Bebeklerde hemoglobin değerinden bakılıyor. Hemoglobin kaç çıkmış?Teşekkür ederim canım. Geçen gün demir değeri ile ilgili bir yorum yapmıştın aklıma geldi şimdi, biz bugün kan tahlili verdik demir için şöyle iki sonuç var düşük oluyor sanırım?
10.9 referans aralığı içinde gözüküyorBebeklerde hemoglobin değerinden bakılıyor. Hemoglobin kaç çıkmış?
Doktoru kullansın dediyse benim yorum yapmam saçma olur. Ben sadece bildiğimi aktardım10.9 referans aralığı içinde gözüküyor
Canım yazmaya bi fırsat bulamadım 4. ay aşıları fena vurduMerak ettiğim şey, sonuçta bebekler için azıcık miktarda sebze haşlıyoruz. Onları hangi aparat ile haşlıyorsunuz? Ben düdüklü tenceremin aparatını kullanırım diye düşündüm ama sonra bir parça havuç için kullanılan su miktarı (israfı) saçma geldi. Cezve kadar küçülen aparatlar var mıbu konuda çok bilgisiz olduğumu fark ettim
Doktoru kullansın dediyse benim yorum yapmam saçma olur. Ben sadece bildiğimi aktardım
En iyisini doktoru ve sen bilirsin
Kaç aya kadar kullanılıyor bilmiyorum ama bende keşke alsaydım dediğim şeyler arasında önce 1 tane al bak bakalım sevecekler mi belki biri severken diğeri sevmeyecek vs daha sonra baktın ki memnunsun ikisi de duruyor 1 adet daha alırsınGeç kalmışım keşke önceden alsaydım diye yakınıyorum aryanın küçük bi anakucağı vardı idare ederim dedim ama arya 18 kilo ile oturduğu için çöktü çocuklar iki büklüm şurda kullanıcağım 2 ay diyorum alsam mı kararsızım ek gıda başlangıcında da elim ayağım olabilir ama aryanın gazabına uğrarmı bilemiyorum2 tane almayı düşünüyorum kullanlr varmı nasıldır
Ben kullanıyorum canım valla elim ayağım benim kız anca bunda duruyor, nereye gitsem yanımda taşıyorumGeç kalmışım keşke önceden alsaydım diye yakınıyorum aryanın küçük bi anakucağı vardı idare ederim dedim ama arya 18 kilo ile oturduğu için çöktü çocuklar iki büklüm şurda kullanıcağım 2 ay diyorum alsam mı kararsızım ek gıda başlangıcında da elim ayağım olabilir ama aryanın gazabına uğrarmı bilemiyorum2 tane almayı düşünüyorum kullanlr varmı nasıldır
Ben de bu markayı kullanıyorum babybjörne o kadar para vermek istememiştim. Bizimki başta çok sevmedi son 1 aydır falan daha iyi kullanıyoruz. Kademeleri var 3 tane, yatış pozisyonu bizim kilomuza artık uygun değil 7 kg max diyordu o yüzden orta kademede kullanıyoruz şu an, bi de en dik olanı var ona önümüzdeki aydan sonra geçerim. Ben bir de oyuncağını aldım sonradan onu takınca daha çok ilgisini çekti önünde oyalanıyor onunlaGeç kalmışım keşke önceden alsaydım diye yakınıyorum aryanın küçük bi anakucağı vardı idare ederim dedim ama arya 18 kilo ile oturduğu için çöktü çocuklar iki büklüm şurda kullanıcağım 2 ay diyorum alsam mı kararsızım ek gıda başlangıcında da elim ayağım olabilir ama aryanın gazabına uğrarmı bilemiyorum2 tane almayı düşünüyorum kullanlr varmı nasıldır
Ay okurken gülsem mi üzülsem mi bilemediğim için hangi emojiyi koysam onu bile bilemedimKızlar benim bebek dün ilk kez bir kez kaka yaptı herhalde ondan kaynaklı uykusunda hep ağladı ağladı derken 00 de bir uyandı ve bir daha uyumadıben en son 02:48 i gördüm ve beşiğine koydum uyudum sonra cidden uyumuşum rüya bile gördüm birden uyandım ve baktım ki daha 10 dk geçmiş ve kendi kendine uyumuş o da tam geri yattım oh diyip, uyandı sil baştan başladık o kadar kötü bir geceydi ki
O kadar tanıdık geldi kiKızlar benim bebek dün ilk kez bir kez kaka yaptı herhalde ondan kaynaklı uykusunda hep ağladı ağladı derken 00 de bir uyandı ve bir daha uyumadıben en son 02:48 i gördüm ve beşiğine koydum uyudum sonra cidden uyumuşum rüya bile gördüm birden uyandım ve baktım ki daha 10 dk geçmiş ve kendi kendine uyumuş o da tam geri yattım oh diyip, uyandı sil baştan başladık o kadar kötü bir geceydi ki
Haha bende gülsem mi ağlasam mı bilemedimAy okurken gülsem mi üzülsem mi bilemediğim için hangi emojiyi koysam onu bile bilemedimgeçecek inşallah bu günlerde demek ve inanmak istiyorum
Ah ah saçımda değil ama kaşımda beyaz çıktı bu haftaO kadar tanıdık geldi ki
Evet 2. Çocukta ne gerek var a geldi galiba ama benim yine ikiz gerçi alsam arya napardı onu kimbilir,haklısın 2 tane birden almayımKaç aya kadar kullanılıyor bilmiyorum ama bende keşke alsaydım dediğim şeyler arasında önce 1 tane al bak bakalım sevecekler mi belki biri severken diğeri sevmeyecek vs daha sonra baktın ki memnunsun ikisi de duruyor 1 adet daha alırsın
MaşallahBen kullanıyorum canım valla elim ayağım benim kız anca bunda duruyor, nereye gitsem yanımda taşıyorum
Eki Görüntüle 3404404
Bende fazla para vermek istemiyorum uygun geldi diğerlerine göre, pars şuan 7 kiloda onun için pek uygun olmucak ileride de sanırım kilodan kurtarmıcak gibi 1 tane alıyım yine biri oyun halısında biri bunda idare ediyim seviyolar anakucağını benimkilerBen de bu markayı kullanıyorum babybjörne o kadar para vermek istememiştim. Bizimki başta çok sevmedi son 1 aydır falan daha iyi kullanıyoruz. Kademeleri var 3 tane, yatış pozisyonu bizim kilomuza artık uygun değil 7 kg max diyordu o yüzden orta kademede kullanıyoruz şu an, bi de en dik olanı var ona önümüzdeki aydan sonra geçerim. Ben bir de oyuncağını aldım sonradan onu takınca daha çok ilgisini çekti önünde oyalanıyor onunla
Eşime dedim, haftasonu sadece bir sabah uyanır uyanmaz sen al ve ben uyuyayım. Gece uyuyamıyorum, gündüz uykusuna da hasretim diye. Ayy böyle yazınca medine dilencileri gibi hissettim kendimi ama insan uykusuz kalınca gün içinde de daha çabuk yoruluyor, sinirleri daha çok yıpranıyorHaha bende gülsem mi ağlasam mı bilemedimayağımda bile salladım ilk kez yok uyumadı kendi kendine uyumuş sonra tabi ben uyanana kadar of geçsin gerçekten gözlerimin içi yanıyor
Hadi hayırlı olsun. Biz de bayadır tadımları yapıyoruz ama yoğurt favorisi kabağı sevmedi. Bugün de havuca geçeceğizKızlar biz ek gıdaya geçmiş bulunmaktayız biraz zorla oldu ama
Ben o kadar çok kavga ettim ki şu uyku konusunda artık bir şey demiyorum. Annesini istiyor meme istiyor senin kokunu istiyor vb cümlelerle bir şekilde bana kitliyor. Artık bir şey demiyorum yoksa daha çok sinirleniyorumEşime dedim, haftasonu sadece bir sabah uyanır uyanmaz sen al ve ben uyuyayım. Gece uyuyamıyorum, gündüz uykusuna da hasretim diye. Ayy böyle yazınca medine dilencileri gibi hissettim kendimi ama insan uykusuz kalınca gün içinde de daha çabuk yoruluyor, sinirleri daha çok yıpranıyor