• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde 2 kaybım var ve biri 23 haftalık baya tramvatik😔 benimde hergun yüreğim agzimda kendimi sürekli sakın tutmaya çalışıyorum inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz malesef. Rabbime guvendim bu kadar sıkıntının arkasından ins. Güzellikler gelicek dua etmekten başka caremiz yok🙏 iyi düşünelim iyi olsun ins.🤲🌸
rabbim bu bebeğinle gönlünü ferahlatsın inşaallah sağlıkla al kucağına .Çok iyi bilirim 23 haftalık bebeğimi ben de kaybettim hem de 2 kez maalesef .😢

Pozitif alan kızlarım belirtileriniz var mıydı benim 4. Günün kasık ağrısı falan hicbisey yok cok moralim bozuldu olmadı herhalde ☹️☹️
Selam canım.Ben hiç gebelik yaşamadım ama burda gördüğüm kadarıyla belirti yaşayıp gebe olmayan,belirti yaşamayıp gebe kalan insanlarda olmuş.içini ferah tut.bünyeden bünyeye değişiyor🌸sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah tutunsun sıkı sıkı❤️

Hayır.benden kan almadılar bu da biraz kafama takılmıştı.Alttan muayene etti.rahime baktı iyi olduğunu söyledi ve estrofemle diofol diye bi folik asit başkattı.Ben hipotiroit hastasıyım zaten ilaç kullanıyordum bana dahiliyeye gidip bu değerime baktırmamı istedi.Dahiliye doktoru da tüm değerlerime baktı kendi alanıyla ilgili.Tabi içinde progestron değeri falan yok.Dahiliye bana magnezyum-dvitamini-b12 verdi
Benim taze transferim progesteron yüksekliği sebebiyle iptal oldu. Yani iki kez transfer sürecine girdim ikisinde de progesteron bakıldı. Diğerinin sonucu daha çıkmadı ama yüksek olursa transfer yapmayacak.

Benim taze transferim progesteron yüksekliği sebebiyle iptal oldu. Yani iki kez transfer sürecine girdim ikisinde de progesteron bakıldı. Diğerinin sonucu daha çıkmadı ama yüksek olursa transfer yapmayacak.
Umarım işler sizin içinde benim içinde yoluna girer.Doktorlar ne derse inanmak zorunda kalıyoruz maalesef.Progestron seviyesi neden yüksek oluyormuş bilginiz var mı?

Umarım işler sizin içinde benim içinde yoluna girer. Doktorlar ne derse inanmak zorunda kalıyoruz maalesef.Progestron seviyesi neden yüksek oluyormuş bilginiz var mı?
Yumurta çatlamaya başladığında ya da çatladığında sanırım. Tam olarak bilmiyorum sormadım da açıkçası ama progesteron belli bir düzeyde değilse transfer yapılmıyor

Canım ben transfer hazırlığındayım o yüzden şu an rahmin uygunluğuna bakmak için sadece progesteron baktılar evet. Reglinin 2. günü alınmış oldu.

Ama opu öncesi ben 2. gün hormonlarının hepsine baktırdım. Ayrıca benden tam kan sayımı, d vitamini, toxoplazma, rubella, hiv, hepatit ve smear istediler.
Eşimden de hiv, hepatit ve sperm testi istediler.
Anladım canım. Benden hormon ve vitaminler hariç tam kan sayımı istemişti. Smear vermedim daha önce ama eşimin 3 ay önce spermyogramı var zaten. Bakalım şimdi gittiğimizde neler oalcak :21:
Canısı sen Opu mu olacaksın bende transfer olacaksın sanıyordum 🫣 Rabbim yüzüne baksın sağlıklı kaliteli yumurtaların kaliteli sağlıklı Altın embriyoların olsun inşallah Amin 🤲🥰
Yok canım OPU olacak daha sürece yeni başladım ben reglimin 3. günü yarın doktora gideceğim. 2 ay önce gitmiştim ilk kez tüp bebek için ama sonra bayram falan girince bir ay ertelendi. Şimdi yarın gidicem

Kızlar 5. Günün dondurulmuş embriyo erken yaptım dayanamadım yine test gününü beklemeye 🥲sanki ben çizgi görüyorum ama

Çok çok silik görünüyor daha erken şu an en azından 6. Yada 7. Gün yap birde predictor test markası var o daha güvenilir onunla yaparsan daha iyi sonuç alırsın inşallah Amin 🤲🥰

Anladım canım. Benden hormon ve vitaminler hariç tam kan sayımı istemişti. Smear vermedim daha önce ama eşimin 3 ay önce spermyogramı var zaten. Bakalım şimdi gittiğimizde neler oalcak :21:

Yok canım OPU olacak daha sürece yeni başladım ben reglimin 3. günü yarın doktora gideceğim. 2 ay önce gitmiştim ilk kez tüp bebek için ama sonra bayram falan girince bir ay ertelendi. Şimdi yarın gidicem

Hadi inşallah her şey gönlünce güzel olsun Amin 🤲🥰 dilerim sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲💕

rabbim bu bebeğinle gönlünü ferahlatsın inşaallah sağlıkla al kucağına .Çok iyi bilirim 23 haftalık bebeğimi ben de kaybettim hem de 2 kez maalesef .😢

Amin canım bu sefer vaktinde zamanında kucağına alırsın inşallah 🤲❤️ durumun nasıl kanaman durdu mu canım Allahım mucizeni sana bağışlasın inşallah Amin 🫶🏼

Amin canım Allah razı olsun🙏 Rabbim seninde yüzünü en yakın zamanda güldürsün ins.🤲 Neden canim erken doğum mu oldu kalbi mi durdu😔 ya işte burda biz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki hep aynı yerden yaraliyiz bunu yaşamayan nasıl tahlil edebilir ki🤷‍♀️

Back
X