini rahatlat saglikla kucakla bebeğiniKızlar sizde kese ne zaman gözüktü? 5 haftaya girdim bugün kontrole gideceğim tekrar. 2 gün önce gözükmemişti :/dış gebelik olmasından korkuyorum.
İnşallah canım güzel haberler vereceğimErken olabilir canım, kişiden kişiye değişiyor. Bugun gidince haber verirsin güzel haberini
Herkes 4 haftada görünce endişelendim. Doktorum da ısrarla gel dış gebelik de olabilir sağlıklı mı bilmiyoruz diyince insan ister istemez stres yapıyor. Teşekkürler canım5+1 de kese 5+5 de yolk sac göründü 6+5 de kalp atisi icin gidecegim daha duymadik. Icini ferah tut cok cok minik bu donemler stresli oluyo ama kendini rahatlat saglikla kucakla bebeğini
Kızlar sizde kese ne zaman gözüktü? 5 haftaya girdim bugün kontrole gideceğim tekrar. 2 gün önce gözükmemişti :/dış gebelik olmasından korkuyorum
Sat göre 5+1 de keseyi gördüm doktor 5+3 ile uyumlu dedi hatta o gün derinden kalp atışını da duyduk 6+5 te tekrar gittim kalp atışlarını tam olarak duydukKızlar sizde kese ne zaman gözüktü? 5 haftaya girdim bugün kontrole gideceğim tekrar. 2 gün önce gözükmemişti :/dış gebelik olmasından korkuyorum.
Evet arttı ama ben de şimdi 8.haftaya giriyorum 7+1 inşallah azalır yoksa mahvolacağım hayattan soğudum. Tabiki de sağlıklı olsunlar katlanırız diyoruz her şeye. Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşalah canımBenimkiler de çok erken başladı ama her geçen gün artıyor gibime geliyor ,doktorum da 6-8 hafta aralığı belirtilerin en pik yaptığı zamanlar 8. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıp 12. Haftalarda kaybolmasını bekleriz dedi .Bakalım sağlıklı olsunlar da .
Canım yorumunu gördüm aynen benimde öyle oldu kızımda 3 ay kanama oldu ara ara kanama alanı düşük tehlikesi olmamasına rağmenMerhaba bende 6+3 üm , 3 gün önce kalp atışını dinledik şükürler olsun.
Kanaması olan arkadaşlar benim yaklaşık 20 gündür bazen lekelenme bazende aktif kanama şeklinde devam ediyor fakat kese çevresinde kanama görmediler bazen olabiliyormuş aylarca devam ediyormuş ama yine de takip edip dikkat etmekte fayda var
Canım benim kese 4+0 da gözüktü. Ben biraz bu durumu kullanılan cihazın kalitesine bağlıyorum. Çünkü hatta keseyi karından gördü doktorum.Kızlar sizde kese ne zaman gözüktü? 5 haftaya girdim bugün kontrole gideceğim tekrar. 2 gün önce gözükmemişti :/dış gebelik olmasından korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?