- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 32
Canım doktor söylüyor genelde ama benim hep duyduğum göbekten kol ve bacaktan karın buyudukten sonra yapılıyor genelde ve çok acıyormus kol ve bacaktanSelam arkadaşlar
Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar nerenize vurmanız gerektirigini dr soledimi bana söylememişti ust yan bacagima vuruyorum cok fazla agridi yanlis birsy yapmayayım
Amin canım amin inşallahAllah a hamd olsun bizleri layık görüyor emanet veriyor. Tek yapmamız gereken tedbiri alıp takdiri Allah'a bırakmak inan şuan sana diyorum ama dediğim gibi sakın boş vermiş biri asla olamıyorum hep paniğimanneliğin verdiği his daha döllenme başlamadan başlıyır koruma endişe içgüdüsü Allah aklımızı korusun eşlerimizin sabrına bolluk versin
Bende geçenlerde sormuştum buradan tecrübelerini annelereSelam arkadaşlar
Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar nerenize vurmanız gerektirigini dr soledimi bana söylememişti ust yan bacagima vuruyorum cok fazla agridi yanlis birsy yapmayayım
Gittiğimde sata göre 5+1 keseye göre 4+6, henüz 11mm idi keseİnşallah canım bebeği gördün mübenim keseme 5 haftalık dedi 7.7 cm dedi henüz bebek yoktu içinde
Hayır cnm hormon testim Hersey normal3 ay çabuk geçer aslında hiç yaptırmayın şüpheyle beklemek daha kötü olur sizin için d vitamini eksikliğiniz filan varmı veya troid onlarda tutunmayı engelliyor
Ama cnm pıhtılaşma faln varsa en azından bişeyler kullanırım3 ay çabuk geçer aslında hiç yaptırmayın şüpheyle beklemek daha kötü olur sizin için d vitamini eksikliğiniz filan varmı veya troid onlarda tutunmayı engelliyor
cnm bnde o sekilde yapayim dra gidince iyice sorarm. prospektustede o sekilde yaziyor intten baktim az once tesekkur ederim.Bende geçenlerde sormuştum buradan tecrübelerini annelereebe bir tanidigim eşliğinde yaptım ilk ignemi göbekten 4 5parmak sağ sol veya alt üste yapıyorsun ben sağ sol yapıyorum şimdilik iki parmağımla etini yukarı doğru sikistiyorsun çok gergin veya çok gevşek değil iğneyi dik açıyla sokup sıkıştırdığın bölgeyi bırakıyorsun yavaş yavas ilacı veriyorsun ve sadece bir parmaginla pamukla basıyorsun ovalama yaparsan morariyor canım ben bu şekilde yapıyorum
Rica ederim canimcnm bnde o sekilde yapayim dra gidince iyice sorarm. prospektustede o sekilde yaziyor intten baktim az once tesekkur ederim.
Gittiğimde sata göre 5+1 keseye göre 4+6, henüz 11mm idi kesehaftaya cuma inşallah hem bebeği hem kalp atışını göreceğiz
Canım çok normal ben 15 gün önce gittiğimde kesem 5 haftalıktı,dün gittiğimde 7 hafta olması gerekirken 6 haftalık çıktı yani başlarda böyle şeyler çok normal için rahat olsun
Ayy canım nasıl sevindimhadi inşallah benim bundan bir önce ikiz düşüğüm var benimde ailemde yok bildiğim çift yumurta ikizi demistim doktor mutlaka anne tarafında vardır nesilden nesile aktarılıyor dedi şok olmustum hatta umarım sağlıkla kucağına alırsın
Daha önce kullandıgım için yeni doktorum hiçbişey demedi . Bana önceki doktorum 4-5 parmak göbek deliğinin uzagına vur demıstı. Ama cidden bu oksapar cok yakıyor ve cok acıyor ben 2-3 delık acıyorum nerdeyse gunde bır iğne için kızımda kullandıgım cok ıyıymıs onu anladım.Selam arkadaşlar
Bende miyom 5 cmdi şu an biraz artmış. Rahim duvarındaydı miyom doktor 2 ay içinde gebelik düşün bir sıkıntı olursa gerekirse ameliyat yaparız demişti. Progestanı da ondan verdi her ihtimale karşı inşallah etkilemezGözün aydın miyom bendede var 2 hamilelik geçirdim hiç sıkıntı olmadı kaç mm veya cm sizin miyom
Gecmiş olsun canım senin bayağı büyükmüş ama enazından doğumla ondanda kurtulmuş olacaksın, benim daha küçükdü 2 yıl önce 19 mm dı şimdi hiç bilmiyorum birde miyom gebelik de kanala yakın yerde olursa sıkıntı oluyor muş değilmiBende miyom 5 cmdi şu an biraz artmış. Rahim duvarındaydı miyom doktor 2 ay içinde gebelik düşün bir sıkıntı olursa gerekirse ameliyat yaparız demişti. Progestanı da ondan verdi her ihtimale karşı inşallah etkilemezsizin kaçtı boyutu falan
Evet miyom rahim içindeyse bebeğin gelişimine baskı yapıyor düşük tehlikesi oluyormuş, benim rahim duvarında yani doktor bebeğin yerleşeceği yerde değil dedi. Bununla ilgili 3 doktora gittim 3 ü de öyle konuştu umarım öyle olur bişey olmazGecmiş olsun canım senin bayağı büyükmüş ama enazından doğumla ondanda kurtulmuş olacaksın, benim daha küçükdü 2 yıl önce 19 mm dı şimdi hiç bilmiyorum birde miyom gebelik de kanala yakın yerde olursa sıkıntı oluyor muş değilmi
2-2.5cmken kalp atışı duyuluyormuş, doktor öyle söyledi. Hayırlısıyla duyarız inşallahBende yanlış yere bakmışım 12.8 mm misinşallah sağlıkla kavuşalım
Olmaz canım bir sorun teşkil etseydi hamile kal demezdi Dr zaten o riske sokmazlar hiçbir hastalarınıEvet miyom rahim içindeyse bebeğin gelişimine baskı yapıyor düşük tehlikesi oluyormuş, benim rahim duvarında yani doktor bebeğin yerleşeceği yerde değil dedi. Bununla ilgili 3 doktora gittim 3 ü de öyle konuştu umarım öyle olur bişey olmaz
MaşallahBenim bugün randevum vardı, 8+1 olmuş çok şükürönden gidiyor birazcık. Şekli de birazcık daha değişmiş, böyle fasulye gibi olmuş hepsinin sağlıklı haftalarını görüp, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah