• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Pıhtılaşma var evet bende de 4000 ilk iğne bir de coraspirin kullaniyorum şişlikler de normal diyorsun yani ben yarından itibaren 1 paket koldan yapmayı düşünüyorum doktor da yapabilirsin dedi canım çok yanıyor çünkü göbekte 1 hafta dinlensin biraz
Evt normal kolonya pamuk oraya basabilirsin biri onermisti sislikler morluklar icin.tabi size nasıl uygunsa oyle yapın 😊🙏

• Beğen
Reactions: Cmz
Evet aynen öyle önceki 2 kayıp kese görünmeden olduğu için hiç birinde iğne vermemişti doktorlar. O yüzden bunda kese görülüp iğne verince havaya uçtum sevinçten. En azından bi önlem alabilicem diye. Benim bi genim homozigot çıktı 4000lik oksapar verdi doktorum yanında da coraspin kullanıyorum
Benim cokta onemli olmayan bir gen heterozigot cikti ki kizimda 04 oksopar+ecopirin almama ragmen ondan sonra ki gebelikte kalp atımı alamayinca suan 06 oksopar gectik.benimde 3 kaybim oldu biri bos ikisi kalp atımı yoktu.o yuzden ben degerim 12 iken basladim ilaclara.

Doktorum söylemdi zaten kullana diye ben belirttim iki defa kürtaj olduğumu ve pıhtılaşmaya meyilli olduğumu.Daha önceki doktor söylemişti genetik test sonucunda.İşin doğrusu riske atmak bile istemedim,çünkü doktorlar için sıradan bir hamileyim ama ben bunun riskini bi daha yaşamak istemeyecek kdar çok hırpaladım.Bu sebeple ben dedim hocam bana iğne yazın diye o da yazdı.ne zman kesmeliyim ne zamana kdar kullanmalıyım diye birşey belirtmedi,zaten bi sonraki kontrole gittiğimde başka bir doktorlara gidip daha detaylı fikir alcağım.
Sizin hangi geninizde sorun vardi peki.yada kilo durumunuz nedir? Benim doktorum kiloya dha çok bağlıyor bu surecte 3 ayri doktor ile görüştüm perinatolog kilo deyip duruyor ki haklida sanırım 165 boy 80 kiloyum.

Kızlar kahverengi lekelenmem var ağrım yok. Perşembe günü kalp atışını duyduk doktor hiç bi sorun yok her şey yolunda dedi. Yani kanama alanım vs olsa söylerdi. Niye lekelenmem var anlamadım. Progestan da bitti aksilik ya köydeyim bi de. Eczane reçetesiz vermezse napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk
Canım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz bendede vardı ilaca başladım bir haftadır olmadı korkma ama benim salak doktorum beni korkutmuştu. İlaç bulmaya çalış bol. Dinlen imkanın. Varsa yarın da bi ara doktoru bilgisi olsun .dualarım seninle kuzum 😟

Kuzu hicc aklına getirme kötüyü cagirirsan gelir hep iyi düşün ki bebeğinde iyi olsun bak ben 3 aylık Ken kürtaj oldum 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ama ümidim hep tam yoğun bulantım olmasına rağmen gün içinde hiç aklıma

Evet canım çok doğru söylüyorsun bulantilarda bı azalsaydi keyfini surseydik 😇
Oyle yapiyorum progestan kullanacagim hafif kahve akinti var bugun asiri yiprandim ya ne yemek yiyebildim ne su içebildim. Bosa zarar veriyorum. Yarin guzel bir gun olsun inşallah 🤲😘

Canım korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz bendede vardı ilaca başladım bir haftadır olmadı korkma ama benim salak doktorum beni korkutmuştu. İlaç bulmaya çalış bol. Dinlen imkanın. Varsa yarın da bi ara doktoru bilgisi olsun .dualarım seninle kuzum 😟
Canım ben yazmayı beceremedim pek beyzosh a yazacaktım okun yazdığını kopyaladı öyle paylaşmış bende lekelenme yok sadece bulantılar çok fazla

Aminn canm şimdi bı sade sodaya yarım limon sıkıp içtim biraz iyi geldi bide mide yanmasına gaviskon şurup olmazsa olmazim
Mide yanması beni mahvediyor dünden beri bulantı ve mide de hazımsızlıkta başladı
Ilk gebeligim hic sorun yasamadim bilmiyorum niye bpyle
Olumsuz. Çok fazla konu okuyor musun canım, ondan olabilir ya da çevreden dinlediğiniz olumsuz örnek varsa

Kızlar kaç gündür yazamıyorum doğru düzgün giremiyorum inanın midem fokur fokur kaynıyor kulanıyor vw hep aç gibiyim. İnanılmaz baş ağrısı yapıyor bende telefona bakamıyorum bile. Benim gibi olan arkadaşlar çok iyi anlar beni şuan. Rallim hepimizi sınavdan geçiriyor demekki kimimiz bulantılar yüzünden kötü oldu kimimiz lekelenmeler kanamalar vs güzel düşünelim herşey güzel sonuçlansın bu gece olumlu enerjiler verirsek olumlu dönüşler olacaktır. Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İyi geceler 💤😘

Kızçelerim merhaba size birsey sormak istiyorum 6+2 gebelikteyim fakat son 1 haftadir yuzumde cok sivilcelenme ve saclarimda cok yaglanma var. Hayatim boyunca saclarim hic yaglanmazken sabah yikiyorum aksama yaglaniyor onu da gectim ergenlikte bile sivilcesi olmayan ben sivilce cikariyorum. Bu arada gogus sizlamasi uyku hali bulanti vs hic bir gebelik belirtim yok. Basina hic boyle sivilce ve yaglanma gelen var mi? Iyi birsey mi? Yada nasil cozum buldunuz kuzular
Bende asla sivilce çıkmazdı, şuan her gün yenisi ekleniyor. Kil maskesi yapıyorum o biraz kurutuyor
Bende her kişide farklı olduğunu düşünüyorum ama işte hani bu çevre baskısı dedikleri var ya... İşte asıl insanı strese sokan bu resmen. Bulantin varsa sağlam gebelik nedir yani? Herkes bulantı yaşayacak diye bir kaide yok ki. Bünyeden bünyeye değişir ama bu tarz şeyler insanı gerçekten strese sokup geriyor. Bulantı olsun olmasın sağlık olsun yeter ki..
Hiç takılma benim oğlumda hiç bulantı olmadı şimdi şükür 9 yaşında, koca karı masalı onlar

Mide yanması beni mahvediyor dünden beri bulantı ve mide de hazımsızlıkta başladı

Olumsuz. Çok fazla konu okuyor musun canım, ondan olabilir ya da çevreden dinlediğiniz olumsuz örnek varsa
Evet burdan ve gecen hastaneye gittigimde birisi bebegini mecburi aldircakti aklimdan cikmiyo cok takiyorum ama yavas yavas rahatlatiyorum burasi sayesinde

Hiç takılma benim oğlumda hiç bulantı olmadı şimdi şükür 9 yaşında, koca karı masalı onlar
Canım benimde öyle. İlk gebeligimde hiç bulantim va olmadı. Kızım 2 yaşında hatta şuan üstümde uyumaya çalışıyor hanfendi yatak dar geldi.😩 şuanda da hiç bulantim vs yok. Benimki birazcık sitemdi aslında 🙂 ama benzer durum yaşan birilerini duymak iyi geliyor gerçekten 💕

Yok yok bazen son döneme kadar kusan var bthcg etkisi büyük ama işte herkesin bünyesinde farklı bazıları ilk üç ay da bitiyor bazıları resmen doğuma kadar gidiyor bazılarında hiç bulantı olmuyor kimin nasibine ne düşerse artık:)
Ben ilk hamileliğimde doğuma kadar kustum her yediğimi çıkarıyodum.2.hamileliğimde de yine sabah kusmalarım 9ay devam etti bunda da berbat durumdayım bulantıdan 🥺

Herkese selam.
Dün çift çizgiyi gördüm sonunda. Sonra kan verdim ve 143 çıktı bhcg. Sat 13 hazirandı. 1 oğlum var. 1 de düşüğüm. 3 senedir bekliyoruz. Sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hep beraber.
Bir de doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymak için.
6+0 da duyulur mu sizce?

Herkese selam.
Dün çift çizgiyi gördüm sonunda. Sonra kan verdim ve 143 çıktı bhcg. Sat 13 hazirandı. 1 oğlum var. 1 de düşüğüm. 3 senedir bekliyoruz. Sağlıkla tamamlarız inşallah bu süreci hep beraber.
Bir de doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum kalp atışını da duymak için.
6+0 da duyulur mu sizce?
Haftaya giderseniz keseyi görürsünüz. Kalp atışı herkesin farklı doktorlar tedirgin olmasin anne diye genelde her sey yolunda ise 8. Hafta çağırıyorlar.

Ben de bugün 7+0 haftasındayım İnan aynı şeyleri yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum sürekli hasta gibiyim midem kaynıyor fokur fokur oda bulantı ve yanma yapıyor başıma vuruyor boğazıma kadar yanıyor benim belirtiler 5.haftanın sonralarına doğru başladı erken başladı inşallah erken biter. 😒
Benimkiler de çok erken başladı ama her geçen gün artıyor gibime geliyor ,doktorum da 6-8 hafta aralığı belirtilerin en pik yaptığı zamanlar 8. Haftadan sonra yavaş yavaş azalıp 12. Haftalarda kaybolmasını bekleriz dedi .Bakalım sağlıklı olsunlar da .

Bi de doktorumda aynı ilacı verdi bana ama işlemiyor bir de dramamin verdi yanına günde 2 tane alayım diye. Bilmiyorum nasıl olacak bu böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun kimimiz bulantılarla uğraşıyor kimimiz lekelenme kanama vs. Rabbim sen bizlere şifa ver inşalah 🙏🙏
Amin canım amin 🙏🏻

Kızlar rüyamda başkasınin bir erkek çocuğunu emziriyordum sağ göğsümu veriyordum önce almıyordu biraz zorlayınca aldı lopur lopur içiyordu velet çok tatliyli😇 gülerek uyandım bı heveslendimki şimdi rüyası bile güzeldi rabbim bizede kendi bebislerimizi emzirmeyi nasip etsin 🤲

Ben ilk hamileliğimde doğuma kadar kustum her yediğimi çıkarıyodum.2.hamileliğimde de yine sabah kusmalarım 9ay devam etti bunda da berbat durumdayım bulantıdan 🥺
Ya bu bulantı çok pis bişey benimde sabahları aşırı bulantım var kussam rahatlicam sadece gıcık bı bulantı geliyor kusamiyorum:/ i d'Allah senin ilk ay dakesilir bu sefer ve herkesin rahat geçer kusma bulantı çok zor geçiyor hamilelik bide vede iki çocuğun var Allah yardım etsin

Hahaha bu ben değil mi 😄 bir an ben mi yazdım diye baktım da değilmişim. Durumumuz aynı arkadaşım, sinirlensem de kızsam da sonuç değişmeyecek o yüzden bosverdim gitti yani.
Evet canım maalesef daha bebegi goremedi doktor eğer doktorun dediği çıkar bebek görünmezse bir dahakine eşime söylicem 8. Haftaya kadar söylemicez kimseye sadece biz bilicez

Back