Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin.. bende kız nasip olursa Zeynep erkek olursa Kağan inşaAllahErkek olursa tunahan mirza :) kız olursa mira alya düşünüyoruz
Zeynebı cok severım kardesımın adı olmazsa koymayı cok ısterdımmm rabbım ısımlerıyle saglıkla yasatsın ınsallahAllah sağlıkla gelmelerini nasip etsin.. bende kız nasip olursa Zeynep erkek olursa Kağan inşaAllah
Amin inşaallahZeynebı cok severım kardesımın adı olmazsa koymayı cok ısterdımmm rabbım ısımlerıyle saglıkla yasatsın ınsallah
Bende de oluyor arada ama lutinus fitil kullanıyorum ondan mı oluyor çok anlamadım. Henüz doktora gitmedim ama gidince onu da soracağım .Kızlar hiç sarımsı akıntısı olan var mı? Peçeteye gelen az miktarda.
Benim öyle hem sarımsı hemde yumurta akı gibiKızlar hiç sarımsı akıntısı olan var mı? Peçeteye gelen az miktarda.
Evet benim de ikisi de oluyor normaldir inşallah siz doktora sordunuz mu?Benim öyle hem sarımsı hemde yumurta akı gibi
Evet normalmiş kimisinde fazlasıyla oluyor kimisinde hiç olmuyor bile dedi. Üstelik benim akıntılarım son 3 gündür var.Evet benim de ikisi de oluyor normaldir inşallah siz doktora sordunuz mu?
Sizinle aynı haftam.Bugün tam 6+0 kalp atışlarını duyduk
Benim en başından beri vardı. Rahim ağzında enfeksiyon varmış. Çarşamba kontrol var. Ozaman bakıp duruma göre ilaç başlayacak.Kızlar hiç sarımsı akıntısı olan var mı? Peçeteye gelen az miktarda.
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler ultrasonda 6+5 çıkmışKızlar bugun doktora gittim kaç haftalık olduğumu net bilmiyorum reglim düzensiz çünkü beta hcg pazartesi 3500 dü. Kese var ancak bebek göremedi geçen yılda bir kaybım olmuştu. İnşallah aynı durumu yaşamam
Ay sorma bende kabızım dr umun verdiği ilaç bugün geldi daha içtim ama yok yani çıkamıyorum ama şuruplar aşırı tatlı oluyo zaten laktozdan yapılıyomuş direk şeker onyüzden vermemiştir sana da gün kurusu al akşamdan bir bardak suyun içine koy sabaha kadar kalsın uyandığında ilk gün kurusunu ye üstüne o suyu iç rahatlarsın birazÖyle yapmaya çalışıyorumda kabız oldum ben ya artı muhtemelen mantar olmaya başladım bugün doktora git tim dün tahlil vermiştim sonuçlar için ona söyledim ben sana ilaç veremem diyor iyidr ama o kadar gebe insanlat kullanıyor ben niye kullanamıyorum ne alaka dün kan vrrmeden ömcr meyve suyu içmiştim açlık sekerim 102 çıktı sınırda dedi dahiliyeye gideceksin, perinatolojiye gidrceksin risklisin drdi iyidr hicam şeker yok bendr meyve suyu içmiştim indandır drdim çunku cok kan veriyorum hiç birindr cikmadi bu deli etti adam beni ya bygun
Bende bugün gittim, benim ikiz gebelik, kesenin birinde bebek gördük kalp atışıni dinledik, 8+3 ölçtü onu ama diğer kesede bisey görülmedi haftaya tekrar çağırdı belki geriden geliyir olabilir dedi, içimde kötü bi his yok ben ikisininde iyi olduğunu düşünüyorum. Zaten ortalama 8 9 haftada kalp atışı belli olurmus, bi sonraki kontrolünü için rahat bekle, gerilme bebiş gerilmesinMerhabalar. Sat a göre bugün 7+4üm. Keseyi 12 gün önce görmüştük, kalp atışı için bugün gittim ve kalp atışı duyulmadı. Biraz da ufak. Bu durumu yaşayan var mı? Sanıyorum sağlıksız bir gebelik. Beni ne gibi işlem ve süreç bekliyor “korkutmadan” yaşayan bilen biri bilgilendirebilir mi?
Benim ikiz, 2 kız olursa Gökçe Gülce düşünüyorum, erkek olursa Ekin var aklımda, başkada düşünüp bulamadım henüz biseyHep olumsuz şeyleri konuşuyoruz ... Birazda güzel şeylerden bahsedelim cinsiyete göre aklınızda isim var mı bunu koymak istiyorum dediğiniz
Lutinus geri akiyor, bende kullanıyorum, hemşire bana geri gelir normal olması geri gelmesi zaten dedi, akşam yatarken koyuyorum 2 tablet, ertesi gün 10 11 gibi bi parça akiyor, 2 3 gibide bi parca akiyor, 2 3 defada geri geliyor, normal yaniBende de oluyor arada ama lutinus fitil kullanıyorum ondan mı oluyor çok anlamadım. Henüz doktora gitmedim ama gidince onu da soracağım .
hayırlı sonuclar al inşAllah canim geçmiş olsunÇok saol canım çıktım şimdi iyiyim güzel geçti şükür kan pıhtılaşmasından şüphelendi doktorum onu arsrırcaz
Evet bende de aynı şekilde, bazen sadece ilaç mı akıntı mı anlayamıyorum. İnşallah her şey yolundadırLutinus geri akiyor, bende kullanıyorum, hemşire bana geri gelir normal olması geri gelmesi zaten dedi, akşam yatarken koyuyorum 2 tablet, ertesi gün 10 11 gibi bi parça akiyor, 2 3 gibide bi parca akiyor, 2 3 defada geri geliyor, normal yani
Teşekkür ederimBen multivitamin ve omega 3 kullanıyordum doktor 12. Haftaya kadar kullanma dedi sadece folik asit