- 12 Mart 2023
- 1.035
- 2.018
- 33
bence de karşılaştık muhtemelen. Tanışırız da bence biz bu yazEvett kız, muhtemelen siz de beni görmüşsünüzdür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de karşılaştık muhtemelen. Tanışırız da bence biz bu yazEvett kız, muhtemelen siz de beni görmüşsünüzdür
Ya evet aslında o sünnet derisi kısmını iyi temizlemek lazım. Benim eşim de arada şehirdışına gidiyor ve 3-4 günü buluyor banyo yaptırmak Kendim cesaret edemiyorum hala onun kucağında yıkıyoruz. En azından kakalardan sonra banyoya sokup süngerle yıkayacağım artık ben deCnm bizim eski doktor Fırat da bu yeni gittgm prof da mukus olur sen emzırmeye devam et kafasındaydılar.. Bunda da arada oluyo, ben pek önemsemiyorum..
Ama idrar yolu enfeksiyonu için bişey diyemem, sadece duzelınce senınkı erkekti diye hatırlıyorum, sünnet ettirmek.. En iyi çözüm bu oluyo.. Bi de banyodayken banyo bitmeye yakın yumusuyo derisi hafif geri ittirip, ıcındekı sarı kalıntıyı temızlemek lazım nazıkce.. Ha ben daha sinaya bunu yapmadım nıye yapamıorm Bı sor, vakit yok suya girip çıksa bana yetiyor, öyle özenemiorm
Çok isterimm, bebişlerle vakit geçiririz onlar da sosyalleşirbence de karşılaştık muhtemelen. Tanışırız da bence biz bu yaz
Hepsi aynı demek ki ya, mesajlarınızı okuyunca motivasyonum yükseliyor gece durumlat nasıl sizdeay cidden kafayı yiyorum uyumuyor çocuk ya deli etti beni uyumuyor ağlıyor uykusu var uyumak istemiyor mız mız vık vık kafam şişti bu 4 aydan sonra düzelir dimi bu durum herşeye ağlaması bari geçsin lütfen
Ya yeminle ben de öyleyim kafayı yedirecek bana bu kız uykusu var çığlıklar havada uçuşuyor asla uyumuyor amaay cidden kafayı yiyorum uyumuyor çocuk ya deli etti beni uyumuyor ağlıyor uykusu var uyumak istemiyor mız mız vık vık kafam şişti bu 4 aydan sonra düzelir dimi bu durum herşeye ağlaması bari geçsin lütfen
Ya yeminle ben de öyleyim kafayı yedirecek bana bu kız uykusu var çığlıklar havada uçuşuyor asla uyumuyor ama
Dışarı çıkarın. Çok ciddiyim. Dün güzel uyudu dedim ya bugün asla gündüz uykusuna geçemedi. Koydum kanguruya 1 saate yakın yürüdüm, arada hafif yağmur da serpiştirdi ama üstünü rüzgarlığıyla örtmüştüm. Sonra eve geldim ve Toplamda 2-2.5 saat mis gibi gündüz uykusu yaptı. Şu anda da mememde, güya hem emip hem uyuyor ama bu şekerleme. Karnı doyar doymaz memeyi bırakıp gözleri açacakay cidden kafayı yiyorum uyumuyor çocuk ya deli etti beni uyumuyor ağlıyor uykusu var uyumak istemiyor mız mız vık vık kafam şişti bu 4 aydan sonra düzelir dimi bu durum herşeye ağlaması bari geçsin lütfen
gece de ağlayıp duruyor ama gündüz tüm tuşlara basıyor resmen ya hiç uyumadı bugün gündüz hiç sabahtan bi 8 de kalkmıştı 9 10 gibi bi uyudu o kadar yani. Ya birde eskiden uyudu mu 2 saat falan uyuyordu şimdi 1 saat bile bazen olmuyor. Yani evde hiç birşey yapamıyorum. Eşim eve gelsin diye kapılara bakıyorumHepsi aynı demek ki ya, mesajlarınızı okuyunca motivasyonum yükseliyor gece durumlat nasıl sizde
Çalışmaya başlayacaksın bir de artık annen senin gelmen için kapılara bakacakgece de ağlayıp duruyor ama gündüz tüm tuşlara basıyor resmen ya hiç uyumadı bugün gündüz hiç sabahtan bi 8 de kalkmıştı 9 10 gibi bi uyudu o kadar yani. Ya birde eskiden uyudu mu 2 saat falan uyuyordu şimdi 1 saat bile bazen olmuyor. Yani evde hiç birşey yapamıyorum. Eşim eve gelsin diye kapılara bakıyorum
Hahahaha annem çok komik geçen diyor ki uslu galiba yavrum diyor hiç sesi çıkmıyor diyor içimden görcem ben seni dedim hahaha eşim de diyor ki annen en zor ayda geliyor 4 ayda diyorÇalışmaya başlayacaksın bir de artık annen senin gelmen için kapılara bakacak
Bi ara nem çoktu kapıyı kapatıyorum diye evin köşesinde var ama sildim o zamanlar olmuş küf boya kabarması var biraz o yapar mı ki nem 50 lerdeEvde küflenme gibi seyler var mı.. O da etkıleyebilir.. Annende iyiler dedin diye aklıma bu geldi
Durum içler acısı ay ben hiç ekmekte almıyorum unonun denge ekmeğinden alıyoruz 3 4 gün gidiyorAy bu arada Spring05 okul fiyatları konuşulmuş. Son 2 senedir okullar eski öğrencilerine de büyük zamlar yapıyorlar. Sebep olarak da basit bir matematik esasen;
Devam eden öğrencilerin %65-75 bandı kayıt yeniliyor ucuz fiyattan. Sonrasında da malum enflasyon ile gelir gider dengesizliği oluşuyor ve yeni kayıtlarla eski kayıtlar arasında uçurum fiyat farkı ortaya çıkıyor. Bu sebeple artık eski kayıtları da yüksek fiyattan kaydediyorlar.
Tabi 40bin kırtasiye masrafı biraz şov, eğerki her şeyi organik kullanmıyorlarsa işte burda da semtten semte, müşteri (pardon öğrenci) profiline göre fiyatlar değişiyor.
Ben aynı ilçenin başka semtine taşındım, ekmek bile 2 lira daha pahalıymış şu anki semtte
Oyy bunlar neYaaa kızımın yazlık kıyafetlerine bakınnn hemen yaz gelsin istiyorum
Eki Görüntüle 3401214
Benimki karpuz ya, yata yata büyümeyi tercih ediyor dönerse de fena dönecek gibi ama hadi hayırlısıBu dönme aşkı neymiş böyle bezini değiştiremiyorum çok fena geldi güncelleme
Bizimki bir kere tam dönmeye başladıktan sonra seriye bağladı döne döne gidiyor bugün koltuğun altına girmiş bacakları oyun halısını boşuna seriyorum gidiyor üstündenBu dönme aşkı neymiş böyle bezini değiştiremiyorum çok fena geldi güncelleme
Haha bugün bizede bacaklardan tutup dönme güncellemesi gelmişti akşam üstüne kadar çok ilerletti yatırdığım yerde asla bulamıyorum bacaklarını kaldıra kaldıra yön değiştirip bir şekilde gidiyor daha yüz üstünden kendini kurtarma becerisi gelmedi amaBizimki bir kere tam dönmeye başladıktan sonra seriye bağladı döne döne gidiyor bugün koltuğun altına girmiş bacakları oyun halısını boşuna seriyorum gidiyor üstünden
Birden oluyor gerçekten Ben büyük kızıma baya çalıştırıyordum kilodan asla dönemiyordu 6 ay gibi döndü diyebilirim sonradan baya açıldı ama şimdi durduramıyoruzBenimki karpuz ya, yata yata büyümeyi tercih ediyor dönerse de fena dönecek gibi ama hadi hayırlısı