Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ilk gittiğimde 5+4 tü sadece kese ve bebeğe baktı bence dikkatli baksa kalp atışını da görebilirdi ama ultrasonu çok kısa tuttu 10 gün sonrası için kalp atışına çağırdı . Onda da 7+0 dım çok net bir şekilde kalp atışını dinledik . Ama ilk gittiğimde 6 haftalık ya da 6 küsür haftalık olsam da net gözükürdü bence sen gittiğinde ne kadarlık olacaksın ?Kaç haftalıktı ilk muayenede
Bizim günlerimiz aynı ya da aramızda 1 gün var galiba dimi cnm ? Benim de yarın randevum var . 2 gündür lekelenmelerim var pazar akşamı kanamam gelince pembe maviye gittik orda nöbetçi kadın doğumcu olduğu için bebeklerde bir sorun görmedi rahimde de kanama alanı yok dedi. Tüp bebekten kaynaklı kanamalar olabiliyor yine de randevunu bu çarşambaya al dedi . Benim de 24 üneydi randevuyu yarına çektim şimdi hem yeni doktorumuzla yeni tanışıcam.hem de inş bir sıkıntı olmamıştır diye içim içimi yiyor çünkü lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor arkadaşım bana da dua et olur mu ? Sen yarın kalp atışı için mi gideceksin ? Bu arada daha önce kese ve kalp atışı için tüp doktorum alttan muayne yapmıştı . Şimdi bakalım yarın ilk defa gideceğim doktor nasıl yapacak merak ediyorum.Kızlar yarın kontrolüm var karından bakar mı sizce?
Yaaa yüreğim ağzımda okudum , dualarım seninle canım benim çok şükür kanama alanın yokmuş , yarın için rahatlar Allahın izniyle güzel haberlerle dönelim.Bizim günlerimiz aynı ya da aramızda 1 gün var galiba dimi cnm ? Benim de yarın randevum var . 2 gündür lekelenmelerim var pazar akşamı kanamam gelince pembe maviye gittik orda nöbetçi kadın doğumcu olduğu için bebeklerde bir sorun görmedi rahimde de kanama alanı yok dedi. Tüp bebekten kaynaklı kanamalar olabiliyor yine de randevunu bu çarşambaya al dedi . Benim de 24 üneydi randevuyu yarına çektim şimdi hem yeni doktorumuzla yeni tanışıcam.hem de inş bir sıkıntı olmamıştır diye içim içimi yiyor çünkü lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor arkadaşım bana da dua et olur mu ? Sen yarın kalp atışı için mi gideceksin ? Bu arada daha önce kese ve kalp atışı için tüp doktorum alttan muayne yapmıştı . Şimdi bakalım yarın ilk defa gideceğim doktor nasıl yapacak merak ediyorum.
Canım benimde dün kanamam oldu gittik keseyi gördük rahimde kanama alanı yok. İlaçları arttırdı biraz bakalım artık zaman ne gösterecek. Bu zamanlarda beklediğimiz birsey dedi doktor. Ya cok heyecanlıyım yeni doktor bakalim ne diyecek muhakkak bizede yaz deneyimini bende 23une aldım randevu merakla bekliyorum güzel haberleriniBizim günlerimiz aynı ya da aramızda 1 gün var galiba dimi cnm ? Benim de yarın randevum var . 2 gündür lekelenmelerim var pazar akşamı kanamam gelince pembe maviye gittik orda nöbetçi kadın doğumcu olduğu için bebeklerde bir sorun görmedi rahimde de kanama alanı yok dedi. Tüp bebekten kaynaklı kanamalar olabiliyor yine de randevunu bu çarşambaya al dedi . Benim de 24 üneydi randevuyu yarına çektim şimdi hem yeni doktorumuzla yeni tanışıcam.hem de inş bir sıkıntı olmamıştır diye içim içimi yiyor çünkü lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor arkadaşım bana da dua et olur mu ? Sen yarın kalp atışı için mi gideceksin ? Bu arada daha önce kese ve kalp atışı için tüp doktorum alttan muayne yapmıştı . Şimdi bakalım yarın ilk defa gideceğim doktor nasıl yapacak merak ediyorum.
Bizim günlerimiz aynı ya da aramızda 1 gün var galiba dimi cnm ? Benim de yarın randevum var . 2 gündür lekelenmelerim var pazar akşamı kanamam gelince pembe maviye gittik orda nöbetçi kadın doğumcu olduğu için bebeklerde bir sorun görmedi rahimde de kanama alanı yok dedi. Tüp bebekten kaynaklı kanamalar olabiliyor yine de randevunu bu çarşambaya al dedi . Benim de 24 üneydi randevuyu yarına çektim şimdi hem yeni doktorumuzla yeni tanışıcam.hem de inş bir sıkıntı olmamıştır diye içim içimi yiyor çünkü lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor arkadaşım bana da dua et olur mu ? Sen yarın kalp atışı için mi gideceksin ? Bu arada daha önce kese ve kalp atışı için tüp doktorum alttan muayne yapmıştı . Şimdi bakalım yarın ilk defa gideceğim doktor nasıl yapacak merak ediyorum.
[/QUOTE
Canımmmm senin için bol bol dua edicem umuyorum ki herşey yolunda gidecek.Endişe edilecek bir durum olmayacaktır içini ferah tut. Kötü düşünme sakın . Bizi de haberdar et .
Son adet tarihime göre cuma günü 5+4 olacağım ben de . Umarım kalp atışını da duyarız .Yok canım ilk gittiğimde 5+4 tü sadece kese ve bebeğe baktı bence dikkatli baksa kalp atışını da görebilirdi ama ultrasonu çok kısa tuttu 10 gün sonrası için kalp atışına çağırdı . Onda da 7+0 dım çok net bir şekilde kalp atışını dinledik . Ama ilk gittiğimde 6 haftalık ya da 6 küsür haftalık olsam da net gözükürdü bence sen gittiğinde ne kadarlık olacaksın ?
Sağol canım benim evet doktorlar rahat gerçekten inş bir sorun olmadan atlatırız sana da geçmiş olsun bakalım yarın bir gideyim haberdar ederim mutlakaCanım benimde dün kanamam oldu gittik keseyi gördük rahimde kanama alanı yok. İlaçları arttırdı biraz bakalım artık zaman ne gösterecek. Bu zamanlarda beklediğimiz birsey dedi doktor. Ya cok heyecanlıyım yeni doktor bakalim ne diyecek muhakkak bizede yaz deneyimini bende 23une aldım randevu merakla bekliyorum güzel haberlerini
Umarım canım bence dikkatli muayne ile bakarsa gözükebilir en kötü 1 hafta sonra çağırır .Son adet tarihime göre cuma günü 5+4 olacağım ben de . Umarım kalp atışını da duyarız .
Sağol canımmm Allah razı olsun ,Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin iyi yapmışsın cnm aynen yeni doktoru merak ediyor insan benim de yarın yeni doktora randevum. İnş çok iyi anlaşırız doktorlarımızlaYaaa yüreğim ağzımda okudum , dualarım seninle canım benim çok şükür kanama alanın yokmuş , yarın için rahatlar Allahın izniyle güzel haberlerle dönelim.
Yok 9 gün önce duydum kalp atışını canım yarın tam 8 haftalık olucam biraz soldaydı ya erken kontrole gitmem gerektiğini söylemişti doktorum inşallah bir sıkıntı yoktur bende yeni doktora gidicem umarım bizi anlayan , ilgili insanlara denk geliriz
Canım gittim yeni doktorumdu tedirgindim ama aşırı ısındım çok sıcak kanlı ve bilgili bir doktor . Eşim de çok sevdi . Bütün bilgilerimi tek tek aldı , tüp bebek doktorum da sağolsun bu doktorumu aramış benim gebelik kayıplarım hastalıklarım vs zaten bilgi vermiş özellikle ilgilenirsen sevinirim demiş . Muayeneye geçtik işte rahim içinde çok şükür kanama alanı yok , bebeklerde de sıkıntı yok dedi. Ama Bi tane bebeğin plesentası rahim ağzının dibindeymiş ondan dolayı hapşırsan öksürsen bile lekelenme tarzında kanama gelebilir dedi . Ama rahim büyüdükçe bebekler büyüdükçe 12 haftaya kadar güzelce yerleşirler, 12. Haftada da rahim ağzını dikeriz rahatlarsın ondan sonra dedi. Hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyordum göbekten olanı bitirdikten sonra sadece kalçadan olana devam et ve duphaston hap kullan dedi haftada 1 de pruloton depot 500mg vurul dedi . Mide bulantısı için de hap yazdı . Ay çok içime sindi doktorum , çocuklarımın iyi olmasına da çok sevindim . Sen de bursadaydın dimi bir kere mutlaka git tanış derim mükemmel bir doktor tavsiye ederim cnm ayliss sen de gidecektin kuzum dimi bugün doktora nasıl geçti ?sezenosman canım ne yaptın nasıl geçti doktor
Maşallah Çok sevindim canım benim çok şükürCanım gittim yeni doktorumdu tedirgindim ama aşırı ısındım çok sıcak kanlı ve bilgili bir doktor . Eşim de çok sevdi . Bütün bilgilerimi tek tek aldı , tüp bebek doktorum da sağolsun bu doktorumu aramış benim gebelik kayıplarım hastalıklarım vs zaten bilgi vermiş özellikle ilgilenirsen sevinirim demiş . Muayeneye geçtik işte rahim içinde çok şükür kanama alanı yok , bebeklerde de sıkıntı yok dedi. Ama Bi tane bebeğin plesentası rahim ağzının dibindeymiş ondan dolayı hapşırsan öksürsen bile lekelenme tarzında kanama gelebilir dedi . Ama rahim büyüdükçe bebekler büyüdükçe 12 haftaya kadar güzelce yerleşirler, 12. Haftada da rahim ağzını dikeriz rahatlarsın ondan sonra dedi. Hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyordum göbekten olanı bitirdikten sonra sadece kalçadan olana devam et ve duphaston hap kullan dedi haftada 1 de pruloton depot 500mg vurul dedi . Mide bulantısı için de hap yazdı . Ay çok içime sindi doktorum , çocuklarımın iyi olmasına da çok sevindim . Sen de bursadaydın dimi bir kere mutlaka git tanış derim mükemmel bir doktor tavsiye ederim cnm ayliss sen de gidecektin kuzum dimi bugün doktora nasıl geçti ?
Yaaa cok sevindim bak cok rahatladim bende Volkan beyden 23 une randevu aldim ama bugun yine lekelenmem oldu erkene cekebilirmiyim bilmiyorumCanım gittim yeni doktorumdu tedirgindim ama aşırı ısındım çok sıcak kanlı ve bilgili bir doktor . Eşim de çok sevdi . Bütün bilgilerimi tek tek aldı , tüp bebek doktorum da sağolsun bu doktorumu aramış benim gebelik kayıplarım hastalıklarım vs zaten bilgi vermiş özellikle ilgilenirsen sevinirim demiş . Muayeneye geçtik işte rahim içinde çok şükür kanama alanı yok , bebeklerde de sıkıntı yok dedi. Ama Bi tane bebeğin plesentası rahim ağzının dibindeymiş ondan dolayı hapşırsan öksürsen bile lekelenme tarzında kanama gelebilir dedi . Ama rahim büyüdükçe bebekler büyüdükçe 12 haftaya kadar güzelce yerleşirler, 12. Haftada da rahim ağzını dikeriz rahatlarsın ondan sonra dedi. Hem göbekten hem kalçadan iğne vuruluyordum göbekten olanı bitirdikten sonra sadece kalçadan olana devam et ve duphaston hap kullan dedi haftada 1 de pruloton depot 500mg vurul dedi . Mide bulantısı için de hap yazdı . Ay çok içime sindi doktorum , çocuklarımın iyi olmasına da çok sevindim . Sen de bursadaydın dimi bir kere mutlaka git tanış derim mükemmel bir doktor tavsiye ederim cnm ayliss sen de gidecektin kuzum dimi bugün doktora nasıl geçti ?
Yavrum bu haftalarda gerilik olabiliyor sonra toparlıyorlar hiç kafana takma benim de bir tanesi 1 gün geride . Aralığın 19 unda gidince daha net belirlenir dikilip dikilmemesi gerektiği . Ama çok gerekli olmadıkça dikmeyi önermiyorlar çünkü dikiş atılırken bazen rahim kasılmasına sebep olup erken doğumu başlatabiliyormuş çok gerekli olmadıkça yanaşmıyorlar hangisi hayırlısı ise o olsun inş cnm zaten dediğim gibi büyüdükçe yukarı da çıkıyorlarmış benim de 2 aralıkta randevu tam 10 haftalık olucam 12 haftada dikeriz dediğine göre 17 si gibi dikiş atılacak sanırım . Hakkımızda hayırlısı inş cnm hepimiz içinMaşallah Çok sevindim canım benim çok şükür
Bende de sıkıntı yok ama son adet tarihine göre hesapladığımızdan bir haftaya yakın geride sıkıntı olmaz dedi inşallah olmaz.bana da lekelenmen olabilir korkma dedi rahim ağzına yakın ama çok yakın değil bazen dikmemiz gerek ama şuan öyle bir durum yok dedi ama bana olacakmış gibi geldi.ilaçlara devam aralığın 19 unda 2 li taramaya çağırdı acil bir şey olursa arayın dedi.
Canım benim de 24 üneydi randevum aradım anlattım durumu ve asistanına bağladılar o da hemen ara randevu oluşturdu bence bi git için rahatlasın .muhtemelen olası olan bir durum ama insan gitmeden rahat edemiyorKızlar pazartesi kanamam oldu sonra kesildi bugün yine oldu leke ile kanama arası yine kesildi endiseleniyorum
Yaaa cok sevindim bak cok rahatladim bende Volkan beyden 23 une randevu aldim ama bugun yine lekelenmem oldu erkene cekebilirmiyim bilmiyorum
Yaa Allah korusun. Aminn canım olsun her şey çok güzel tadını çıkaralımYavrum bu haftalarda gerilik olabiliyor sonra toparlıyorlar hiç kafana takma benim de bir tanesi 1 gün geride . Aralığın 19 unda gidince daha net belirlenir dikilip dikilmemesi gerektiği . Ama çok gerekli olmadıkça dikmeyi önermiyorlar çünkü dikiş atılırken bazen rahim kasılmasına sebep olup erken doğumu başlatabiliyormuş çok gerekli olmadıkça yanaşmıyorlar hangisi hayırlısı ise o olsun inş cnm zaten dediğim gibi büyüdükçe yukarı da çıkıyorlarmış benim de 2 aralıkta randevu tam 10 haftalık olucam 12 haftada dikeriz dediğine göre 17 si gibi dikiş atılacak sanırım . Hakkımızda hayırlısı inş cnm hepimiz için
Aynen canım bak oldu olacak derken hayalini kurarken şimdi çok şükür 2 aylık olduk bile şükürler olsun rabbim de inş sonuna kadar sorunsuz götürüp sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin güzel düşünelim güzel olsun inşYaa Allah korusun. Aminn canım olsun her şey çok güzel tadını çıkaralım