• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende yapacağım ama korkuyorum 🥺

Dün 1 bugün 2 benim bakalım nasıl olacak

Bende yapmak istiyorum ama cesaretim yok

Yok canım göbekten günde 1 az önce gittim hastsneye 2 iğne için 100 TL verdim
Kendin yapabilirsin canım benim ben hep kendim yaptım iğnelerimi göbekten olanları kalçayı tabi ki yapamıyorum da 😂

Merhaba arkadaşlar aranızda prolutan iğnesi kullanan varmı? Ben progestan vurduruyordum günlük iki ampul, bu gun doktor muayinesinde oldum prolutona geçicez hafta bir kez dedi, bana sanki az geldi. Alışmışım günlük iğnelere delik deşik olmaya)
Benim de her gün 2 ampul progestandı kese göründükten sonra prolutona geçtik haftada bir kez dün 2. İğnemi vuruldum

Yaa gerçekten mi 8 adet kulağa az gibi geliyor ama hiç bilgim de yok bu konuda 🤭 sürekli özel hastanelere gidiyor olmamıza rağmen hiç doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. Dr sonuçta bir bildiği var diyoruz ama insan tüm soru işaretlerini giderecek bir açiklama istiyor işte.
Cok haklisin ben de kendim hep araştırdım yeniden tip okudum diyebilirim genetik test yapildu mi esine

Benim de evde 1,5 sene önceden kalma testler var. O zamanlar ovulasyon takibi için testler alırsın yanında hediye gönderilerdi. Hiç hamilelik şüphem olmadığı kullanmadım evde birikti. Doğru sonuç gösterir mi acaba ?

Canım ben erken gebelik testlerine karşıyım, ya çok pahalisini iyisini alacaksın, yada hiç yapma. Uzun zamandır gebelik topiklerini takipteyim bu testlerin yanilttigi çok arkadaş oldu. Bence sende pazar yapacaksan normal kaset test al.
Ben de yanıltıcı olduğunu düşünüyorum o testlerin bir de son kullanma tarihleri oluyor diye biliyorum

İçiyorum canım eksik etmiyorum yanımdan

Yarın yazarım bende olmazsa inşallah öyle bişey değildir neden olur ki hiç yaşamadım böyle

Yazmış kullan diye var kağıtta 2 kapsülüm kaldı yarın sabah ve akşam

Yok canım yanma hafif kaşıntı şiş gibi anlam veremedim
Allah Allah hayir olsun inşallah yarın hemen dr git bize de haber ver🙏🥺

Arkadaşlar aynı soruyu sorcam transfer in 5. Günü sol kasigimda batma var lütfen yaşayan varsa bu durumu lütfen benimle paylasabilir mi korkmaya başladım ara ara batıyor normal bı durum mu lütfen yardımcı olun 😔😔
Canim dün ve bugün sabah bende de oldu simdi de bıçak gibi kesildi adet olup bitip rahatlarsın ya aynı oyle oldu korkma bebegin seninle ınsallah 😍🙏🧿

Merhabalar canım öncelikle hayırlı olsun bende 2 Kasım tek 5.gun embriyo transferi oldum şuan pozitif gözüküyor ama bebek daha görünmedi ben transferd3n sonra sürekli kanama yaşadım hala da yaşıyorum ama kasıklarda batmalar normal diye biliyorum tabi ki çok sancılı ise doktorunuza danışın ama tutunma belirtileri diye biliyorum bende her iki kasığımda batmalar çok oldu sancı da ara ara oluyor doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor normal dedi inşallah sizlerinde tutunma belirtileridir tekrar hayırlı olsun
Canim teşekkür ederiz insallah bebegini de tez zamanda görürsün hayirli olsun inşallah 🧿🙏

Merhabalar canım öncelikle hayırlı olsun bende 2 Kasım tek 5.gun embriyo transferi oldum şuan pozitif gözüküyor ama bebek daha görünmedi ben transferd3n sonra sürekli kanama yaşadım hala da yaşıyorum ama kasıklarda batmalar normal diye biliyorum tabi ki çok sancılı ise doktorunuza danışın ama tutunma belirtileri diye biliyorum bende her iki kasığımda batmalar çok oldu sancı da ara ara oluyor doktor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor normal dedi inşallah sizlerinde tutunma belirtileridir tekrar hayırlı olsun

Ayy canım gece gece msjın ne güzel geldi. İnşallah bu işaretler Hayır'a alamettir 🙏 bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına 🌸

I Iremsu2700 canım sende dün transfer oldun dimi nasılsın 🤓🤓🤓

P Panda34 kuzucum sende transfer olsun mu ne durumdasın 🌹🌹
Merhaba evet 🥰🥰 2 tane 5AA embriyo transferi oldu sabah 9.30 ta ..doktorumun söylediğine göre herşey çok iyimiş %80 ihtimal ..hamilesin benim gözümde dedi nasip herşey tabi fakat geldiğimden beri nedense full uyku halindeydim uyudum

Kızlar benim gibi hiç belirtisi olmayan var mı ya stres yaptım bugün 4. Gun
Canım illa belirti yaşıyacaksın diye birşey yok hem bazen belirti olan şeylerde psikolojik olabiliyor bazen kafada sürekli kurduğumuz için benim ilk tüp bebek yaptırınca hiç belirtim olmadı mesela

Back
X