2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Medicana izmir hastanesinde bir hocaya randevu aldım ben de çocuk alerjiye. Pazartesi muayene edecek bakalım. Memnun kalırsam öneririm sana da

Ben o kadar çok kavga ettim ki şu uyku konusunda artık bir şey demiyorum. Annesini istiyor meme istiyor senin kokunu istiyor vb cümlelerle bir şekilde bana kitliyor. Artık bir şey demiyorum yoksa daha çok sinirleniyorum
Benimki de aynı ama iyi yanı fizyolojik ihtiyaçlarının karşılandığından emin ve ben artık dayanamıyorsam direkt alıp ya oynuyor ya da uyutuyor. Ama bende azıcık bir enerji görüyorsa bir şekilde o çocuk bana kitleniyor dün erken geldi, dedim ben azıcık uyuyayım sen çocukla ilgilen, tamam ama biz de yatak odasında olalım dedi. Sonuç; en son kocam iftara kadar uyudu ben çocukla ilgilendim

İşte aynı bak mesela ben gece uyumuyor diye uyandırıyorum ya tam dalmışım beni uyandırıp uyumuyor bu annesini istiyor diyor. Ya diyorum zaten emmiyor git uyut kokunu istiyor diyor. Kelime haznesini de genişletti ben o zaman iyice sinirleniyorum bakıyorum saate daha 10 dk olmuş bazen 5. Dk kaldırıyor. Öyle olunca tabi benim sesim yükseliyor filan derken Bade de kalkıyor al sana şenlik Ama hakkını yiyemem işten geldiği andan itibaren bakar yedirir oynar. Uyku konusunda böyle ama sebepte yarın işinin olmasıymış. Hayır benimde işe gittiğim dönem oldu o zamanda aynıydı. Ben artık kabullendim sadece horluyorsa kaldırıyorum o zamanda diyor ki bak o kadar çok yorulmuşum ki horluyorum biraz insaf et

Çok hafif rahat taşınıyor ben bide taşıma kılıfı aldım koluma takıp çıkıyorum

O kadar benzerler ki. Ben de hakkını yemem. Sorumluluk paylaşan bir eş ve baba ama anlattığın şeylerin çoğunu yaşıyoruz.
Gece bebeği uyutuyor bana da şey diyor; aslında memene alsan hemen uyur
Benimkinin tarzı beni ikna etmesi.
Manipüle ediyor da olabilir tabi jshshd

Haha gerçekten çok fenalar

Ya bir şey diyeceğim, bebek kokunu istiyor diye seni uyandırmasına gerek yok ki. Giyilmiş bir bluzunu falan sarsın boynuna, bebişi de alsın göğsüne, tamamdır. O da kesmezse, hemen yanlarındasın zaten, uygun bir pozisyon alıp kucağındaki çocuğun burnunu sana çevirsin, bitti gitti

Varya bunu desem derki sana dokunup uyumak istiyor, anne kucağı istiyor. İlla diyecek bir şey bir bahane bulur

Çok hafif rahat taşınıyor ben bide taşıma kılıfı aldım koluma takıp çıkıyorum
Benim onu 2 bebe bi abla ile taşıma imkanım pek yok çocukları bile anneme geçiceksem kardeşim veya annem gelip alıyor he sonra eşim beşiği meşiği bi ton eşya getiriyor o ayrı bildiğin taşınıyorum kalıcaksam eğer tadını çıkarın valla tek çocuklu hayatın

Ay bu ara ayaklarını kaldırıyor kızlar baya elleriyle tutmaya çalışıyor yicem birde sesli kahkalarını artırdı tam yemelik zamanlar yalnız o emziğiyle alıp veremediği nedir anlayamadım takıyor çıkarıyor bir daha takıyor bazen tutturamıyor başlıyor çığlıklara ama hala dönemiyoruz yüz üstünden sırt üstüne iki kere kendi dönebildi de diğerini yapamıyor henüz

Kızlar merhaba oto koltuğu öneriniz var mı acaba

Merhaba. Büyük oğlum için britax römer advansafix iv kullanıyoruz 3 senedir, memnunuz. 9kg -36 kg (9 ay-12 yaş) arası kullanılabiliyor. Bebiş için şu an joie gemm kullanıyoruz bebek arabasına da uyduğu için ama eylül gibi abisinin koltuğuna geçecek, abiye de yine britax römerin 4 yaş üzerine uygun başka bir modelini aldık. Bu arada bugün ebebekte indirim var belli modellerde.

Kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl? Ortalama kaç uyku yapıyor ve kaç dakika sürüyor? Gece uykularını iyi kötü düzene soktuk ama gündüz uyku süresi ve saatleri çok değişiyor

Kızlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl? Ortalama kaç uyku yapıyor ve kaç dakika sürüyor? Gece uykularını iyi kötü düzene soktuk ama gündüz uyku süresi ve saatleri çok değişiyor
Bizim de gündüz uykuları acayip dışarıda uyutursam 1 saat uyuyor evde 20-30 dakika anca kucağımda uyutursam üç saate kadar uyuyor değişik baya 3-4 uyku yapıyor ama bazen 2 bile oluyor oturmadı düzen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…