- 30 Mayıs 2015
- 4.683
- 10.494
- 33
götüremedik ki eşim eczaneden aldı valla dün gece kaşıntıyla uyandı zaten günlerdir balgam yüzünden yatamıyorduAlerji ilacı vermedi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
götüremedik ki eşim eczaneden aldı valla dün gece kaşıntıyla uyandı zaten günlerdir balgam yüzünden yatamıyorduAlerji ilacı vermedi mi
bizimki anlık bir şeydi galiba aldığım bitkisel şurup yüzünden oldu o gün geçti çok şükürÇok geçmiş olsun. . Biz çok çektik alerjiden inşallah sizinki kolay geçer.
Ne buluyorlarsa tv den, bizimki de itip çekiyor , korkuyorum üstüne düşecek diye. Sabitleyinceye kadar o odaya tek bırakmıyorum.
anladım canım gecmis olsungötüremedik ki eşim eczaneden aldı valla dün gece kaşıntıyla uyandı zaten günlerdir balgam yüzünden yatamıyordu
sağol kuzum bugün daha iyi çok şükürB
anladım canım gecmis olsun
Kaç kiloki, o kadar küçük değildir ya, belki kıyafetlerin kalıbı büyüktür, benim kız 10 buçuk 11 kilo civarında 2 3 yaş aldım kışlıkları, biraz kolları uzun geliyor katliyorumKızlar ben bebeğime kış sezonu için alışveriş yaptığımda 18 aylık almıştım kıyafetlerini. Bir kaç gündür havalar serinlemeye başlayınca giydirdim ki hiçbiri kızıma olmuyor oldukça büyükler. Bugün yeniden alışveriş yaptım ve 1 yaş kıyafetleri aldım. Doğrusu biraz da canım sıkıldı, zaten epeydir doğru düzgün bir şey yemiyor. Yazayım dedim
En son 10 kiloydu, boyuna bakılmadı. Kazaklarda sıkıntı yok ama pantolon ve pijamalar bayağı uzun oldu. Önce bi paçaları diktim ama belden de bol geldi. ( e bebekten aldım).Kaç kiloki, o kadar küçük değildir ya, belki kıyafetlerin kalıbı büyüktür, benim kız 10 buçuk 11 kilo civarında 2 3 yaş aldım kışlıkları, biraz kolları uzun geliyor katliyorum
Çabuk iyileşir inşallah.Şimdi nasıl?Bugün götürdüm. Normal dedi. Ama bir dahakine video cekecegim göstereceğim.. el ağız hastalığı da 1 haftaya geçer hafif anlatmışsın dedi
Benim oğlum sinirlenince başını yere vuruyor,ağlıyorsa,eliyle kafasına vuruyor,küserse kaşlarını çatıyor,yere doğru eğilip başını yavaşca yere koyuyor.yeğenim de el ayak hastalığına yakalandı 2 ye gidiyor onunki de birkaç güne geçti çok geçmiş olsun. bence söylediğin durum da geçicidir
selim sinirlenip kafasını yere vuruyordu. şimdi sinirlenince kendini yavaşça yere atıp küsüyor saçıma aşırı yapışıp çekiyordu şimdi hafifçe çekiyor..
Geçmiş olsun.Öksürük ve balgam için çocuklara 4 yaşına kadar şurup verilmesini doktorlar önermiyor.Bitkisel şuruplar alerji de yapa bildiği için onlar hiç önerilmiyor.2 doktordan dinledim bunu.Şubatda oğlum öksürüyordu,onda izlemiştim.Öksürük için keçiboynuzu pekmezli su içirmiştim.Dut pekmezi ve tere yağını ocakta ılıtıp vermiştim(1 yaş altı için olmaz aslında,ama pekmeze alerjisi olmadığı için 1-2 defa vermiştim)bizimki anlık bir şeydi galiba aldığım bitkisel şurup yüzünden oldu o gün geçti çok şükür
ay ben de artık korkuyorum valla tv tehlikeli. selim de tv için tehlike arz ediyor
Boyunu ve kilosunu evde ölçe bilirsin,biz öyle yapıyoruz,boyu da kısaysa,1 yaş kıyafetlerin gelmesi normal.Benim oğlum 16 ay tamamında 10,5 kilo ,80 cmdi.15 ayın tamamında boyu 76 cm-di,1 ayda 4 cm uzamış,önceki aylarda 1-2 cm uzuyordu.Şimdi 16 ay 23 günlük,defactodan aldığım 12-18 aylık kıyafetler normal oluyor,18 aya kadar da iyi olacak bence.1 yaş kıyafeti var,o da geliyor,ama artık küçülmeye başladı.En son 10 kiloydu, boyuna bakılmadı. Kazaklarda sıkıntı yok ama pantolon ve pijamalar bayağı uzun oldu. Önce bi paçaları diktim ama belden de bol geldi. ( e bebekten aldım).
İlkbaharda ebebekten tayt bluz falan almıştım 1 buçuk yas, o zaman biraz büyüktü, şuan tam oluyor boyları kolları, çizilen de aynı şekilde 12 18 ay aldıklarım tam oturuyor, o yüzden 2 3 yaş alıyorum, kisligi epey var, abisinden kalmada bir sürü, onlari giyerEn son 10 kiloydu, boyuna bakılmadı. Kazaklarda sıkıntı yok ama pantolon ve pijamalar bayağı uzun oldu. Önce bi paçaları diktim ama belden de bol geldi. ( e bebekten aldım).
Ben mayıstan başından ekim ayının ilk haftasına kadar hep şort giydirdim. Çok anlayamadım boyu uzadı mı diye,Öncesinde de 9 -12 ay giydiriyordum. Hala o pantolonları oluyor, yeni aldıklarım da 12 ay .Boyunu ve kilosunu evde ölçe bilirsin,biz öyle yapıyoruz,boyu da kısaysa,1 yaş kıyafetlerin gelmesi normal.Benim oğlum 16 ay tamamında 10,5 kilo ,80 cmdi.15 ayın tamamında boyu 76 cm-di,1 ayda 4 cm uzamış,önceki aylarda 1-2 cm uzuyordu.Şimdi 16 ay 23 günlük,defactodan aldığım 12-18 aylık kıyafetler normal oluyor,18 aya kadar da iyi olacak bence.1 yaş kıyafeti var,o da geliyor,ama artık küçülmeye başladı.
Oğluma da belden bol oluyor ben bellerini elimde daraltıyorum, 18 ayda birden boy atabilir, bizde boy uzun ama kilo düşük.Ben mayıstan başından ekim ayının ilk haftasına kadar hep şort giydirdim. Çok anlayamadım boyu uzadı mı diye,Öncesinde de 9 -12 ay giydiriyordum. Hala o pantolonları oluyor, yeni aldıklarım da 12 ay .
Hatırladığım kadarıyla 1 yaşına kadar senin kızın iyi kilo alıyordu.Eğer eşin ve sen minyon değilseniz,iştahsızlıkla ilgili kilo almıyorsa,doktorla danışıp tahliller yaptıra bilirsin.Kendi persentil tablosuna göre de geri kalıyorsa,kilo alması,boyunun uzaması için,gelişimi için bir şey yapılmalı bence.Ben mayıstan başından ekim ayının ilk haftasına kadar hep şort giydirdim. Çok anlayamadım boyu uzadı mı diye,Öncesinde de 9 -12 ay giydiriyordum. Hala o pantolonları oluyor, yeni aldıklarım da 12 ay .
Eşimle ikimiz de çok yapılı değiliz , benim boyum 1.62-eşim 1.68 .Hatırladığım kadarıyla 1 yaşına kadar senin kızın iyi kilo alıyordu.Eğer eşin ve sen minyon değilseniz,iştahsızlıkla ilgili kilo almıyorsa,doktorla danışıp tahliller yaptıra bilirsin.Kendi persentil tablosuna göre de geri kalıyorsa,kilo alması,boyunun uzaması için,gelişimi için bir şey yapılmalı bence.
Markayla ilgili bir sorun da ola bilir,kalıbı büyük olabilir.
Canım iyileşti ama deri döküyor parmaklari tamamen soyuluyor. Doktor olacak dedi ama götürsem mi tekrardan bilemdimÇabuk iyileşir inşallah.Şimdi nasıl?
Benim oğlum sinirlenince başını yere vuruyor,ağlıyorsa,eliyle kafasına vuruyor,küserse kaşlarını çatıyor,yere doğru eğilip başını yavaşca yere koyuyor.
geçmiş olsun nasıl oldu bebişCanım iyileşti ama deri döküyor parmaklari tamamen soyuluyor. Doktor olacak dedi ama götürsem mi tekrardan bilemdim