2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    268
Aynı ağrı,bı rahatlayalim o zaman çoğu kişide varmış
aynen biraz zaman lazım gecicek insallah
 
Kızlar birbirinizi korkutup durmayın kasık ağrım vs diye nette bile yazıyor rahim genişlemesi ile kasık ağrıları olması çok normalmiş. Ayrıca nette yazanlar; “ Halsizlik, yorgunluk, sürekli uyuma isteğiyle boğuşmaya başlayabilirsiniz. Memelerde gerginlik ve hassasiyet var olabilir. Regl olacakmış gibi hissedersiniz kendinizi. Kasıklarınızda ağrı başlayabilir. Ama endişelenmeyin bu çok normal.” Benimde alt karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi karın ağrılarım var bacaklarıma vuruyor bazen normal yani bunlar stres yapmayın :)
 
Şu anne babanın doğum tarihine göre olan mı acaba? Bir konuda görmüştüm. Kadının doğum yılından hamile kalınan güne 4, erkeğe ise 3 yıl ekleniyor. Hücre yenilenmesi ile alakalıymış. Kime daha eskiyse galiba ona göre oluyormuş.
Ama bu kadar hatırlıyorum
 
Merhabalar bugün bende kalp atışı için gittim 7. Hafta olmasına rağmen vajinal duyduk. Karından hiç denemedi bile doktorum bir ay sonra gel artık o zaman karından bakıcaz dedi.

Benim teminatım doğum dahil değildi bekleme süresi dolmadan hamile kalınca faydalanamadım. Bir sayfa kan testi istedi bende bugün daha uygun bir hastaneye gitmeme rağmen 2 bin tutar en az dedi. Sonra bana şunu tavsiye etti danışmadaki arkadaş dahiliyeden muayene ol ordan kayıt açtırıp anlaşıp bu testlerin bir kısmını iste vs şeklinde. Öyle bir şey yaptım sgk dan ya da acıbadem sigortadan da yararlanarak 334 e hallettim.

Bu arada doğum ücretler konuşulmuş ilk kızımda doğum teminatım vardı hiç bunları dert etmemiştim %20 ödüyordum sadece. Benim doktorum Kozyatağı Acıbadem de oranın güncel normal doğum ücreti 27.900 olarak aldık. Haziranda güncelleme gelecekmiş umarım daha güncelleme gelmez ve böyle kalır zaten çok fazla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…