• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Kızlar uzun süre sonra merhaba nasıl gidiyor, biz 8+6-8+5 iki tane bebisimizle surecimize devam ediyoruz. Fena mide bulantısı ve koku durumu yaşıyorum. Bunun haricinde hersey yolunda
İnşallah sizlerinde hersey yolundadir.
Merhaba.
Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur🤗🤲 sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Bu aşamada önerileriniz nedir.

5.7 mm değeri ne zamandı canım? Benim de bugün 5+1 de 5.6 çıktı, biraz kafam karıştı küçük diye
Doktorun herhangi bir ilaç vermedi cnm ? Ben estrofem fitil kullanıyordum hemen progestan iğneye başlattı cmtesi kalp atışını duymamıza rağmen kese brz küçük dedi o yüzden estrofem ve iğneye devam dedi

Doktorun herhangi bir ilaç vermedi cnm ? Ben estrofem fitil kullanıyordum hemen progestan iğneye başlattı cmtesi kalp atışını duymamıza rağmen kese brz küçük dedi o yüzden estrofem ve iğneye devam dedi
Yok doktorum olumsuz birşey söylemedi. Haftaya tekrar gel dedi ben zaten progestan ve oksapar kullanıyorum

Yok doktorum olumsuz birşey söylemedi. Haftaya tekrar gel dedi ben zaten progestan ve oksapar kullanıyorum
Bende ilk çok takmıştm üzülmüştüm ama 10 gün sonrasında kalp atışını duyduk çok şükür sende inşallah görür duyarsın... İlk aylar öyle geçiyor...

Akşamüstü şiddetli bir karın ağrım oldu tayt sıktı diye düşündüm değiştirdim sonrasında biraz kanamam oldu simdi damla damla devam ediyor ama karın ağrımda var😓 endişeliyim 😬😬

Akşamüstü şiddetli bir karın ağrım oldu tayt sıktı diye düşündüm değiştirdim sonrasında biraz kanamam oldu simdi damla damla devam ediyor ama karın ağrımda var😓 endişeliyim 😬😬
Gecmis olsun. Tup bebek drunuzla iletisim kurma imkanınız yok mu? Proloton depot iğne yapılması gerekiyor kanama oldugu zaman. Acile giderseniz zaten size bu iğneyi yapacaklardır kendinizde isteyebilirsiniz. Endise etmeyin ins hersey yolundadır.

Naptınız acile gittiniz mi doktorum kırmızı renk olursa acile git demişti

Gecmis olsun. Tup bebek drunuzla iletisim kurma imkanınız yok mu? Proloton depot iğne yapılması gerekiyor kanama oldugu zaman. Acile giderseniz zaten size bu iğneyi yapacaklardır kendinizde isteyebilirsiniz. Endise etmeyin ins hersey yolundadır.
Naptınız acile gittiniz mi doktorum kırmızı renk olursa acile git demişti
Gittim bir iğne yaptırdım sabah doktora gideceğim hayırlısı bakalım

Cok gecmis olsun🙏🏼Haftasonu aynisi geldi basima, cok sukur bir sey cikmadi. Bol bol dinlenmemiz gerekecek herhalde.

Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız her panik olduğumda kendimi burda bulmam iyi geliyor bana 🙏🍀 şuan icin sadece peceteye gelen bir lekelenmem var bu sefer yoğun karın ağrısı ile gelmesi beni ürküttü

Merhaba.
Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olur🤗🤲 sizin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Bu aşamada önerileriniz nedir.
Hayırlısı olur inşallah canim, burada hep beraber paylaşımlara devam ederiz.
Sağlıklı beslenmek stresten uzak durmak bol bol uyu dinlen imkanın oluyorsa
Mide bulantısı olursa az az sık ye mideni aç bırakma. Benim bulantim çok fazla olduğu için bugün başka bir ilaç verdi şıp diye kesti😁
Muz yemek rahatlatıyor birde şeftali meyve suyu
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ederler. Haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim gelişmeleri yazarım

Hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız her panik olduğumda kendimi burda bulmam iyi geliyor bana 🙏🍀 şuan icin sadece peceteye gelen bir lekelenmem var bu sefer yoğun karın ağrısı ile gelmesi beni ürküttü
Yatak istirahati yap canım mümkün olduğunca, dualarımız bir

Kırmızı olmadığı sürece korkma geçen haftaya kadar her gün lekelenmem oldu hafta hafif akıntımlarımda oldu çok şükür herşey yolunda bol bol dinlen bol kıyafetler giy yarın iyi olduğu görünce daha çok rahatlarsın içini ferah tut

Hayırlısı olur inşallah canim, burada hep beraber paylaşımlara devam ederiz.
Sağlıklı beslenmek stresten uzak durmak bol bol uyu dinlen imkanın oluyorsa
Mide bulantısı olursa az az sık ye mideni aç bırakma. Benim bulantim çok fazla olduğu için bugün başka bir ilaç verdi şıp diye kesti😁
Muz yemek rahatlatıyor birde şeftali meyve suyu
İnşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ederler. Haftaya çarşamba tekrar kontrole gideceğim gelişmeleri yazarım
Mide bulantısına tuzlu sade kraker de çok iyi geliyor istersen muzu çok tüketme çok yendiğinde kabızlığa yol açıyor hemşirem suyu fazla tüketeyim diye suya limon sık dedi

Mide bulantısına tuzlu sade kraker de çok iyi geliyor istersen muzu çok tüketme çok yendiğinde kabızlığa yol açıyor hemşirem suyu fazla tüketeyim diye suya limon sık dedi
Canim troid ilacı ve tansiyon dan dolayı tuzu azalttim kraket yiyemiyorum. Muzu da sabah yiyince midem rahatlıyor. Çok tüketiyoruz zaten.

Back
X