2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Şöyle goon geniş kalıplı bir bez. Ama bence tek kusuru yan lastik bantları bir molfix kadar esnek değil. Deneme amaçlı küçük bir paket al istersen
Evet bende getirden sipariş verdim stoklarım yeni bitti goon geniş popoyu sarıyo evet ama yan bantları dediğin gibi esnek değil aryada 2 yaşından sonra başlamıştım goona o zamanda sevmiştim 3 numara pars a 1 hafta sonra olmucak gibi 7 kilo pera daha 5250 onun belini sarıyor

Bu külot bezlerin avantajı dezavantajları neler? Henüz o kilolara gelmedik ama merak ediyorum.

Genelde bebekler ayaklanınca, yatırıp bez takmak zorlaştığında çok kolay giydirilmesi açısından tercih ediliyor. O yüzden dört beden altında üretimi yok sanıyorum. Ayrıca eşimin iddiasına göre kakanın taşmasını önlüyormuş

Dezavantajı şu olabilir, açıp bir altına bakayım, bir şey yoksa tekrar kapatırım diyemiyoruz çünkü cırt cırt açma sistemi olmadığı için direkt yırtmak gerekiyor kenardan.

Kızlar ya emzirmekten gögsüm baya sarkmaya başladı aynaya baktıkça moralim bozuluyor böyle emzirdiğimdd çok sönüyor ve yumuşadı emzirmeyi bırakınca toparlıyor mu ?
Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacak bir de beni düşün emzirme sonlandırma ve emzirme başlama arasında 6 ay var bunu da 2 yaşına getirince kim bilir ne halde olucam

Emzirmeyi sonlandırınca biraz toparlıyor ama tabii eski halinden eser kalmayacak bir de beni düşün emzirme sonlandırma ve emzirme başlama arasında 6 ay var bunu da 2 yaşına getirince kim bilir ne halde olucam
Off of 4 ayda böyle olduysa 2 yılda ne olacağız kim bilir, zaten açıkcası ben ilk 3 ay emzirir bırakırım diyordum (ilk başlarda canım çook acıyordu) şimdi hedefim 6 ay (işe dönünce pompa ils uğraşmak bana külfet geliyor..) böyle diye diye 2 seneyi görücez sanırım :))

Ben tuttum. Ki aralarda mola da verdiğim halde sütümde azalma oldu. Bunu anlamam da şöyle oldu; normalde bir göğsümden sütüm tazyikli gelir bebek 2-3 dk eminceye kadar. O tazyik yok olduğunda anladım ki sütüm azalmaya başladı. Yoksa açlık vs zorlamadı beni. Zaten eskiden de sahursuz oruç tutardım.

Onun bantlarını açarken hep elimde kaldı benim ya çok zor açılıyor bez çok güzel ama sırf bantları yüzünden bi daha almadım acaba o paket mi öyle denk geldi anlamadım
Çünkü yan bantları esnek değil ve biz alışmışız ortada birleştirmeye elimde kalmadı ama alışıncaya kadar ben de zorlandım

Kızlar ya emzirmekten gögsüm baya sarkmaya başladı aynaya baktıkça moralim bozuluyor böyle emzirdiğimdd çok sönüyor ve yumuşadı emzirmeyi bırakınca toparlıyor mu ?
Benimkiler bir de büyüktü. Emzirme sonrasında ameliyat olacağım. Koydum kafaya.

Dikleştirme ameliyatı maliyeti de ne kadardır acaba ? :))
Ya aslında eski kilona dönebilirsen, emzirme bitiminde büyük ölçüde eski halini alır. Ama birebir eskisi gibi olup olmayacağı kişiye göre değişir tabii çünkü herkesin kas oranı ve yağ dokusu aynı değil, spor geçmişi ve yaş faktörü de rol oynuyordur tabii bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…