Bnm erkenci kuşum niye acele etti yav1 Aralık ta doğmaz hiç sanmiyorum. Eğer sağlıklı bir gebelikse erken doğum riski bulunmaz ise Erkek olursa beş on gün atar kız olursa da Kasım'da doğar. Benim ilk gebeligimde 10 Ekim dendi çocuk 27 Ekim'de geldi erkekler pek acele etmiyor
Saçları saçma bir renkte kalan var mı ben tam geçiş renginde kaldımsarıydım sonra dipler uzayınca evde açıyordum kademeli şimdi gıcık bir ton kaldı diplerim yaza açtırıp tam sarı olacaktım, 3. Aydan sonra boyatacak olan var mı
Sat:03.02.2023Kızlar bi teori daha buldum son adet tarihiniz sizin doğum tarihiniz ve eşinizin doğum tarihi gün ay yıl şeklinde yazın bakayım
Ben gitmeyecektim aslında hatta randevumu alıp iptal ettim ama bugün ağrım vardı kasıklarımda yarın gidicem Allah nasip ederse yarın sata göre tam 9 haftalık ama 2 gün geriydi 8+5 bakalım ölçüm yine aynımı çıkacak birde kusmam bi anda kesinlince biraz ufaktan korktumBen de 7 den sonra 9 da gittim sonra 12. Haftada çağırdı. Nasıl geçecek bilmiyorum
Diş olayı çok zor ya o yüzden ben önce dişçiye gittim diğer gebelikte çok çekince dolguları kanal tedaviyi hallettim çok geçmiş olsun ama ilk 3 aydan sonra yapılıyor diye biliyorumBende bugun dişçiye gittim kızlar.. Maalesef kanal tedavisi dedi ama röntgen cekılmıycekmişim... Kadın dogumdan konsültasyon ıstedı.. Eger kadın dogum onaylarsa persembe kanal tedavisi olcam.. Onaylamazsa ılacla tasıycam 9 aybugun antıbıyotık sordum eczanelere, hıcbı eczanede yoktu.. Ilac da bulamıyoz anam ya
Sat 22 şubat 10.08.1999// 18.03.1996Kızlar bi teori daha buldum son adet tarihiniz sizin doğum tarihiniz ve eşinizin doğum tarihi gün ay yıl şeklinde yazın bakayım
Diş olayı çok zor ya o yüzden ben önce dişçiye gittim diğer gebelikte çok çekince dolguları kanal tedaviyi hallettim çok geçmiş olsun ama ilk 3 aydan sonra yapılıyor diye biliyorum
Aşko kan yenilenmesine göre erkek çıkıyor ilk çocuğun da erkekti o zaman ki sat ı hatırlıyormusun bakalım tutmuş mu?Sat:03.02.2023
Benim doğum günüm:22.09.1996
Eşimin:17.11.1994
Ay çok merak ediyorum
Kız çıkıyor canikomSat 22 şubat 10.08.1999// 18.03.1996
Oyu geçmiş olsun canım.. en korktuğum şeydi benim hamileyken diş ile ilgili problem yaşamak. Ben hamile kalmayı düşündüğüm gibi kanallık dişlerimi yaptırdım öncelikleBende bugun dişçiye gittim kızlar.. Maalesef kanal tedavisi dedi ama röntgen cekılmıycekmişim... Kadın dogumdan konsültasyon ıstedı.. Eger kadın dogum onaylarsa persembe kanal tedavisi olcam.. Onaylamazsa ılacla tasıycam 9 aybugun antıbıyotık sordum eczanelere, hıcbı eczanede yoktu.. Ilac da bulamıyoz anam ya
Gecmiş olsun canım 2.trimester döneminde rahatlıkla yaptırabilirsinBende bugun dişçiye gittim kızlar.. Maalesef kanal tedavisi dedi ama röntgen cekılmıycekmişim... Kadın dogumdan konsültasyon ıstedı.. Eger kadın dogum onaylarsa persembe kanal tedavisi olcam.. Onaylamazsa ılacla tasıycam 9 aybugun antıbıyotık sordum eczanelere, hıcbı eczanede yoktu.. Ilac da bulamıyoz anam ya
Oyu geçmiş olsun canım.. en korktuğum şeydi benim hamileyken diş ile ilgili problem yaşamak. Ben hamile kalmayı düşündüğüm gibi kanallık dişlerimi yaptırdım önceliklekanal tedavisini 3. Aysan sonra yapıyorlar diye biliyorum ama? Bir de antibiyotik bile vermiyorlar 3 aydan önce crp yükselmemişse .
Benimki geç doğdu ama oda çok sabırsız. Ben yaşına veriyorum daha bir buçuk yaşında. Biraz aklı Ersin ozaman belki sabisizligi düzelir bilemedimBnm erkenci kuşum niye acele etti yavnasıl etkılıo erken dogum bılıo musun, huyu fılan da oyle sabırsız.. Hemen hersey anında olsun istio
11 Ocak 2022 canımAşko kan yenilenmesine göre erkek çıkıyor ilk çocuğun da erkekti o zaman ki sat ı hatırlıyormusun bakalım tutmuş mu?
18 şubat benim 26/10/1985 eşimin 12/10/1984Kızlar bi teori daha buldum son adet tarihiniz sizin doğum tarihiniz ve eşinizin doğum tarihi gün ay yıl şeklinde yazın bakayım
28 nisan 2019 03.10.1993 ben 10.04.1993 eşim kızımı deniyelim önce :) şuan en son adetKız çıkıyor canikom
Bana da aynısını verdiPrilam Dr verdi bu gece kullanmaya başlayacagım oğlumda kullanmışdım faydasını görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?