2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Aynen canım seneye eylülün rakamıymış bu diğer ay gidersem sözleşmeye daha yüksek olacakmış. Sadece kırtasiye 40 bin diyim sen anla durumu
Ya çok acı ama maalesef yüzde yüz insaflı bile sayılabilir şu şartlar altında yalnız o kırtasiye masrafı kadar saçma bir şey yok. Bizde olmadı o hiç neyse ki. Bizim okulun fiyat politikası da çok insaflıdır bu arada, artı masraf çıkarmadılar hiç. ona rağmen bu sene yüzde yüz yapmıştı zammı eski öğrencilere. Yenilere kaç olduğunu bilmiyorum bile. Başka yerlerden fiyat al tabii mutlaka ama muhtemelen sizinki daha uyguna gelecektir. (Bizimki öyle olmuştu en azından)

Ay öyle mi diyorsun batmışız biz bizim siteden fiyat aldım ama çok daha uygun. Çarşamba gidiyim de bakalım bir de yan komşu Dragos’ta bir yere gönderiyor oraya da gidicem. Başka bir okul daha var yine aynı bölgede dur bakalım dertler bitmiyor uyku filan neyse de asıl şimdi başlıyormuşuz haberimiz yokmuş

Eger şüphen varsa 4 saat sonra sağım yapıp dök istersen?

Aaa geçmiş olsun ben yeni gördüm

İşte bu rakamların oynaması cok dinamiği etkılıo ya.. O yuzden özelde cocuk okutcaklar 2 kere düşünmeli.. İlkokuldan snra hele dönüşü yok, özel okullarda bunu kullanıo.. Özelden devlete gecen cocuklar adapte olamıyorlar, cok sıkıntı oluyo seneye bizim nasıl olcak bilmiyorum öyle piyano dersleri filanda olmucak, sırf okuluna alışsın diye göndercem.. Bi yandan da maddi durumda etkılıo tabı bu kararımı

Makinamda yok ki kuzum geçermiş bir miktar eczacı öyle demiş

Bnce gecmeyen ilaç yok da.. İşte mınımum gecen gruplar var.. Keske içtikten sonra sağım yapabılsen.. Bende dun agrı kesıcı içtim basım ağrıyordu.. Sağım yapıp dökcektm unuttum... Emzırdım de öyle.. Sabahtan beri uyuyo, acaba o Kı etkıledi diye kendımı yedim valla annelık cok zor

Makinamda yok ki kuzum geçermiş bir miktar eczacı öyle demiş

Geçmesi önemli değil aslında, yediğimiz içtiğimiz her şey geçiyor tabii süte, parasetamol de (parol) bir miktar geçiyor ama geçtiği miktar ve içeriği itibariyle düşük riskli kabul ediliyor. Arveles etken maddesi de (Dexketoprofen Trometamol) e lactanciya göre düşük riskli sınıfındaymış ama yeterli çalışma yapılmamış anladığım kadarıyla. Tek ilaç dozunun bir sorun yaratacağını hiç sanmıyorum, belki daha fazlası da yaratmaz ama için rahat etmeyecekse günde birle sınırla veya daha güvenli kabul edilen parasetamolle idare et. Toparlanırsın umarım kısa zamanda

Aynen onunla buskopanı idare ederim önemli olan mide için yazılandı şükür oda risk grubunda değilmiş zaten günde bir kez o emzirdikten sonra içerim veya mama verdikten sonra

Aynen onunla buskopanı idare ederim önemli olan mide için yazılandı şükür oda risk grubunda değilmiş zaten günde bir kez o emzirdikten sonra içerim veya mama verdikten sonra

Doktorun kullan dediyse ve e lactancia düşük risk verdiyse, hiç endişelenmemek gerek. Düşününce, doğum sonrası sezaryen sonrası çoğumuza antibiyotik verdiler. Doktorun kullanabilirsin dediği ve e lactancia nın da düşük risk verdiği o antibiyotiklerin prospektüsünde de emzirken kullanılmaz yazıyordu mesela (yeterli çalışma olmadığı için öyle yazmaları zorunlu çünkü). Ben de onda tedirgin olmuştum mesela ama kullandım tabii ki sonuna kadar.

Şahsen ağrı kesici vb. gibi semptomatik tedavi sağlayan ilaçları mecbur değilsek kullanmasak da olur diye düşünüyorum ama doktorun önerdiği tedavi edici nitelikteki ilaçları kullanmak şart. İçin rahat olsun

Ayy evet ya doğumdan sonra poşet poşet ilaç kullandırıyorlar haklısın ama şöyleki acil olduğu için doktorlar kendinden vazgeçmiş zaten ben yapılan iğneleri serumları bile 3,4 kez sordum hemşireye ayrı sordum insan güvenemiyor yaa yani açıklama bile yarım ağız yaptı neden böyleyim diyorum niye geçmiyor bi serum daha yapalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…