2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Çok silik bir şekilde var ama transfer gününü saymazsak 5. Günün 8.günde daha net bir çizgi görürsün bence maşallah bebiş geliyor
Yaa inşallah çoook teşekkür ederim rabbim isteyen herkese en hayırlısını en sağlıklısını versin inşallah bacak ağrısı dışında belirtim yoktu meme hassasiyeti yazıyorlardı ama benim hala yok o yüzden korktum testi yaparken ama yapmaktan da vazgeçmedim

Evet bende bunu kastetmiştim. Lab önemli mesela sağlık ocağı ile özel hastaneler çok farkediyor . Bebişiniz sizinle.bolca Dua edelim hayırlısıyla katlansın değeriniz

Bende gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah benimki gibi belirsiz çıkmış korku hep varda birde sabredip bekleyebilsek

tesekkur ederım Allah razı olsun yan yatmanın bır sakıncası var mı bılıyor musunuz
Korkmayın tabiki yan da yatacaksiniz yüz üstü de son aylarda yüz üstü yatamıyoruz onun dışında yan yatman oturmanın yürüyüş yapman egilmen hiçbir zarar vermez nasibimizse Allah verecektir insallah sadece transferden sonra 2 gün dikkat ediyoruz sonra 3 ay kımıldamadan yatmayın diye birsey yok

canım senin 10. gün kan testin nasıldı . gonca hanım tekrar test istedi mi

11 Eylül'de çift transfer yapıldı hiç bi ağrım falan yok normal mi acaba illa kasık ağrısı mı olması gerekiyor herkes kasık ağrısı falan demiş acaba tutmadı mı ki

11 Eylül'de çift transfer yapıldı hiç bi ağrım falan yok normal mi acaba illa kasık ağrısı mı olması gerekiyor herkes kasık ağrısı falan demiş acaba tutmadı mı ki
Belli olmaz benim önceki transferde kasık ağrısı vardı tutmadı dua edip olumlu düşünmek lazım en azından şu 12 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…