2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

benim transferin 3-4 günü bıçak saplanır gibi kasığımda ağrı olmuştu. iki gebeliğimde de . ve meme hassasiyeti oldu 5. ve 6. günden itibaren . coraspin, folik asit progestan kullanıyorum.

Taze transfer olmuşsun bekle bakalım canım anca çıkacaktır belki benim iki tane embriyo transfer edildi dondurulmuş bu ikinci transferim
İnşallah bekliyorum bide bişey soruca bu freely testinin üzerinde kadın resmi olandan almayın yazmıslar baska yerde okudum deneyen varmı yanlısmı çıkarıyor

Merhaba hatırlıyorum sizi bir gün sonra da benim test günüm bende de sadece fitil var herhangi bir belirtim yok umarım sizinki de benimki de olumlu sonuçlara işarettir

Bugün 5. Gunundesin sen transfer tarihini saymiyorlar

Merhaba hatırlıyorum sizi bir gün sonra da benim test günüm bende de sadece fitil var herhangi bir belirtim yok umarım sizinki de benimki de olumlu sonuçlara işarettir
Amin inşallah son 2 gündür gerçekten çok zor geçiyor. Beklemek yorucu. Sürekli evdeyim vakit geçmiyor :) sizin transferinizi kim yaptı? Benimkini gönül hoca yapmıştı

Bence çatlatma iğnesi geçmiştir etkisi hamilesiniz

Canım hiç belirti falan yaşadın mı ben belirti arıyorum hiç yok
Söyle idrarimda koku hissettim son bi kaç günde, kasiklarimda agri kasilma ve göğüs hassasiyeti. İlk hamileligimde hissetmedim belirti filan yoktu ama bu sefer tecrübeden dolayi daha fazla dikkatimi çekti bunlar.

Herkeste değişiyor belirtiler benim kalçadan ayaklarıma doğru ağrılarım arada kasık ağrısı ve gaz problemim var

Amin inşallah son 2 gündür gerçekten çok zor geçiyor. Beklemek yorucu. Sürekli evdeyim vakit geçmiyor :) sizin transferinizi kim yaptı? Benimkini gönül hoca yapmıştı
Benim umut hoca yaptı dediğiniz gibi zor geçiyor beklemek bende çıkıp hava almak istiyorum ama üşeniyorum insan evde miskinliğe de alışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…