- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
Merhaba.Kızlar uzun süre sonra merhaba nasıl gidiyor, biz 8+6-8+5 iki tane bebisimizle surecimize devam ediyoruz. Fena mide bulantısı ve koku durumu yaşıyorum. Bunun haricinde hersey yolunda
İnşallah sizlerinde hersey yolundadir.
Doktorun herhangi bir ilaç vermedi cnm ? Ben estrofem fitil kullanıyordum hemen progestan iğneye başlattı cmtesi kalp atışını duymamıza rağmen kese brz küçük dedi o yüzden estrofem ve iğneye devam dedi5.7 mm değeri ne zamandı canım? Benim de bugün 5+1 de 5.6 çıktı, biraz kafam karıştı küçük diye
Yok doktorum olumsuz birşey söylemedi. Haftaya tekrar gel dedi ben zaten progestan ve oksapar kullanıyorumDoktorun herhangi bir ilaç vermedi cnm ? Ben estrofem fitil kullanıyordum hemen progestan iğneye başlattı cmtesi kalp atışını duymamıza rağmen kese brz küçük dedi o yüzden estrofem ve iğneye devam dedi
Bende ilk çok takmıştm üzülmüştüm ama 10 gün sonrasında kalp atışını duyduk çok şükür sende inşallah görür duyarsın... İlk aylar öyle geçiyor...Yok doktorum olumsuz birşey söylemedi. Haftaya tekrar gel dedi ben zaten progestan ve oksapar kullanıyorum
İnşallah canımBende ilk çok takmıştm üzülmüştüm ama 10 gün sonrasında kalp atışını duyduk çok şükür sende inşallah görür duyarsın... İlk aylar öyle geçiyor...
Gecmis olsun. Tup bebek drunuzla iletisim kurma imkanınız yok mu? Proloton depot iğne yapılması gerekiyor kanama oldugu zaman. Acile giderseniz zaten size bu iğneyi yapacaklardır kendinizde isteyebilirsiniz. Endise etmeyin ins hersey yolundadır.Akşamüstü şiddetli bir karın ağrım oldu tayt sıktı diye düşündüm değiştirdim sonrasında biraz kanamam oldu simdi damla damla devam ediyor ama karın ağrımda varendişeliyim
Naptınız acile gittiniz mi doktorum kırmızı renk olursa acile git demiştiAkşamüstü şiddetli bir karın ağrım oldu tayt sıktı diye düşündüm değiştirdim sonrasında biraz kanamam oldu simdi damla damla devam ediyor ama karın ağrımda varendişeliyim
Gecmis olsun. Tup bebek drunuzla iletisim kurma imkanınız yok mu? Proloton depot iğne yapılması gerekiyor kanama oldugu zaman. Acile giderseniz zaten size bu iğneyi yapacaklardır kendinizde isteyebilirsiniz. Endise etmeyin ins hersey yolundadır.
Gittim bir iğne yaptırdım sabah doktora gideceğim hayırlısı bakalımNaptınız acile gittiniz mi doktorum kırmızı renk olursa acile git demişti
Şifa olsun inşallahGittim bir iğne yaptırdım sabah doktora gideceğim hayırlısı bakalım
Geçmiş olsun bişey olmamıştır inşallah sabah miniği görürsünGittim bir iğne yaptırdım sabah doktora gideceğim hayırlısı bakalım
İnşallah Allahin izniyle hersey yolundadirAkşamüstü şiddetli bir karın ağrım oldu tayt sıktı diye düşündüm değiştirdim sonrasında biraz kanamam oldu simdi damla damla devam ediyor ama karın ağrımda varendişeliyim
Benimde lekelenmelerim devam ediyor, proluton vurduruyorumGittim bir iğne yaptırdım sabah doktora gideceğim hayırlısı bakalım
Cok gecmis olsunAkşamüstü şiddetli bir karın ağrım oldu tayt sıktı diye düşündüm değiştirdim sonrasında biraz kanamam oldu simdi damla damla devam ediyor ama karın ağrımda varendişeliyim
Hayırlısı olur inşallah canim, burada hep beraber paylaşımlara devam ederiz.Merhaba.
Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olursizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Bu aşamada önerileriniz nedir.
Yatak istirahati yap canım mümkün olduğunca, dualarımız birHepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız her panik olduğumda kendimi burda bulmam iyi geliyor banaşuan icin sadece peceteye gelen bir lekelenmem var bu sefer yoğun karın ağrısı ile gelmesi beni ürküttü
Kırmızı olmadığı sürece korkma geçen haftaya kadar her gün lekelenmem oldu hafta hafif akıntımlarımda oldu çok şükür herşey yolunda bol bol dinlen bol kıyafetler giy yarın iyi olduğu görünce daha çok rahatlarsın içini ferah tutHepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız her panik olduğumda kendimi burda bulmam iyi geliyor banaşuan icin sadece peceteye gelen bir lekelenmem var bu sefer yoğun karın ağrısı ile gelmesi beni ürküttü
Mide bulantısına tuzlu sade kraker de çok iyi geliyor istersen muzu çok tüketme çok yendiğinde kabızlığa yol açıyor hemşirem suyu fazla tüketeyim diye suya limon sık dediHayırlısı olur inşallah canim, burada hep beraber paylaşımlara devam ederiz.
Sağlıklı beslenmek stresten uzak durmak bol bol uyu dinlen imkanın oluyorsa
Mide bulantısı olursa az az sık ye mideni aç bırakma. Benim bulantim çok fazla olduğu için bugün başka bir ilaç verdi şıp diye kesti
Muz yemek rahatlatıyor birde şeftali meyve suyu
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ederler. Haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim gelişmeleri yazarım
Canim troid ilacı ve tansiyon dan dolayı tuzu azalttim kraket yiyemiyorum. Muzu da sabah yiyince midem rahatlıyor. Çok tüketiyoruz zaten.Mide bulantısına tuzlu sade kraker de çok iyi geliyor istersen muzu çok tüketme çok yendiğinde kabızlığa yol açıyor hemşirem suyu fazla tüketeyim diye suya limon sık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?