- 25 Haziran 2022
- 273
- 299
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.321
Insallah kuzum bol bol dua ediyorum rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakma hayirli saglikli evlatlar tez zamanda nasip etsin insallahInan okurken gözyaşlarımı tutamadım kendi sonucum gibi sevindim❤bu duyguları yaşayıp doya doya buraya yazmayı rabbim bana da tum buradaki arkadaşlarıma da nasip et, aminn ❤
Evet yazıyor canım progestan kapsül ile progestan 50 iğneyi de yazıyorKizlarrrrrrrr duphaston ilacı sağlık ocağına yazdirabiliyor muyuz ?
Nasıl gidip yazdırabilirim reçete falanla mı eşim gitse yazarlar mıEvet yazıyor canım progestan kapsül ile progestan 50 iğneyi de yazıyor
Hayırlı olsun bende bugun keseyi içindeki yüzügüde gorduk vajinal baktı bende, sag salim kucagımıza almayı nasıp etsin AllahKızlar selam☺ bugün ultrason kontrolüm vardı keseyi gördük şükür. Yolk kesesi henüz yoktu. Yani doktora sordum vajinal baksak belki görünürdü ama hiç gerek yok dedi. 10 güne kalp atışını duyarız dedi. Adet tarihime göre 5+1 ultrasonda 4+6 çıktı iki günlük bi fark var. Yolk kesesini görseydim biraz içim rahatlayacaktı en azından boş gebelik olup olmadığı kesinleşecekti.
Tmam çok teşekkür ederim 2 3 günlük kullanım kaldı elimde 10da test günüm bakalım yazar inşallah sıkıntı çıkmadanCanım elinde reçete varsa kendi doktorunun yazdıgi göster yazar
AminnnnnnHayırlı olsun bende bugun keseyi içindeki yüzügüde gorduk vajinal baktı bende, sag salim kucagımıza almayı nasıp etsin Allah
Benimki sıkıntı çıkarmıyor önceden yazdırdım benTmam çok teşekkür ederim 2 3 günlük kullanım kaldı elimde 10da test günüm bakalım yazar inşallah sıkıntı çıkmadan
Ben ilk defa gideceğim ya o yüzden sordum ne olur ne olmaz diyeBenimki sıkıntı çıkarmıyor önceden yazdırdım ben
Merhaba transfer oldu mu ?Hoşbulduk Konya’da novafertilde
Senin kendi aile hekiminse sorun etmezBen ilk defa gideceğim ya o yüzden sordum ne olur ne olmaz diye
Teşekkürler canımEvet yazıyor canım progestan kapsül ile progestan 50 iğneyi de yazıyor
Kan sulandırıcı dimi kuzum bide 3 günde 1 kalçadan vurulduğun iğne var dimiFarklı bir ilaç yok aslında sadece göbekten de iğne çıktı ek olarak
Yok canım sadece progestan 2 ampül ve göbekten clexane vurunuyorum prolutan Depot haftada 1 son 1 tanem kaldı birini ilk hfta vurundum birini dün transfer sonrası vurdular birde ayın 5inde vurunucamKan sulandırıcı dimi kuzum bide 3 günde 1 kalçadan vurulduğun iğne var dimi
Siz sağlıkla aldınız mı acaba bebeğinizi kucağınıaldım canım 2 yasında şuanda 2.tüp bebek için başladık bizde
Her antibiyotik farklı canım, bunun için mi kullaniyordun ?Şey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Son testi bu şekildeydi bir daha test yaptırmadı. Varikosel var ama ameliyatlık durumda değilsin dedi Dr. daLütfen paylaşır mısın ben anlar oldum biraz biraz
Hemşire kullan dedi hiç bişey yoktu dün trasferden sonra oldu anlamadım bişey olur mu ki yaaaHer antibiyotik farklı canım, bunun için mi kullaniyordun ?
Transfer aşamasında belki enfeksiyon kapmisindir.
Bende transfer sonrası aşırı gaz oldu. 2 gün çok yoğundu şimdi azaldı.
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Göbeğimde sağlam yer kalmadı artık. Morlar yeşiller siyahlar her renk mevcut göbeğimde. Maddi olarak da çok yorulduk yoksa hiç acelem yok gününde de yaptırırız testi ama tekrar kullanmayacaksam almak istemiyorum açıkcasıGününde de verebilirsin 2 gün öncede sen bilirsin canım inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?