- 7 Ocak 2014
- 3.118
- 4.393
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım dikkat et şu dönemde çok ayakta kalmamaya çalış kaşar süt yumurta ceviz muz mutlaka tüketAmin kuzum amin inşAllah saģlıkla ilerler dr rabbim yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasio eder inşAllah
Ben multivitamin ve omega 3 kullanıyordum doktor 12. Haftaya kadar kullanma dedi sadece folik asitArkadaşlar kan tahlilimde demirim biraz düşük gelmiş ama doktorum 12. Haftadan sonra takviyeye başlamayı tavsiye etti organ gelişimi dönemi olduğu için folik asit hariç hiç bir şey kullanmamı istemiyor sizden takviye kullanan var mı
Tam bilmiyorum ama karından bakınca sağdaysa kız soldaysa erkek vajinadan bakıncada tam tersi oluyormuşKizlar cinsiyet tahmini nasil yapılıyor, bana ultrason kağıdı vermedi ama ekrandan bebişi gördüm, bana kız erkek nasıl anlaşılıyor soyleyebilirmisiniz
Folik asit dışında şuan başka birşey kullanmıyorumArkadaşlar kan tahlilimde demirim biraz düşük gelmiş ama doktorum 12. Haftadan sonra takviyeye başlamayı tavsiye etti organ gelişimi dönemi olduğu için folik asit hariç hiç bir şey kullanmamı istemiyor sizden takviye kullanan var mı
kan pıhtılaşmasından nasıl şüpheleniliyor. kan değerlerinizden mi bu sonuca vardoglum 8 yaşında sonra bır kimyasalım şimdide bu gelişimi durdu için kan pıhtılaşması olabilir dedi değerlerimin hepsi normal güZel birazda para Almak için genetik araştırmadı bile dedi ki sacmalık saglıklı bir çocuğum var zaten geç döllenme olmustu adete yakın tutunmaya çalıştı bence oyüzden olabilir bilemiyorum
Bende kullanıyorum naneli şeker naneli sakız iyi geliyo gerçektenArkadaşlar bugün tesadüfen birşey farkettim sizinlede paylaşmak istedim
Bugün doktora giderken eşim kendisine naneli şeker aldı benimde midem bulanıyo acaba iyi gelirmi dedim ağzıma attım ve beni rahatlattı az öncede denedim yine rahatlattı belki içinizde iyi gelen olur diye söylemek istedim
Öyle yapmaya çalışıyorumda kabız oldum ben ya artı muhtemelen mantar olmaya başladım bugün doktora gittim dün tahlil vermiştim sonuçlar için ona söyledim ben sana ilaç veremem diyor iyidr ama o kadar gebe insanlat kullanıyor ben niye kullanamıyorum ne alaka dün kan vrrmeden ömcr meyve suyu içmiştim açlık sekerim 102 çıktı sınırda dedi dahiliyeye gideceksin, perinatolojiye gidrceksin risklisin drdi iyidr hicam şeker yok bendr meyve suyu içmiştim indandır drdim çunku cok kan veriyorum hiç birindr cikmadi bu deli etti adam beni ya bygunİnşallah canım dikkat et şu dönemde çok ayakta kalmamaya çalış kaşar süt yumurta ceviz muz mutlaka tüket
Benim varKızlar hiç sarımsı akıntısı olan var mı? Peçeteye gelen az miktarda.
Doktora sordunuz mu normal miymiş ben yarın gidicem ilk randevuma dahaBenim var
Sormadım pazartesi gitmiştim hiç aklıma gelmedi sormak kontrolüm bı aksilik olmazsa kasım sonuna benim .. banada yazarmisiniz doktor ne diyo bu durumaDoktora sordunuz mu normal miymiş ben yarın gidicem ilk randevuma daha
TamamdırSormadım pazartesi gitmiştim hiç aklıma gelmedi sormak kontrolüm bı aksilik olmazsa kasım sonuna benim .. banada yazarmisiniz doktor ne diyo bu duruma
Sat ne senin canımTamamdır