- 15 Şubat 2023
- 174
- 358
- 26
Eğer kuruluk vs yoksa isikiktir yüksek ihtimalle. Kuruluk falan varsa nemlendirmeye daha da özen gösterirsen geçer inşallahselam arkadaşlar bebeğimin omzunda ensesinde birkaç gündür böyle kabarcıklar var daha önce başına gelen var mı alerji mi acaba ek gıda vs başlamadım sadece doğduğundan beri aynı mamayla besleniyorEki Görüntüle 3401372 neden olur ki bunlar
Kaç almış? İlk aylarda olduğu kadar almaması çok normal amaKızlar 4 ayimizda kilo alımi çok azalmış canım sıkıldı
Kuzum sana hayranım nasıl bir saat taşıyorsun benim bu aralar omuzlarım aşırı beni üzüyor..bebek arabasıyla ancak dolaşıyorum.Dışarı çıkarın. Çok ciddiyim. Dün güzel uyudu dedim ya bugün asla gündüz uykusuna geçemedi. Koydum kanguruya 1 saate yakın yürüdüm, arada hafif yağmur da serpiştirdi ama üstünü rüzgarlığıyla örtmüştüm. Sonra eve geldim ve Toplamda 2-2.5 saat mis gibi gündüz uykusu yaptı. Şu anda da mememde, güya hem emip hem uyuyor ama bu şekerleme. Karnı doyar doymaz memeyi bırakıp gözleri açacak
400 GrKaç almış? İlk aylarda olduğu kadar almaması çok normal ama
Fıtık, boyun düzleşmesi, skolyoz; hepsi mevcut bendeKuzum sana hayranım nasıl bir saat taşıyorsun benim bu aralar omuzlarım aşırı beni üzüyor..bebek arabasıyla ancak dolaşıyorum.
Yürüyüşü kanguru ile yapmayi ozellikle mi tercih ediyorsun
1200lerden bir anda 600 gr a düşünce400 Gr
Yürüyüş için motivasyon alıyorum sendenFıtık, boyun düzleşmesi, skolyoz; hepsi mevcut bende
eski mahallemden kalma alışkanlık, yollar ve kaldırımlar çok kötüydü. Bebek arabasıyla bir yere gitmek benim için işkenceydi. Bir de bel destekli kanguru olunca gerçekten bebek arabasına göre çok daha pratik oluyor. Mesela bir marketin rampalı girişinin önüne paletlerle mal koyuyorlar sürekli. Bebek arabası olsa asla giremem, ama kanguruyla mis gibi
Şimdilik bebek arabasını daha çok eşimle dışarı yemeğe giderken ya da sahil/yeşil alan gibi yerlerde kullanıyorum.
Mecbur takmamam lazım..elimden baska birşey gelmiyor1200lerden bir anda 600 gr a düşünce
bende benzer bir üzüntü yaşamıştım ama sağlıklı sınırlar içinde kilo almış. Takma kafana
Yürüyüş konusunda örnek alınacak kişiYürüyüş için motivasyon alıyorum senden
YaZ gelsin biraz daha bende daha rahat çıkmak istiyoruz artik
Yani nasıl desem gözüm almıyor her şarta göre çocukları halihazır yapamıyorum.. veyahut yapmamışim.Yürüyüş konusunda örnek alınacak kişiPhaedra
ben onun getir götürünü yaparım sadece
Yazı neden bekliyorsun ki, sen tecrübeli annesin. Mutlaka bir bildiğin vardır tabi de, bilmiyorum bence çocuk gerekli önlemlerle her şarta girmeli. İçimde kalan tek şey, kar göremedi. Seneye mutlaka küçük bir kar tatili ayarlayacağım.
Bizim de 500 gr almıştı ama bu ay hasta oldu o etkili oldu sütüm azaldı falan derken az aldı. Ama bu aylarda böyle şeyler olabilir o yüzden sıkıntılı bir durum değil dediler. 15 gün sonra kilosu için bir daha gideceğim bakalım kaç çıkacak.400 Gr
Öyle mi..Ya bugün annem geldi kucağına aldı çocuğu bir ağladı çenesini burka burka kıyamamsanırım artık yabancıları ayırt ediyor. Yada bizi daha iyi tanıyor. Annem yabancı değil ama şu an çocuk için öyle sonra eşim kucağına aldı da sakinleşti çok şaşırdık
Kaç kilo şuan bebiş kuzum..Bizim ekstrem bir durum da olmadı ama ben çok yoğundum sütüm etkilenmiş olabilirBizim de 500 gr almıştı ama bu ay hasta oldu o etkili oldu sütüm azaldı falan derken az aldı. Ama bu aylarda böyle şeyler olabilir o yüzden sıkıntılı bir durum değil dediler. 15 gün sonra kilosu için bir daha gideceğim bakalım kaç çıkacak.
Birde acaib iletişim istiyor yavrukuş memeden ziyade ..konusyaim istiyor meme felan gözü görmüyorBizim de 500 gr almıştı ama bu ay hasta oldu o etkili oldu sütüm azaldı falan derken az aldı. Ama bu aylarda böyle şeyler olabilir o yüzden sıkıntılı bir durum değil dediler. 15 gün sonra kilosu için bir daha gideceğim bakalım kaç çıkacak.
Oysaki nerdeyse başımızın üstünde taşıyoruz minnoşlarıYok canım susmadan ağlıyor sanki üstüne basmışlar gibi
Yaa vallahı aglayacak kadar var. Birde baloncuk yapıp etrafa tükürmeyi öğrenmişaglarken her yerde tükürük
4 ay ve sonrası ebe azalacak demişti hatta 3 ay kontrolde bir dahaki ay 500 700 arası alsa bizim için iyi demiştiKızlar 4 ayimizda kilo alımi çok azalmış canım sıkıldı