2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Kızlar ya bizim bezimiz molfix 4 ama artık o da olmuyor. Maxi plus aldım ama o da uzun olmayacak gibi bu gidişe yaza tuvalet eğitimine başlayacağım delirdim
Off aynı sorun bizde de var. Bezden memnunum ama en uzun 4 kullanırsınız dediler stok yaptım ama sıkmaya başladı üzerinde 14 kilo yazıyor da 8 buçuk kiloluk bebeğe olmuyor 🤦

Bez demişken Molfix 3 numara kullanıyorum ama iki farklı 3 numara var birinin içi yeşil biraz daha küçük diğeri beyaz daha büyük. Niye böyle anlamadım. Alıyoruz paketi eve geliyoruz bazen o tür çıkıyor bazen diğer tür. 😑

Off aynı sorun bizde de var. Bezden memnunum ama en uzun 4 kullanırsınız dediler stok yaptım ama sıkmaya başladı üzerinde 14 kilo yazıyor da 8 buçuk kiloluk bebeğe olmuyor 🤦
Bezlerin kalıbı değişik gerçekten. Bende goon bitti, elimdeki 4 numara sleepy ve 5 numara baby turcoyu kullanıyorum. Arkadaş bu bebe daha 7 kilo ve hani öyle tombul tombul bir bebek değil. Sadece göbeği var. ( gıdısını saymıyorum, o hep var 😂😂) inşallah stok yaptığım molfixleri uzun süre kullanırım 😅😅

Bezlerin kalıbı değişik gerçekten. Bende goon bitti, elimdeki 4 numara sleepy ve 5 numara baby turcoyu kullanıyorum. Arkadaş bu bebe daha 7 kilo ve hani öyle tombul tombul bir bebek değil. Sadece göbeği var. ( gıdısını saymıyorum, o hep var 😂😂) inşallah stok yaptığım molfixleri uzun süre kullanırım 😅😅
Eğer 4 numara ve yeni nesil stokladıysan 8 kilodan sonra sıkıyor resmen 🥲 benim elimde hâlâ 3 paket var bu aydan sonra 5 numaraya geçmeyi düşünüyorum

Eğer 4 numara ve yeni nesil stokladıysan 8 kilodan sonra sıkıyor resmen 🥲 benim elimde hâlâ 3 paket var bu aydan sonra 5 numaraya geçmeyi düşünüyorum
Deme öyle deme deme 🥲🥲 8 kiloya 6.ayda ulaşırız gibi geliyor bana. Bu 2 ayda da çoğu gider azı kalır diyelim napiim🙈🙈

Kızlar bazılarımız oruc tutmayı deneyecekti. Nasıl geçti tutan arkadaşlar? Zorluyor mu?
Bebek yokken de kolay değildi ki :) Ben bu atak yüzünden sahura da kalkamıyorum iki gündür. İnanılmaz bir uykusuzluk var üstümde. Bebek uyur uyumaz bayılıyorum. Saçlarım da inanılmaz dökülmeye başladı. Hormonlar mı vitamin eksikliği mi anlamadım. Ama sütüm azalmadı. İftara doğru biraz azalıyor sadece. Ben mama destekli gidiyorum ama sadece anne sütü alsa tutmazdım sanırım. Çünkü anne sütü alan bebekler benimki gibi 2 buçuk 3 saatte bir beslenmiyor galiba. Genelde saat başı emziren duyuyorum. Sütünüz bol bolsa tutulabilir bence.

Biz yaklaşık 1.5 aydır dört kullanıyoruz ama artık bacaklarını kaşık bölgesini acıtmaya başladı belden biraz daha idare ediyordu ama kıpkırmızı oluyor :KK43: galiba küçültmüşler normalde molfix çoğu bezden büyüktü ama 😩
Molfixin kalıpları gerçekten küçük evde 2 numara prima vardı şu an kızıma tam oluyor ama molfixte 3 numara tam oluyor.. Elimdekiler bitene kadar bez stoğu yapmayacağım molfixin hangi bedeni olacak kestiremiyorum

Molfixin kalıpları gerçekten küçük evde 2 numara prima vardı şu an kızıma tam oluyor ama molfixte 3 numara tam oluyor.. Elimdekiler bitene kadar bez stoğu yapmayacağım molfixin hangi bedeni olacak kestiremiyorum
Kızım 6 kilo civarı boyu da 63 cm filan 3 numara Molfix yavaştan küçülmeye başladı. Elimdekiler bitince 4 e geçeceğim ben de. 20 güne geçerim sanırım. 7 kiloda direkt 4 e gecmekte fayda var bence.

Prima parfümlü diye hiç kullanmadım kalıbını bilmiyorum o yüzden

Kızım 6 kilo civarı boyu da 63 cm filan 3 numara Molfix yavaştan küçülmeye başladı. Elimdekiler bitince 4 e geçeceğim ben de. 20 güne geçerim sanırım. 7 kiloda direkt 4 e gecmekte fayda var bence.
Benim elimde 2 paket 3 no var hala inşallah bitirebilir ya 😂

Bez demişken Molfix 3 numara kullanıyorum ama iki farklı 3 numara var birinin içi yeşil biraz daha küçük diğeri beyaz daha büyük. Niye böyle anlamadım. Alıyoruz paketi eve geliyoruz bazen o tür çıkıyor bazen diğer tür. 😑
Yeni ve eski seri farkı yüzünden 😀

Şöyle goon geniş kalıplı bir bez. Ama bence tek kusuru yan lastik bantları bir molfix kadar esnek değil. Deneme amaçlı küçük bir paket al istersen
Onun bantlarını açarken hep elimde kaldı benim ya çok zor açılıyor bez çok güzel ama sırf bantları yüzünden bi daha almadım 🤦🏼‍♀️ acaba o paket mi öyle denk geldi anlamadım

Uyurum diye beklemen çok komik bakışı 😂😂
DE3DBAF2-B69A-43E4-800A-E25B465FB2B2.jpeg

X