- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
Yok canım Bursa'da oturuyorum . Acıbadem prof dr şahin zeteroğlunda tüp bebeği yaptırdım kese ve kalp atışına da oraya gittim . Şimdi medicana'da volkan aksakallıya randevu aldım artık orda devam edeceğimHangi şehirdesiniz istanbulda mı doktorunuz?
Benim de tüp bebek doktorum Şahin Bey. Bursada oturuyorum. Aslında Şahin Bey ile devam etmek isterim ama çok yoğun anladığım kadarıyla daha fazla tüp bebek tarafında . Aynı hastanede başka bir doktorla mı devam etsem bilemedim. Bizim sigorta orayı kapsıyor.Yok canım Bursa'da oturuyorum . Acıbadem prof dr şahin zeteroğlunda tüp bebeği yaptırdım kese ve kalp atışına da oraya gittim . Şimdi medicana'da volkan aksakallıya randevu aldım artık orda devam edeceğim
Evet çok yoğun cnm . Aynı hastanede başka bir doktor da tercih edebilirsin tabi ki. Gerçi ben hastane olarak medicana yı daha çok beğeniyorum. Yenidoğan yoğun bakımı olsun , Yetişkin yoğun bakımı olsun, ameliyathaneleri olsun tüm cihazlar vs bursadaki en iyi hastaneymiş benim de rahim ağzı yetmezliği var ve ikiz hamileyim o yüzden yenidoğan yoğun bakımında iyi olan bir hastane tercih etmem gerekiyor. Volkan beyi de çok duymuştum araştırdım herkes öneriyor. Şahin bey de kesinlikle öneririm kendisi arkadaşım olur zaten dedi selamını söyledi hatta ve biz seninle alakalı da haberleşiriz dedi o yüzden daha da içime sindi ama volkan bey de sanırım çok yoğun çünkü 24 üne alabildim randevuyu .Benim de tüp bebek doktorum Şahin Bey. Bursada oturuyorum. Aslında Şahin Bey ile devam etmek isterim ama çok yoğun anladığım kadarıyla daha fazla tüp bebek tarafında . Aynı hastanede başka bir doktorla mı devam etsem bilemedim. Bizim sigorta orayı kapsıyor.
Sağlıkla gelsin bebişlerMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran @Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran @selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran @Gulummmm 5. Gün iyi kalite 5 ekim 28 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran @serraaslan 4. Gün iyi kalite 7 ekim 28 Haziran E Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite 19 ekim 7 temmuz F fadih 6. Gün embriyosu 11 ekim 26 haziran
Benimde tsh yüksek çıktı hemen dahiliye ye çıktım ilaç verdi bir ay kullanıp kontrole gidicem. Gebeliğe bağlı olarak çıkabilir ilaç kullandığın sürece sıkıntı yok dedi canım.Merhaba kizlar bugün kalp atışını duydum çok şükür ancak kan değerlerinden kansizlik ve TSH dört e yakın çıktı degeri ilaç başlancak doğuma kadarda kullancakmisim varmı bu durumu yadayan
Aynen bende dahiliye doktoruna muayene oldum hemen ilaç başlattı heray tahlili yenilememiz gerektiğini ona göre de ilacın dozunu arttirabilirz dedi gün içinde 6 tane hap içiyorum birde bu eklendi sıkıntı çıkmaz inşallahBenimde tsh yüksek çıktı hemen dahiliye ye çıktım ilaç verdi bir ay kullanıp kontrole gidicem. Gebeliğe bağlı olarak çıkabilir ilaç kullandığın sürece sıkıntı yok dedi canım.
Allahın izniyle çıkmaz canım aç karnına ,yarımsaat içinde başka hap alma dedi bana. Belki düşer hiç gerek kalmaz inşallah yaAynen bende dahiliye doktoruna muayene oldum hemen ilaç başlattı heray tahlili yenilememiz gerektiğini ona göre de ilacın dozunu arttirabilirz dedi gün içinde 6 tane hap içiyorum birde bu eklendi sıkıntı çıkmaz inşallah
Canım benim de tsh 4e yakın çıktı, bende ilaç kullanıyorum günde bur tane alıyorum. İlacını kullan ihmal etme 3 ay sonra tekrar test istemişti bendenMerhaba kizlar bugün kalp atışını duydum çok şükür ancak kan değerlerinden kansizlik ve TSH dört e yakın çıktı degeri ilaç başlancak doğuma kadarda kullancakmisim varmı bu durumu yadayan
İnşallah cnmAllahın izniyle çıkmaz canım aç karnına ,yarımsaat içinde başka hap alma dedi bana. Belki düşer hiç gerek kalmaz inşallah ya
Benden her ay tahlil istedi bendende yeni baslicam ilaca hayırlısı inşallahCanım benim de tsh 4e yakın çıktı, bende ilaç kullanıyorum günde bur tane alıyorum. İlacını kullan ihmal etme 3 ay sonra tekrar test istemişti benden
Epey araştırdım fakat sigorta kapsamında olmayan bir yere de gitmek istemiyorum açıkçası. Gürkan uncuyu çok tavsiye ettiler; ancak varken niye muayene ve doğum parası vereyim , hala kararsızım ebru fisun donat var aynı hastanede sanırım onunla devam edeceğim.Evet çok yoğun cnm . Aynı hastanede başka bir doktor da tercih edebilirsin tabi ki. Gerçi ben hastane olarak medicana yı daha çok beğeniyorum. Yenidoğan yoğun bakımı olsun , Yetişkin yoğun bakımı olsun, ameliyathaneleri olsun tüm cihazlar vs bursadaki en iyi hastaneymiş benim de rahim ağzı yetmezliği var ve ikiz hamileyim o yüzden yenidoğan yoğun bakımında iyi olan bir hastane tercih etmem gerekiyor. Volkan beyi de çok duymuştum araştırdım herkes öneriyor. Şahin bey de kesinlikle öneririm kendisi arkadaşım olur zaten dedi selamını söyledi hatta ve biz seninle alakalı da haberleşiriz dedi o yüzden daha da içime sindi ama volkan bey de sanırım çok yoğun çünkü 24 üne alabildim randevuyu .
Merhabalarr öncelikler inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirir ve bebişlerimizi kucaklarımıza alırızMerhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
İsim embriyo
KalitesiTransfer tarihi Tahmini doğum tarihi Cinsiyet Senahmet 5. Gün orta kalite 11 ekim 26 Haziran @Lavinia58 5. Gün çift iyi kalite 7 ekim 25 Haziran @selin akkaya 4. Gün iyi kalite 7 ekim 26 Haziran @Gulummmm 5. Gün iyi kalite 5 ekim 28 Haziran sezenosman 5. Gün çift orta kalite 11 ekim 29 haziran @serraaslan 4. Gün iyi kalite 7 ekim 28 Haziran E Emineemine89 5. Gün çift iyi kalite 19 ekim 7 temmuz F fadih 6. Gün embriyosu 11 ekim 26 haziran
Aynen cnm benim de sigortam acıbadem ve pembe mavi dışındaki hastanelerde geçerli o yüzden ben de medicanayı tercih ettim. Zaten tüp bebek için yüklü miktarlar harcıyoruz . En azından sigorta gibi Bi avantajımız varken onu değerlendirmek mantıklı olan .Epey araştırdım fakat sigorta kapsamında olmayan bir yere de gitmek istemiyorum açıkçası. Gürkan uncuyu çok tavsiye ettiler; ancak varken niye muayene ve doğum parası vereyim , hala kararsızım ebru fisun donat var aynı hastanede sanırım onunla devam edeceğim.
Canım bişey soracağım ilk muayene gittiğinizde kese ve kalp atışını duygunuz mu? Bir de muayene karından ultrasonla mıydı?Aynen cnm benim de sigortam acıbadem ve pembe mavi dışındaki hastanelerde geçerli o yüzden ben de medicanayı tercih ettim. Zaten tüp bebek için yüklü miktarlar harcıyoruz . En azından sigorta gibi Bi avantajımız varken onu değerlendirmek mantıklı olan .
Benim de aynı canım regle göre 8. HaftadayımRegl tarihine göre hesaplıyor cnm gittiğim gün 7+0 Dı, bugün 7+2 yim . Senin hesaplama nasıl yapılıyor ?
İlk muayeneye gittiğimde sadece kese ve bebeği gördük alttan muayneydi, Bi 10 gün sonrasında da kalp atışı için gittik onda da alttan muayneydi cnmCanım bişey soracağım ilk muayene gittiğinizde kese ve kalp atışını duygunuz mu? Bir de muayene karından ultrasonla mıydı?
İkisini de aynı anda yapmadı mı yani canım? Kalp ve kese için?İlk muayeneye gittiğimde sadece kese ve bebeği gördük alttan muayneydi, Bi 10 gün sonrasında da kalp atışı için gittik onda da alttan muayneydi cnm
Kaç haftalıktı ilk muayenedeİkisini de aynı anda yapmadı mı yani canım? Kalp ve kese için?
İlk gittiğinde kaç haftalıktı canım?İlk muayeneye gittiğimde sadece kese ve bebeği gördük alttan muayneydi, Bi 10 gün sonrasında da kalp atışı için gittik onda da alttan muayneydi cnm
Kaç haftalık oldunuzKızçeler kan sonucu çıktı 42 den 127 ye yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?