2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Cnm bizim eski doktor Fırat da bu yeni gittgm prof da mukus olur sen emzırmeye devam et kafasındaydılar.. Bunda da arada oluyo, ben pek önemsemiyorum..
Ama idrar yolu enfeksiyonu için bişey diyemem, sadece duzelınce senınkı erkekti diye hatırlıyorum, sünnet ettirmek.. En iyi çözüm bu oluyo.. Bi de banyodayken banyo bitmeye yakın yumusuyo derisi hafif geri ittirip, ıcındekı sarı kalıntıyı temızlemek lazım nazıkce.. Ha ben daha sinaya bunu yapmadım nıye yapamıorm Bı sor, vakit yok🤦‍♀️ suya girip çıksa bana yetiyor, öyle özenemiorm😐😔
Ya evet aslında o sünnet derisi kısmını iyi temizlemek lazım. Benim eşim de arada şehirdışına gidiyor ve 3-4 günü buluyor banyo yaptırmak 😳 Kendim cesaret edemiyorum hala onun kucağında yıkıyoruz. En azından kakalardan sonra banyoya sokup süngerle yıkayacağım artık ben de

ay cidden kafayı yiyorum uyumuyor çocuk ya deli etti beni 😀 uyumuyor ağlıyor uykusu var uyumak istemiyor mız mız vık vık kafam şişti 😅 bu 4 aydan sonra düzelir dimi bu durum herşeye ağlaması bari geçsin lütfen 🙏🤦‍♀️
Hepsi aynı demek ki ya, mesajlarınızı okuyunca motivasyonum yükseliyor😅 gece durumlat nasıl sizde

ay cidden kafayı yiyorum uyumuyor çocuk ya deli etti beni 😀 uyumuyor ağlıyor uykusu var uyumak istemiyor mız mız vık vık kafam şişti 😅 bu 4 aydan sonra düzelir dimi bu durum herşeye ağlaması bari geçsin lütfen 🙏🤦‍♀️
Ya yeminle ben de öyleyim kafayı yedirecek bana bu kız uykusu var çığlıklar havada uçuşuyor asla uyumuyor ama

Ya yeminle ben de öyleyim kafayı yedirecek bana bu kız uykusu var çığlıklar havada uçuşuyor asla uyumuyor ama
Dışarı çıkarın. Çok ciddiyim. Dün güzel uyudu dedim ya bugün asla gündüz uykusuna geçemedi. Koydum kanguruya 1 saate yakın yürüdüm, arada hafif yağmur da serpiştirdi ama üstünü rüzgarlığıyla örtmüştüm. Sonra eve geldim ve Toplamda 2-2.5 saat mis gibi gündüz uykusu yaptı. Şu anda da mememde, güya hem emip hem uyuyor ama bu şekerleme. Karnı doyar doymaz memeyi bırakıp gözleri açacak 😂😂😂

Ay bu arada Spring05 Spring05 okul fiyatları konuşulmuş. Son 2 senedir okullar eski öğrencilerine de büyük zamlar yapıyorlar. Sebep olarak da basit bir matematik esasen;

Devam eden öğrencilerin %65-75 bandı kayıt yeniliyor ucuz fiyattan. Sonrasında da malum enflasyon ile gelir gider dengesizliği oluşuyor ve yeni kayıtlarla eski kayıtlar arasında uçurum fiyat farkı ortaya çıkıyor. Bu sebeple artık eski kayıtları da yüksek fiyattan kaydediyorlar.

Tabi 40bin kırtasiye masrafı biraz şov, eğerki her şeyi organik kullanmıyorlarsa 😂😂 işte burda da semtten semte, müşteri (pardon öğrenci🤪) profiline göre fiyatlar değişiyor.

Ben aynı ilçenin başka semtine taşındım, ekmek bile 2 lira daha pahalıymış şu anki semtte😂😂

Yaaa kızımın yazlık kıyafetlerine bakınnn 🥹🫠 hemen yaz gelsin istiyorum 😍
IMG_5844.jpeg

Hepsi aynı demek ki ya, mesajlarınızı okuyunca motivasyonum yükseliyor😅 gece durumlat nasıl sizde
gece de ağlayıp duruyor 😀ama gündüz tüm tuşlara basıyor resmen 😅 ya hiç uyumadı bugün gündüz hiç sabahtan bi 8 de kalkmıştı 9 10 gibi bi uyudu o kadar yani. Ya birde eskiden uyudu mu 2 saat falan uyuyordu şimdi 1 saat bile bazen olmuyor. Yani evde hiç birşey yapamıyorum. Eşim eve gelsin diye kapılara bakıyorum 😀

gece de ağlayıp duruyor 😀ama gündüz tüm tuşlara basıyor resmen 😅 ya hiç uyumadı bugün gündüz hiç sabahtan bi 8 de kalkmıştı 9 10 gibi bi uyudu o kadar yani. Ya birde eskiden uyudu mu 2 saat falan uyuyordu şimdi 1 saat bile bazen olmuyor. Yani evde hiç birşey yapamıyorum. Eşim eve gelsin diye kapılara bakıyorum 😀
Çalışmaya başlayacaksın bir de 😅 artık annen senin gelmen için kapılara bakacak 😂😂

Evde küflenme gibi seyler var mı.. O da etkıleyebilir.. Annende iyiler dedin diye aklıma bu geldi 😐
Bi ara nem çoktu kapıyı kapatıyorum diye evin köşesinde var ama sildim o zamanlar olmuş küf boya kabarması var biraz o yapar mı ki nem 50 lerde

Ay bu arada Spring05 Spring05 okul fiyatları konuşulmuş. Son 2 senedir okullar eski öğrencilerine de büyük zamlar yapıyorlar. Sebep olarak da basit bir matematik esasen;

Devam eden öğrencilerin %65-75 bandı kayıt yeniliyor ucuz fiyattan. Sonrasında da malum enflasyon ile gelir gider dengesizliği oluşuyor ve yeni kayıtlarla eski kayıtlar arasında uçurum fiyat farkı ortaya çıkıyor. Bu sebeple artık eski kayıtları da yüksek fiyattan kaydediyorlar.

Tabi 40bin kırtasiye masrafı biraz şov, eğerki her şeyi organik kullanmıyorlarsa 😂😂 işte burda da semtten semte, müşteri (pardon öğrenci🤪) profiline göre fiyatlar değişiyor.

Ben aynı ilçenin başka semtine taşındım, ekmek bile 2 lira daha pahalıymış şu anki semtte😂😂
Durum içler acısı ☹️ ay ben hiç ekmekte almıyorum unonun denge ekmeğinden alıyoruz 3 4 gün gidiyor😂

Of aslında organik kullanıyor çoğu şeyi sürekli paylaşım yapıyor ama tabii göstermelikte olabilir😂 Bilmiyorum ya eşim benim kadar şaşırmadı hazmetmiş o herhalde akşama kadar bir konuşuruz diyor😂 bence konuşacak hiç bir şey kalmadı ama bir bakalım

Biz kış diye hiç yere bırakmadık ben bır kac gundur artık yere bırakıyorum yatakta dönüyordu filan neyse bugun altını degısıyorum yatakta coraplarınıda cıkardım terlemiş degıseyım dıye arkamı döndüm kızım bagırıyor anne alp ters köprü yaptı 😁😁😁 Ayaklarını basıp kendini ileri itip tersten gitmeye başlamış demek cocugu yere koysaydım emekleyecekti 🤣🤣

Bizimki bir kere tam dönmeye başladıktan sonra seriye bağladı döne döne gidiyor bugün koltuğun altına girmiş bacakları oyun halısını boşuna seriyorum gidiyor üstünden 😅
Haha bugün bizede bacaklardan tutup dönme güncellemesi gelmişti akşam üstüne kadar çok ilerletti😂 yatırdığım yerde asla bulamıyorum bacaklarını kaldıra kaldıra yön değiştirip bir şekilde gidiyor😂 daha yüz üstünden kendini kurtarma becerisi gelmedi ama😂
Benimki karpuz ya, yata yata büyümeyi tercih ediyor 😅😅 dönerse de fena dönecek gibi ama hadi hayırlısı 😂😂
Birden oluyor gerçekten😂 Ben büyük kızıma baya çalıştırıyordum kilodan asla dönemiyordu 6 ay gibi döndü diyebilirim😂 sonradan baya açıldı ama şimdi durduramıyoruz😂

X