Bana hala şaka gibi geliyor bir türlü kendime inandıramadımAynen canım bak oldu olacak derken hayalini kurarken şimdi çok şükür 2 aylık olduk bile şükürler olsun rabbim de inş sonuna kadar sorunsuz götürüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin güzel düşünelim güzel olsun inş
Maşallah kuzum maşallah rabbim de nazarlardan korusun inşBana hala şaka gibi geliyor bir türlü kendime inandıramadım
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguları aminnnhiç olmayacak sanmıştım daha uzun süre bekleyen insanlar var Allahım nasıl sabrını veriyor
Ay cok şükür gözün aydın canımKızlar kalp atışını duydum 6+1 haftalık kese yine küçük ama doktorum sıkıntı görmedi estrofem ve devam dedi
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar kalp atışını duydum 6+1 haftalık kese yine küçük ama doktorum sıkıntı görmedi estrofem ve devam dedi
5.7 mm değeri ne zamandı canım? Benim de bugün 5+1 de 5.6 çıktı, biraz kafam karıştı küçük diyeKese 1 tane 5.7 mm brz küçük olduğunu söyledi doktor iyimi kötü mü anlamadım istirahat gerek dedi sabah akşam progestan iğneye başlıycam popodan
Son adet tarihiniz nedirKızlar kalp atışını duydum 6+1 haftalık kese yine küçük ama doktorum sıkıntı görmedi estrofem ve devam dedi
9 Kasım'da kese 5.7 mm ultrason hesaplıyor otomatik boyutuna göre o yüzden farklılık olabiliyor...5.7 mm değeri ne zamandı canım? Benim de bugün 5+1 de 5.6 çıktı, biraz kafam karıştı küçük diye
Teşekkür ederim cnm umatım daha iyiye gideriz....Çok sevindim canım gözün aydın❤
Teşekkür ederim cnm inşallah daha iyi oluruz...Ay cok şükür gözün aydın canım
Yani hafta ve günün neydi canım?9 Kasım'da kese 5.7 mm ultrason hesaplıyor otomatik boyutuna göre o yüzden farklılık olabiliyor...
O gün gtdiğimde söylememişlerdi içerisini görelim sağlıklı olduğundan emin olalım ona göre söyleyebiliriz demişlerdiYani hafta ve günün neydi canım?
Akıntı yok ama lekelenmem hala devam ediyor benimdeSelam kızlar bugün 8+6 ya 3/4 gündür yumurta akı akıntım var ( normalde yumurtlama dönemi olur) normal mı şüpheye düştüm korkuyorum başına gelen var m
Bende bugun itibari ile 6+1 oldum mide hassasiyeti bende de var cok yoğun degil ama bazen inanılmaz zorluyor,onun dışında 2 kere yoğun lekelenmem oldu ama kesildi. 23 unde normal bir kadin dogum doktorunda randevum var 25inde de tüp bebek doktorumda bakalım süreç nasıl gelisecek bende merak ve heyecanlıyım. Bir yandan da bu prolutexe ne kdr devam edicez ya karnım delik deşik oldu biraz yoruldum ilaç takibindenKızlar uzun süre sonra merhaba nasıl gidiyor, biz 8+6-8+5 iki tane bebisimizle surecimize devam ediyoruz. Fena mide bulantısı ve koku durumu yaşıyorum. Bunun haricinde hersey yolunda
İnşallah sizlerinde hersey yolundadir.
Kızlar uzun süre sonra merhaba nasıl gidiyor, biz 8+6-8+5 iki tane bebisimizle surecimize devam ediyoruz. Fena mide bulantısı ve koku durumu yaşıyorum. Bunun haricinde hersey yolunda
İnşallah sizlerinde hersey yolundadir.
Bende bugun itibari ile 6+1 oldum mide hassasiyeti bende de var cok yoğun degil ama bazen inanılmaz zorluyor,onun dışında 2 kere yoğun lekelenmem oldu ama kesildi. 23 unde normal bir kadin dogum doktorunda randevum var 25inde de tüp bebek doktorumda bakalım süreç nasıl gelisecek bende merak ve heyecanlıyım. Bir yandan da bu prolutexe ne kdr devam edicez ya karnım delik deşik oldu biraz yoruldum ilaç takibinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?