- 10 Kasım 2020
- 534
- 355
- 33
- 40
Vajinusmusun yoksa çook basit , jel sürüyolar ,Penisten daha ince probu alttan yavaşça sokup bakıyor Dr. Baştan hassasım hocam ,ilk kez böyle muayene oluyorum deIyi akşamlar, vajinal ultrason yaptıran var mi aranızda? Yarın doktor kontrolüm var biraz tedirginim, yaptıran anlatabilir mi?
Beyaz leblebiSiz tecrubelisiniz bilirsiniz , gece artan bulantıya ne iyi gelir?yatma şekli yatmadan önce açlık tokluk durumunda bildiğiniz bir yöntem var mıdır
Pıhtılaşma var evet bende de 4000 ilk iğne bir de coraspirin kullaniyorum şişlikler de normal diyorsun yani ben yarından itibaren 1 paket koldan yapmayı düşünüyorum doktor da yapabilirsin dedi canım çok yanıyor çünkü göbekte 1 hafta dinlensin birazKizimda 9 ay boyunca yaptım + ecopirin alıyorum ne kan toplamalar morarmalar yaşadım.. sağlıkla dogsunlardapihtilasmami var sizdede ve kaçık kullaniosunuz igneyi?
Ya sizin de iğneyi tamamen bastırdıktan sonra dibinde bi kaç damla kalıyor mu? Daha fazla basılmıyorPıhtılaşma var evet bende de 4000 ilk iğne bir de coraspirin kullaniyorum şişlikler de normal diyorsun yani ben yarından itibaren 1 paket koldan yapmayı düşünüyorum doktor da yapabilirsin dedi canım çok yanıyor çünkü göbekte 1 hafta dinlensin biraz
İnşaallah ben ohss oldum ama inşaallah atlatabilirizumarım canım her şey güzelliklerle olsun
Ben yapmıyorum eşim yapıyor sordum kalmıyor dedi sadece son 2 seferde iğneyi çıkartırken 1 damla aktı dedi onlar da morardı dediYa sizin de iğneyi tamamen bastırdıktan sonra dibinde bi kaç damla kalıyor mu? Daha fazla basılmıyor
Doktorum söylemdi zaten kullana diye ben belirttim iki defa kürtaj olduğumu ve pıhtılaşmaya meyilli olduğumu.Daha önceki doktor söylemişti genetik test sonucunda.İşin doğrusu riske atmak bile istemedim,çünkü doktorlar için sıradan bir hamileyim ama ben bunun riskini bi daha yaşamak istemeyecek kdar çok hırpaladım.Bu sebeple ben dedim hocam bana iğne yazın diye o da yazdı.ne zman kesmeliyim ne zamana kdar kullanmalıyım diye birşey belirtmedi,zaten bi sonraki kontrole gittiğimde başka bir doktorlara gidip daha detaylı fikir alcağım.Canım kendim yapıyorum alıştım çok hafif bi acı yani. Malesef benim pıhtılaşma olan genim homozigot olduğu için 2 de kaybım olduğu için hem iğne hem coraspin 9 ay kullanacağım doktorum öyle söyledi. Bazılarının bi süre sonra kesiyormuş doktoru doktorun sana söyledi mi şu kadar kullanacaksın diye
Canm ben suyu bile zor içiyorum sudan okadar tiksindimki enfeksiyon kapmamak için Yudum Yudum içiyorumcanlar ben de bir şey sorucam.
ben kahve bağımlısıyım her türlü kahve yani yeter ki olsun. özellikle işteyken içebileceğim bir şeyler önerebilir misiniz ki normalde 8-10 kupa içiyorum işteyken nöbet malum. evde o kadar da tüketmiyorum 2-3 max. bitki çayı vs de kullanılmıyor diye biliyorum gebelikte. siz ne içiyorsunuz su dışında
Canım stres yapma daha yeni gittin bir sıkımtı olsaydı gözükürdü. Merak etme uzan hem istirahat et dinlen yorma kendini sadece WC ye kalk hatta. Lekelenmelerfe verilen tek tedavi maalesef Progestan ve dinlenme. Merak etme ama ben inanıyorum ki bir sıkıntı yoktur canım. Bakamadım telefona bulantılardan başımı döndürüyor bulantılar. Bulantı ilaçları kullanmama rağmen midem kavuruluyor. Hepimiz bu zamanları sağlıkla atlatacağız inşallah canım dualarım bizimleKızlar kahverengi lekelenmem var ağrım yok. Perşembe günü kalp atışını duyduk doktor hiç bi sorun yok her şey yolunda dedi. Yani kanama alanım vs olsa söylerdi. Niye lekelenmem var anlamadım. Progestan da bitti aksilik ya köydeyim bi de. Eczane reçetesiz vermezse napıcam bilmiyorum moralim çok bozuk
Ben de bugün 7+0 haftasındayım İnan aynı şeyleri yaşıyorum kafamı kaldıramıyorum sürekli hasta gibiyim midem kaynıyor fokur fokur oda bulantı ve yanma yapıyor başıma vuruyor boğazıma kadar yanıyor benim belirtiler 5.haftanın sonralarına doğru başladı erken başladı inşallah erken biter.Kızlar selam dün itibari ile 6+4 te keseyi ve bebeği gördük ve kalp atışlarını dinledik çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor ,7 yaşında bir oğlum var onda yaşamadığım her şeyi bunda yaşıyorum bulantılarım halsizliğim uyku halim çok üst seviyelere çıkmış durumda tüm dünya kokuyor resmen
Premesis Plus verdi doktorum içeriğinde hem b vitaminleri hem folik asit aynı zamanda bulantı önleyici zencefil ekstratı olduğunu söyledi bakalım umarım biraz olsun faydasını görebilirim aksi takdirde kafamı kaldırmaya dahil mecalim yok şu sıralar umarım bebişlermizi sağ Salim kucaklarımıza alırız
Yok kuzucum ya arkadaşım 9 ay boyu kustu yedi de yani öyle ciddi dereceye varan bı rahatsızlığı olmadı yani kesilmeyince kesilmiyor tıpta öyledir muhtemelen de tıp bizleri tanımıyorcanım normalde 12. haftaya kadar devam ediyor eğer daha da devam ederse hiperemezis gravidarum deniliyor. ama bu durum biraz ciddi anne adayı yemeden içmeden kesiliyor gebeliği boyunca. yani tuzlu krakerler, kokudan uzak durmayla bile geçebiliyor betahcg ye vücutt alışana kadar devam.
Bi de doktorumda aynı ilacı verdi bana ama işlemiyor bir de dramamin verdi yanına günde 2 tane alayım diye. Bilmiyorum nasıl olacak bu böyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun kimimiz bulantılarla uğraşıyor kimimiz lekelenme kanama vs. Rabbim sen bizlere şifa ver inşalahKızlar selam dün itibari ile 6+4 te keseyi ve bebeği gördük ve kalp atışlarını dinledik çok şükür şimdilik her şey yolunda gidiyor ,7 yaşında bir oğlum var onda yaşamadığım her şeyi bunda yaşıyorum bulantılarım halsizliğim uyku halim çok üst seviyelere çıkmış durumda tüm dünya kokuyor resmen
Premesis Plus verdi doktorum içeriğinde hem b vitaminleri hem folik asit aynı zamanda bulantı önleyici zencefil ekstratı olduğunu söyledi bakalım umarım biraz olsun faydasını görebilirim aksi takdirde kafamı kaldırmaya dahil mecalim yok şu sıralar umarım bebişlermizi sağ Salim kucaklarımıza alırız
İnşallah canım ya ne çok lekelenmesi hatta kanaması olup sağlıklı gebelik geçiren varmış şaşırdım araştırırken. Bana umut oldular. Umarım benim de lekelerim kesilir ve bebeğim iyidirCanım stres yapma daha yeni gittin bir sıkımtı olsaydı gözükürdü. Merak etme uzan hem istirahat et dinlen yorma kendini sadece WC ye kalk hatta. Lekelenmelerfe verilen tek tedavi maalesef Progestan ve dinlenme. Merak etme ama ben inanıyorum ki bir sıkıntı yoktur canım. Bakamadım telefona bulantılardan başımı döndürüyor bulantılar. Bulantı ilaçları kullanmama rağmen midem kavuruluyor. Hepimiz bu zamanları sağlıkla atlatacağız inşallah canım dualarım bizimle
Merak etmeyin ben ilk hamileligimde belim ve rahmin düşecek gibi ağrım vardı yuruyemeyecek düzeyde ve hep peceteyle silinirken damarsi iplik gibi biseler ve pembe bazen kahverengi oluyordu ayağa kalkamıyordum mısırlı bir dr vardi muayne oldugum hiç korkma rahat ol bebek iyi yerleşmiş ordan düşmez herşey yolunda sadece ağır kaldırma bişe çekme yüksek yere ulaşmaya çalışma demişti ben çok rahatlamıştım progestan vermemişti şimdi gitigim Dr 12 yıldır herşeyimi biliyor hiç ağrım sızım kanamam biseyim.yok.ama progestan verdi dusuklerim olmuştu yaşımda var diye düşünüyorum kılan dedi kullanıyorum sağlıkla alın bebeginizi kucağınızaBenim daha önceden bir düşüğüm olduğu icin pimpirikleriniyorum diye doktor bana progestan verdi. Başka bir doktor almana gerek yok progestan i dedi ama ben keşke dememek adına kullanıyorum
Doktorunuz vermediyse gerek yoktur. Çünkü kullanmama gerek yok diyen doktor okadar rahattı ki. Kese iyi kalp atışı var. Hormonal bunlar cogu kadında olur. Şimdiki yeni doktorlar şeker gibi progestan veriyorlar diyip kızdı hattaen iyisini size kendinizi en iyi hissettiren doktor bilir. Siz onu dinleyin. Benim 4 5 gün boyunca her tuvaletimden sonra peceteye kahve akinti gelmişti. 3 gün gelmedi iki gün ara ara yine geldi. Şuan bir şey yok şükür.
Kızlar ben daha kalbini görmedim kendni gormedim kaynanam ve kocam yürüyüş parkinda gördüğü iki farklı uzakta aile dostları deyim yani isimde bulamıyorum asla samimiyetim olmayan insanlara hamile demişler o kadar sinirim bozuldu ki eşime keşke ilişki tarihini söyleseydin direk hafta hesabını yapsalardi dedim kaynanama da dün soylemistim daha ben bile görmedim valla action soğudum ya hevesimi kırdılar resmen kendi aileme söylemedim b
Niye bu kadar benciller ya ben yakın arkadaşıma bile söylemedim aşırı sinirliyim kaynanamda kizacam asla sır tutmuyor dicem sana bida hiç bişey soylemicem büyük marifet yaptı şimdi söyledi ya herkesten önceBenim yedi sülale biliyorlar sağolsunlar. Daha bebeği bile göremedik
Aynı şeyleri başkaları da yaşayınca daha da rahatlıyor içimiz. Çok teşekkür ediyorum. Amin insallah allahım nerde varsa herkese bizlere de sağlıklı dogumlar nasip etsinMerak etmeyin ben ilk hamileligimde belim ve rahmin düşecek gibi ağrım vardı yuruyemeyecek düzeyde ve hep peceteyle silinirken damarsi iplik gibi biseler ve pembe bazen kahverengi oluyordu ayağa kalkamıyordum mısırlı bir dr vardi muayne oldugum hiç korkma rahat ol bebek iyi yerleşmiş ordan düşmez herşey yolunda sadece ağır kaldırma bişe çekme yüksek yere ulaşmaya çalışma demişti ben çok rahatlamıştım progestan vermemişti şimdi gitigim Dr 12 yıldır herşeyimi biliyor hiç ağrım sızım kanamam biseyim.yok.ama progestan verdi dusuklerim olmuştu yaşımda var diye düşünüyorum kılan dedi kullanıyorum sağlıkla alın bebeginizi kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?