- 27 Aralık 2022
- 1.143
- 1.636
Aynen canım benim de 15 şubattı bana da vajinadan kullan dedi bugün aldık gece yatmadan önce kullancam. Senin de bugün 15 dir her gün 1 mm büyüyorsa :) 3 hafta sonra gel erken gelmene gerek yok dedibenzer tarihlerde gebe kalmıştık diye hatırlıyorum. Sat 14 Şubat benim. Çarşamba 12 mm idi benim kesem. Her gün 1mm büyüyormuş benimde 15 olmalı. Bana da doktorum progestanı fitil şeklinde vermişti.
Off bende kızımda öyleydım herkes zayıf oldugum ıcın gebe kalamadıgımı düşünüyordu ve bu beni aşırı gerıyordu.Aynen kilolu canımmesela arıyor yürüyüş yapıyor oluyoruz diyor ki senin canın ne ki zayıfsın zaten. Temizlik yapıyorum sen süpürgeyi kaldıramazsın falan Sürekli aynı cümle bir daha derse ama kendimi doldurdum benim zayıf olmam sağlıksız olduğum anlamına gelmiyor kilolu olsam asıl yapamam bunları diyeceğim inşallahhh
Bazen aynen sende çok kilolusun diyesim geliyor sonuçta aynı şey ha çok zayıfsın demişsin ha çok kilolusun demişsin :))Off bende kızımda öyleydım herkes zayıf oldugum ıcın gebe kalamadıgımı düşünüyordu ve bu beni alırı gerıyordu.
İşte aslında tam bu yüzden gerek var diyorlar. Düşük risk çıkarsa, üçlü testlere gerek bile kalmıyormuş. Ben genelde stresli bir insanım zaten, sürekli test yaptırmak ve onun sonucunu beklemek istemiyorumSağ kız sol erkekAyy 12. Haftadan sonra buralar şenlenecek kız mı erkek mi dıye
Yaa arastırayım bakayım . Ama yaştan ötürü bu testler bizlerde daha riskli cıkıyor . O yüzden sırf onun stresti yuzunden 2-3-4 lü testlerı bıle yaptırasım yok
Onlar gibi kötü olamıyoruz . Ama bana ee artık çocuk ne zaman yapacaksınız dedıklerınde fırına attık beklıyoruz dıyordumBazen aynen sende çok kilolusun diyesim geliyor sonuçta aynı şey ha çok zayıfsın demişsin ha çok kilolusun demişsin :))
Aaa hıc telaş yapmayın cok guzel artmıs . %66 artması yeterli . Oyle dırek 2 katı olacak diye birşey yok . Sız doktordan randevu alın kan vermeyın bosunaSelam kızlar, ben yumurtlamanın 12. - 14. - 16. Günler kan verdim. Hep aynı hastanede ve aynı saatte. 2. Gün iki katını gördüm ancak bugün 994 çıkması lazımdı iki katı için daha düşük çıktı endişelenmeli miyim? Tekrar pzt kan testi mi vermeliyim yoksa doktora mı gideyim. Şuan 4+3 teyim. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Çok teşekkür ederim daha önce dış gebelik yaşadığım için endişe ettim en iyisi bi hafta bekleyip kese için gitmek olacak inşallah güzel haberlerle gelirimAaa hıc telaş yapmayın cok guzel artmıs . %66 artması yeterli . Oyle dırek 2 katı olacak diye birşey yok . Sız doktordan randevu alın kan vermeyın bosuna
Dış gebelıkte artıs fazla oluyor dıye bılıyorum . İnanın içiniz rahat etsin diye degil 11 yıllık bilgilerime dayanarak söylüyorum değeriniz gayet güzel artmış .Çok teşekkür ederim daha önce dış gebelik yaşadığım için endişe ettim en iyisi bi hafta bekleyip kese için gitmek olacak inşallah güzel haberlerle gelirim
Benim artışım hep yarısı kadar artıyordu. Yetersiz ilerliyordu. Şimdi de tam 2 katı olmadı diye endişelendim ama beklemekten başka çarem yok şuan için. Böyle söylemeniz inanın cok iyi geldi.Dış gebelıkte artıs fazla oluyor dıye bılıyorum . İnanın içiniz rahat etsin diye degil 11 yıllık bilgilerime dayanarak söylüyorum değeriniz gayet güzel artmış .
Biz şimdi bugün 5+3 de kalp atışını duyamadık ama doktor hareketlenme olduğunu daha duyulamayacak kadar küçük olduğunu söyledi. Benim görümce de ben 5 haftalıkken duymuştum birşey yemiyor musun ondan mı acaba diyorNormal değil mi 5 haftada duyulmaması kalp atışının
Benim doktorum kalp atışı için normalde 7.haftada görülüyor ama kontrol süren bitmeden gel haftaya bi bakalım dedi. Ama ben eşimin ameliyatından dolayı haftaya gidemiycem. Aslında eşimle beraber karından duymak istiyorum. Kaçıncı haftada gitmek gerekir acaba?Aynen canım benim de 15 şubattı bana da vajinadan kullan dedi bugün aldık gece yatmadan önce kullancam. Senin de bugün 15 dir her gün 1 mm büyüyorsa :) 3 hafta sonra gel erken gelmene gerek yok dedi
Ben de hiç parlaklık yok dahaArkadaşlar yeni bir bilgi öğrendim. Ultrason fotoğrafinda popo kısmında iki tane parlaklık varsa erkek, 3 tane varsa kızmış. Benimkinde 2 tane var. sizde var mı parlaklık?
6.haftadan itibaren duyuluyor aslında ama 7. Hafta çok net duyulur.Benim doktorum kalp atışı için normalde 7.haftada görülüyor ama kontrol süren bitmeden gel haftaya bi bakalım dedi. Ama ben eşimin ameliyatından dolayı haftaya gidemiycem. Aslında eşimle beraber karından duymak istiyorum. Kaçıncı haftada gitmek gerekir acaba?
Gayet güzel artmış endişe etmeyin bir hafta sonra Dr git kese görünecektirSelam kızlar, ben yumurtlamanın 12. - 14. - 16. Günler kan verdim. Hep aynı hastanede ve aynı saatte. 2. Gün iki katını gördüm ancak bugün 994 çıkması lazımdı iki katı için daha düşük çıktı endişelenmeli miyim? Tekrar pzt kan testi mi vermeliyim yoksa doktora mı gideyim. Şuan 4+3 teyim. Yorumlarınızı rica ediyorum.
Çok teşekkürlerGayet güzel artmış endişe etmeyin bir hafta sonra Dr git kese görünecektir