Evet bende getirden sipariş verdim stoklarım yeni bittiŞöyle goon geniş kalıplı bir bez. Ama bence tek kusuru yan lastik bantları bir molfix kadar esnek değil. Deneme amaçlı küçük bir paket al istersen
Hangisi yeni acaba? Ne fark var ben çözemedim.Yeni ve eski seri farkı yüzünden
Bu külot bezlerin avantajı dezavantajları neler? Henüz o kilolara gelmedik ama merak ediyorum.Kızlar bu arada sleepy’nin 5 numara külot bezini aldım ben aşırı rahat giydirmesi tavsiye ederim
Cırtcırtla uğraşmadan hemen giydirmek bana daha kolay geldi açıkçası bi dezavantajını görmedimBu külot bezlerin avantajı dezavantajları neler? Henüz o kilolara gelmedik ama merak ediyorum.
Kızlar bu arada sleepy’nin 5 numara külot bezini aldım ben aşırı rahat giydirmesi tavsiye ederim
Bizde bugün tartıldık 7400 kilosu ama 4 numara bacaklarını sıkmaya başlayınca 5 numara aldım ben acaba onu iade mi etsenBu ay başında sekiz kilo çıkan oğluma yeni 4 numara sleepy sipariş etmiştim bugün, hata mı ettim acaba
Bu külot bezlerin avantajı dezavantajları neler? Henüz o kilolara gelmedik ama merak ediyorum.
Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacakKızlar ya emzirmekten gögsüm baya sarkmaya başladı aynaya baktıkça moralim bozuluyorböyle emzirdiğimdd çok sönüyor ve yumuşadı emzirmeyi bırakınca toparlıyor mu ?
Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacakbir de beni düşün emzirme sonlandırma ve emzirme başlama arasında 6 ay var bunu da 2 yaşına getirince kim bilir ne halde olucam
Off of 4 ayda böyle olduysa 2 yılda ne olacağız kim bilir, zaten açıkcası ben ilk 3 ay emzirir bırakırım diyordum (ilk başlarda canım çook acıyordu) şimdi hedefim 6 ay (işe dönünce pompa ils uğraşmak bana külfet geliyor..) böyle diye diye 2 seneyi görücez sanırım :))Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacakbir de beni düşün emzirme sonlandırma ve emzirme başlama arasında 6 ay var bunu da 2 yaşına getirince kim bilir ne halde olucam
Dikleştirme ameliyatı maliyeti de ne kadardır acaba ? :))O da bir paket programa bakar
Ben tuttum. Ki aralarda mola da verdiğim halde sütümde azalma oldu. Bunu anlamam da şöyle oldu; normalde bir göğsümden sütüm tazyikli gelir bebek 2-3 dk eminceye kadar. O tazyik yok olduğunda anladım ki sütüm azalmaya başladı. Yoksa açlık vs zorlamadı beni. Zaten eskiden de sahursuz oruç tutardım.Bebek yokken de kolay değildi ki :) Ben bu atak yüzünden sahura da kalkamıyorum iki gündür. İnanılmaz bir uykusuzluk var üstümde. Bebek uyur uyumaz bayılıyorum. Saçlarım da inanılmaz dökülmeye başladı. Hormonlar mı vitamin eksikliği mi anlamadım. Ama sütüm azalmadı. İftara doğru biraz azalıyor sadece. Ben mama destekli gidiyorum ama sadece anne sütü alsa tutmazdım sanırım. Çünkü anne sütü alan bebekler benimki gibi 2 buçuk 3 saatte bir beslenmiyor galiba. Genelde saat başı emziren duyuyorum. Sütünüz bol bolsa tutulabilir bence.
Hiç tık yok. Ne leke ne başka bir işaret.Kızlar bu arada henüz regli olmayanlar, hiç lekelenme yaşıyor musunuz arada?
Çünkü yan bantları esnek değil ve biz alışmışız ortada birleştirmeyeOnun bantlarını açarken hep elimde kaldı benim ya çok zor açılıyor bez çok güzel ama sırf bantları yüzünden bi daha almadımacaba o paket mi öyle denk geldi anlamadım
Ahhh bir tane de bende var. Banyo da yaptırdım, belki bir umut diye ama nafile uğraş
Benimkiler bir de büyüktü. Emzirme sonrasında ameliyat olacağım. Koydum kafaya.Kızlar ya emzirmekten gögsüm baya sarkmaya başladı aynaya baktıkça moralim bozuluyorböyle emzirdiğimdd çok sönüyor ve yumuşadı emzirmeyi bırakınca toparlıyor mu ?
Ya aslında eski kilona dönebilirsen, emzirme bitiminde büyük ölçüde eski halini alır. Ama birebir eskisi gibi olup olmayacağı kişiye göre değişir tabii çünkü herkesin kas oranı ve yağ dokusu aynı değil, spor geçmişi ve yaş faktörü de rol oynuyordur tabii bunda.Dikleştirme ameliyatı maliyeti de ne kadardır acaba ? :))
Sen 8 kilo bebeğe nasıl 4 numara sipariş edebilirsinBu ay başında sekiz kilo çıkan oğluma yeni 4 numara sleepy sipariş etmiştim bugün, hata mı ettim acaba