Ben bebiş 6 aylıkken oldum ilk defa bir de 9. Ayına girince ve 15 gün sürdü olabiliyor böyle dalgalarKızlar selam..
Malum bebişler büyüdü, vakit azaldı.. Giremez olduk burayaek gıda vsvs derken zaman bulamıyorum valla..
Bizde 8 aylık olduk.. Size hipotonik diodum ya saglık ocagı da şüphelendi, ama cocuk doktoru hiçbişey yok dedi.. Cidden eskisi gibi gevşeklik göremiyorum.. Sadece oturması degısık, öne yatkın gibi.. Emekleme yok daha.. Ama komando gibi dönüyor.. Mesneviden ders almıs gibi dönüyor yavrumonun dışında ek gıda iyi gidiyor ama ben evde ne pişiosa onu verıorm tuzsuz ve salçasız.. Püre yapıp verıorum.. Şimdilik yiyor, sonrasını bılmıorm
Size şey sorcam.. Ben gecen ay adet oldum.. Ama bu ay olmadm.. Boyle dalgalanma yaşayan var mı aranızda? 1 hafta gecıktım.. Gecen dogumda 4.ayda olmustum hemen normal duzene dönmüştüm.. Cok korkuyorum.. Lütfen normal desin biri
Ben bebiş 6 aylıkken oldum ilk defa bir de 9. Ayına girince ve 15 gün sürdü olabiliyor böyle dalgalar
Ben de bi panik olmuştum ama iki korunma yöntemine rağmen kalmam herhalde diye kendimi telkin ettimAman dalgaya gelmeyelim de
Bi an mı acaba dedim
Öncekınde hemen normal düzene dönünce bu sefer olmayınca tedırgın oldum yav
Kıymayı yemek zor geliyor. Kuzu etini alıp iyice pişirip tiftik yapıyorum çok güzel yiyorHe ya ek gıda tabaklarına benim de ihtiyacım varne yedireceğime dair en ufak bi fikrim yok bugün kuzu kıyması deneyeyim dedim onda da tükürdü yemedi zalım oğlan
Bende aynı durumdayım ya bende sadece emziriyorum hem rahat hem korkutuyor daha hiç olmadımBen hala adet görmedim ya normal midir?Hamilelik filan da yok ama acaba aktif emzirmeden mi kaynaklıdır?
Altif emzirdiğim halde 40ım çıkınca oldumBen hala adet görmedim ya normal midir?Hamilelik filan da yok ama acaba aktif emzirmeden mi kaynaklıdır?
Bende 1 yıl diye duymuştum ay tekrar muayene olmak istemiyorum ya bu konudaAltif emzirdiğim halde 40ım çıkınca oldumama olmamak bildiğim kadarıyla 2 yıla kadar normal sayılıyor
Ben de öyle biliyorum ama ne bileyim herkes adet olmaktan falan bahsediyor bende tık olmayınca dedim bişi var herhaldeAltif emzirdiğim halde 40ım çıkınca oldumama olmamak bildiğim kadarıyla 2 yıla kadar normal sayılıyor
Bende 1 yıl diye duymuştum ay tekrar muayene olmak istemiyorum ya bu konuda
Hep travma kaldı bunlar bizdeBen de öyle biliyorum ama ne bileyim herkes adet olmaktan falan bahsediyor bende tık olmayınca dedim bişi var herhalde
Ay evet 40 muayenesinden sonra ben de asla gitmek istemiyorum muayeneyeşu çatal olayı beni çok geriyor ve canımı yakıyor
Aynen aynen acelemiz yokHep travma kaldı bunlar bizdeinşallah oluruz yaz bitsinde
Bizim de 8. Ay ayrılık kaygısı ile geldi. Arkanı döndüğün an ağlıyor. Babaya çok bağlandı. Bu arada emeklemeye başladı oğlumBirkaç gündür aşırı huysuz benimki atak haftasına girdi ondan mıdır bilmiyorum, ayrılık kaygısı da olabilir yaşayan oldu mu? Kucağımda olmak istiyor yenidoğan gibi yatağına koyunca ağlamaya başlıyor hiç böyle değildi . Geçen hafta başladı emeklemeye önceleri hep geriye emekliyordu bi hafta öyle geçti sonra doğru yolu bulduek gıdaya gelecek olursak kahvaltı öğlen yemeği bi de ara öğün yapıyoruz, güzel gidiyor gibi.
Ben çok katı bir şey henüz vermedim. İrmikli yumurta yiyor. İçine ceviz ve pekmez koyuyorum. Pekmez her sabah değil ama. Labne ya da lor yer. İkisini de seviyor. Bu hafta domates rendeleyip zeytinyağı döküyorum onu kaşıkla verdim. Severek yiyor. Kahvaltıda yumurta olmayınca çok sıkıntı oluyor. Benimki doymak için yiyor artık o yüzden güzel bir menü çıkarmam gerekiyor. Omlet halini de pek beğenmedi ama yine deneyecegimKahvaltı yapmıyor benimki ya. Siz kahvaltıda neler yediriyorsunuz öneri alırım
Olmaz ben de meyve püresi kabini veriyorumKızlar merhaba bebeğimin su dolu diş kaşıyıcısını dondurup veriyorum hasta vs olmaz demi hava neredeyse 34 derece zaten
Ben de kendimize yemek düşünürken sıkılırdim bir de oğlana düşünüyorum artıkMerhaba sevgili anneler nasılsınız? Yazmayalı uzun zaman oldubiz 8.ayımızı bu çarşamba dolduruyoruz inşallah. Ek gıda sürecinde artık ne yapabilirim diye düşünmekten kafam ağrıyo diyebilirim. Sıkılmasın diye de sürekli tarif değiştirmek istiyorum. Aranızda hiç karadut özü veren var mı? Veya bilinen yerden nasıl yapıldığından emin olduğunuz bi yerden pekmez vereniniz var mı? Karadut özü kahvaltısına katmak istiyorum ama hangi marka almalıyım bilemedim
Tabaklar güzel olurGrubun demirbaşları gidince sessizleştihani fotolar hani ek gıda tabakları fikir alışverişleri hani neredeleer
Doğrudan mi verdiniz? Ben kuşbaşı aldım, pisirdim. Rondodan geçtim, buz kalıplarına koydum. Corbalarina bir ya da iki parça atıyorum. Kemik suyu da aynı şekilde. Hiç rahatsız olmadı. Köfte ya da parça et olarak değil corbalarina böyle ince çekilmiş koyun faydasını alsın yineHe ya ek gıda tabaklarına benim de ihtiyacım varne yedireceğime dair en ufak bi fikrim yok bugün kuzu kıyması deneyeyim dedim onda da tükürdü yemedi zalım oğlan
Yumurta beyazı benim oğlan da alerji yaptı. Haşlanmış olarak verdim bir tatlı kaşığı kadar vardi belki iki gün verdim her yeri kızardı sivilce oldu. Bir süre vermeyeceğimYumurtanın beyazını da yiyor ama şöyle en fazla iki kaşık Onuda ağzında tuta tuta bazen suyla yutuyor
Muzu seviyordu artık ağzını açmıyor kafasını çeviriyor
Makarnada bizim yediğimizdense yiyor kendi makarnasını da beğenmiyor
Pankek yaptım ilk defa olduğu için saolsun bir ısırık aldı
Yumurta beyazı benim oğlan da alerji yaptı. Haşlanmış olarak verdim bir tatlı kaşığı kadar vardi belki iki gün verdim her yeri kızardı sivilce oldu.Yumurtanın beyazını da yiyor ama şöyle en fazla iki kaşık Onuda ağzında tuta tuta bazen suyla yutuyor
Hangi şekilde makarna veriyorsunuz ben henüz vermedim. Kıvırcık burgu denenden aldım küçük mi alsaydım acabaYumurtanın beyazını da yiyor ama şöyle en fazla iki kaşık Onuda ağzında tuta tuta bazen suyla yutuyor