• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben transfer gününüde saydım kusura bakma 😂 ağrın falan var mı kuzum
Yok iyiyim az önce hemşire geldi iğne vurdu uzandım biraz bugün ayaklandım yavaştan 🙃 dinlememeye çalışıyorum kendimi bakalım haktan hayırlısı gerisi içinde

Aslında çok ta güzel artmış niye oluyor ki kimyasal gebelik acaba çok üzüldüm canım 😢
Pazartesi günü çok kötü birgün geçirdim bazı sağlık sorunları vardı ailemin. Bütün gün ağladım kendimi çok strese soktum ve akşamında kanamam başladı. Belkide stres sıkıntı tetiklemiş olabilir 😢
Canım iyi akşamlar , üzgünüm hayırlısı olsun inşallah 😔 Rabbim hayırlısıyla kendiliğinden bir gebelik nasip etsin 🤲🏻 Allah korusun canım hep kimyasal zaten olmaz muhtemelen embriyo kaynaklı kimyasal yaşanıyor , sonraki hayırlısıyla olur kendini üzme bu konuda 🤲🏻🩵
Amin canım inşallah 🙏🏻 Dondurulmuş embriyolarımla yola devam edicem ama hepsi aynı gün oluştuğu için tedirginim aslında. Allah büyük birgün hakeden herkesin bebeğine kavuşacağına inanıyorum 🙏

Haklısın kuzum kendimi böyle sıkıntıya sokup geriyorum elim sürekli göbüşümde seviyorum okşuyorum bebeklerim diyorum allahım bu duygu bizden esirgeme diye dua ediyorum dün bi dua ettüm allahım pozitifse ne olur rüyamda göster bana diye yalvardım rüyamda pozitif olduğunu sonucu 60 ile öğrendiğimi gördüm çok etkilendim belki ben kafaya taktığım için öyle rüya gördüm bilmiyorum ama baya gerçekçiydi 🥺🙏🙏
Bak güzel düşününce güzeli hissediyoruz bende bir rüya görmüştüm ama bilinçaltında sürekli bu düşünceler var diye bişeye yormadım ama kan vermişim kan testim 12.günde 351 çıkmış önüme geçene soruyorum ikiz diye mi bu kadar yüksek çift transfer oldum ondan öyle de mi diye sevinçle mutlulukla ağla ağlaya dolanıyordum değişik bi rüyaydı 😂 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿

Bak güzel düşününce güzeli hissediyoruz bende bir rüya görmüştüm ama bilinçaltında sürekli bu düşünceler var diye bişeye yormadım ama kan vermişim kan testim 12.günde 351 çıkmış önüme geçene soruyorum ikiz diye mi bu kadar yüksek çift transfer oldum ondan öyle de mi diye sevinçle mutlulukla ağla ağlaya dolanıyordum değişik bi rüyaydı 😂 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿🧿
Aminn ne güzel rüya görmüşsün 😍😍 allah inşallah pozitif haberini alıcazz 🙏😍

iyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamışız, aslında sizin baya da yüksekmiş test değeri 🙁 Ben de 28 Kasım'da test yaptırdım. İki-üç gündür kahve rengi lekelenmem vardı, yerleşme kanaması. Çok sevinmiştim çünkü 1senedir bebek istiyoruz, ilk defa tüp bebek denemesinde bu yerleşme kanamasına şahit oldum. Neşe içinde kan testine gittim. Sonuç açıklandı pozitif, hemen eşime anneme haber verdik neşeyle. Sonra doktorumu aradım. B HCG değerini düşük buldu. Benim elim ayağım boşaldı ve o an kanamam başladı. Çok üzgünüm ve sizin gibi hep böyle olacak korkusu var. Ocak'ta ikinci transferi olacağım nasipse...

Batmalar nasıl oluyor canım, böyle sinek işitmesi gibi mi ?
Benim de göbeğinin 4-5 parmak altında oldu bir kaç kez kesildi 2 gündür. Bende 23 ünde transfer oldum.
Kasık ağrılarım bildiğimiz adet öncesi gibi canım. Batmaları Nasıl tarif edeyim bilemedim özellikle sol kasığımda bıçak saplar gibi anı bir kramp oluyor. İnan yerimden hoplıyorum. Ama bugün pek olmadı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Özellikle transferim 4,5,6. günleri epey olmuştu

Pazartesi günü çok kötü birgün geçirdim bazı sağlık sorunları vardı ailemin. Bütün gün ağladım kendimi çok strese soktum ve akşamında kanamam başladı. Belkide stres sıkıntı tetiklemiş olabilir 😢

Amin canım inşallah 🙏🏻 Dondurulmuş embriyolarımla yola devam edicem ama hepsi aynı gün oluştuğu için tedirginim aslında. Allah büyük birgün hakeden herkesin bebeğine kavuşacağına inanıyorum 🙏
Canım benim konu aile de olunca tabi üzülmemek elde değil 😔 aynı gün diye hiç üzülme canım benim biz embriyoları Pgt yaptırdık düşün hepsi aynı kalite embriyolar 3 tanesinden sadece 1 i sağlıklı gelmişti. Yani biri birini katiyen tutmaz inşallah diğer embriyolarla pozitif sonuç alacaksın Allahın izniyle 🤲🏻🩵🌸

Arkadaşlar selam.20 kasımda transfer oldum 29 unda kan testi verdim. Değerim 33 çıktı. As önce sağlık ocağından ebe aradı beni değerimin düşük olduğunu söyledi. Morelim bozuldu biraz.
Dokuzuncu güne göre bana gayet normal geldi canım. Önemli olan kaç olduğu değil sağlıklı artması. Endişelenme kendini de üzme. Hayırlı olsun bebişin ne güzel haber bu 🥰🌸

Çok gençsin canım benim ne sıkıntın vardı tüp bebeğe gerek duydunuz? Benim ilk denemem. 7 yaşında bir oğlum var. Oğlumdan sonra 2 kürtaj bir kimyasal yaşadım bir türlü nasip olmadı. 23 kasım da çift embriyo transferi oldum 5 aralık test günüm beklemedeyim şimdilik. Kasık ağrılarım ve batmalarım oluyordu garip bir şekilde bugün hiç birşey yok. Rabbim bizede nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına ❤🌸
Merhaba canım sürecimiz benziyor benim de oğlum 6 yaşında.. bu ilk tüp bebek denemem yalnız ben bu 6 yıl içinde bir daha hiç gebe kalamadım inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur çocuklarımıza kardeş, yoldaş olur 🙏🏻

Back
X