2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Çoğu kişinin zor geçmiş gecesi sanırım. Ben de anlatılmaz yaşanır bir gece geçirdim.
Hemde ne gece ne gece dün gündüz sadece 2 saat uyumuş toplamda ben pert oldum saat oldu 10 aa baktık hala uyumuyor nasıl esniyor ama uyumuyor yok yatırınca ağlıyor bir yeri acımış gibi en son bu soğukta dışarıya çıktık arabada da uyumuyor yürüdük öyle biz donduk onun keyfi yerindeydi ve uyudu eve bir girişimiz var hırsız gibi ışıklar kapalı parmak ucunda yürüdük resmen ve sessizce yatırdık bende hemen bayılmışım resmen

Kızlar ya bizim bezimiz molfix 4 ama artık o da olmuyor. Maxi plus aldım ama o da uzun olmayacak gibi bu gidişe yaza tuvalet eğitimine başlayacağım delirdim

Zam yapmamak için gramaj küçülten çikolata firmaları gibi bunlar da bez bedeni küçültüyor bence. Molfix kullanmadım hiç ama sleepy 4 numara tam oluyor bir aydır bizimkine, oysa büyük oğlum aynı ayda aynı kiloda olmasına rağmen 3 numara kullanıyormuş, eski fotoğraflardan tespit etmiştim üç numara bez de bayağı fırıncı küreği gibiymiş o zamanlar.

Biz yaklaşık 1.5 aydır dört kullanıyoruz ama artık bacaklarını kaşık bölgesini acıtmaya başladı belden biraz daha idare ediyordu ama kıpkırmızı oluyor galiba küçültmüşler normalde molfix çoğu bezden büyüktü ama

Ya çok doğru öyle çok tontik bir kızım yok ama molfix 4 numara bile iz yapıyor sıkıyor artık e bu bebe daha 4 aylık nasıl olacak diyorum bende

Bizim de gündüz uykuları acayip dışarıda uyutursam 1 saat uyuyor evde 20-30 dakika anca kucağımda uyutursam üç saate kadar uyuyor değişik baya 3-4 uyku yapıyor ama bazen 2 bile oluyor oturmadı düzen
Bizim de öyle valla 3-4 uyku. Bazen hiç uyku bazen 2 saat uyuyor korkuyorum bir şey oldu diye hemen uyanır diye başından da ayrılıp bir işe koyulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…