- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.781
Yaa inşallah çoook teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en hayırlısını en sağlıklısını versin inşallahÇok silik bir şekilde var ama transfer gününü saymazsak 5. Günün 8.günde daha net bir çizgi görürsün bence maşallah bebiş geliyor
Transfer sonrası nasıl beslendiniz özel birseyler yaptınız mı acabaAy insanlah Allah gönlüne göre versin sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Evet bende bunu kastetmiştim. Lab önemli mesela sağlık ocağı ile özel hastaneler çok farkediyor . Bebişiniz sizinle.bolca Dua edelim hayırlısıyla katlansın değerinizkızlar tekrar selam . doktorum dediki laboratuvardan laboratuvara çok değişiyor bunlar. burada gelip test verseydin o zaman bu değerin anlamlı olurdu. cuma günü sabah burada gelip test veriyorsun. değerin çok güzel. o zaman değerlendireceğiz dedi. yani ümit etmeye ve duaya devam . tabi benim moralim bozuldu biraz ilk değeri görünce. eşim dediki akşam evin ordaki hastanede versek mi . dedim canımı sıkmak istemiyorum. doktor ne dediyse öyle yapacağım. en azından 1 kere üzülürüm ve biter. tekrar bu süreçleri yaşarsam erken test de vermeyeceğim bakın böyle muallakta kalıyoruz daha çok üzülüyoruz. Nasip ..
Balık protein ağırlıklı yumurta süt yemeye çalıştım ayrıca semiz otu yoğurtla karıştırıp yedim kabızlık içinTransfer sonrası nasıl beslendiniz özel birseyler yaptınız mı acaba
Bende gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah benimki gibi belirsiz çıkmış korku hep varda birde sabredip bekleyebilsekYaa inşallah çoook teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en hayırlısını en sağlıklısını versin inşallahbacak ağrısı dışında belirtim yoktu meme hassasiyeti yazıyorlardı ama benim hala yok o yüzden korktum testi yaparken ama yapmaktan da vazgeçmedim
Sade kefirde öneririm hiç kabızlık yaşamadım düzenli iki bardak tüketiyorum gündeBalık protein ağırlıklı yumurta süt yemeye çalıştım ayrıca semiz otu yoğurtla karıştırıp yedim kabızlık için
Korkmayın tabiki yan da yatacaksiniz yüz üstü de son aylarda yüz üstü yatamıyoruz onun dışında yan yatman oturmanın yürüyüş yapman egilmen hiçbir zarar vermez nasibimizse Allah verecektir insallah sadece transferden sonra 2 gün dikkat ediyoruz sonra 3 ay kımıldamadan yatmayın diye birsey yoktesekkur ederım Allah razı olsunyan yatmanın bır sakıncası var mı bılıyor musunuz
Çok guzel şekerli yememem kszım ama iştahım çok açık ilaçlardanve sıkıntıdan sanırsamBalık protein ağırlıklı yumurta süt yemeye çalıştım ayrıca semiz otu yoğurtla karıştırıp yedim kabızlık için
Birde petekli bal bı arkadasim önermişti günde bir kasikÇok guzel şekerli yememem kszım ama iştahım çok açık ilaçlardanve sıkıntıdan sanırsam
canım senin 10. gün kan testin nasıldı . gonca hanım tekrar test istedi miKorkmayın tabiki yan da yatacaksiniz yüz üstü de son aylarda yüz üstü yatamıyoruz onun dışında yan yatman oturmanın yürüyüş yapman egilmen hiçbir zarar vermez nasibimizse Allah verecektir insallah sadece transferden sonra 2 gün dikkat ediyoruz sonra 3 ay kımıldamadan yatmayın diye birsey yok
Bende normalde balık çok sevmem aşırı derecede canım balık istiyor omega 3 takviye bile içemem mideme dokunur aslındaBalık protein ağırlıklı yumurta süt yemeye çalıştım ayrıca semiz otu yoğurtla karıştırıp yedim kabızlık için
Ne güzel bol.bol.ye isteBende normalde balık çok sevmem aşırı derecede canım balık istiyor omega 3 takviye bile içemem mideme dokunur aslında
tam da taze taze çıktı şansımızdanNe güzel bol.bol.ye iste
Belli olmaz benim önceki transferde kasık ağrısı vardı tutmadı dua edip olumlu düşünmek lazım en azından şu 12 gün11 Eylül'de çift transfer yapıldı hiç bi ağrım falan yok normal mi acaba illa kasık ağrısı mı olması gerekiyor herkes kasık ağrısı falan demiş acaba tutmadı mı ki
Ahh çok Sabırsızız ama çok güzel bi mutlulukBende gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah benimki gibi belirsiz çıkmış korku hep varda birde sabredip bekleyebilsek
Evet bugün 56Herkeste değişiyor belirtiler benim kalçadan ayaklarıma doğru ağrılarım arada kasık ağrısı ve gaz problemi
Merhaba sonucunuz ciktimi
Belli olmaz benim önceki transferde kasık ağrısı vardı tutmadı dua edip olumlu düşünmek lazım en azından şu 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?