- 24 Ocak 2022
- 621
- 356
- 53
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.741
benim transferin 3-4 günü bıçak saplanır gibi kasığımda ağrı olmuştu. iki gebeliğimde de . ve meme hassasiyeti oldu 5. ve 6. günden itibaren . coraspin, folik asit progestan kullanıyorum.
İnşallah bekliyorum bide bişey soruca bu freely testinin üzerinde kadın resmi olandan almayın yazmıslar baska yerde okudum deneyen varmı yanlısmı çıkarıyorTaze transfer olmuşsun bekle bakalım canım anca çıkacaktır belki benim iki tane embriyo transfer edildi dondurulmuş bu ikinci transferim
12.gün kan 56 çıktı. 23 eylüle kese günü verildiÇok iyi öyleyse sevindim
Merhaba hatırlıyorum sizi bir gün sonra da benim test günümherkese merhaba. ara ara yazılanları takip ettim. bende 8 eylül’de transfer oldum. İlaç olarak sadece Progestan fitil kullanıyorum. Transfer günü itibariyle kasıklarımda sızlamalar yaşıyorum. Bu süre zarfında en az 7-8 kere kasıklarımda ani batmalarda oldu. Normalde regl öncesi böyle belirtiler yaşamam. Bugün itibariyle göğüs hassasiyetimde başladı. Henüz 5 gün oldu test yapmayı düşünmüyorum. Hastanenin verdiği test günü 17 eylül. 3 gün sonra test yapıcam. Zaten bu tarihte regl döngümün başlangıcı olarak görünüyor. Sabretmek çok zor. Dilerim hepimiz pozitif haberini alırız
Hadi maşallah sağlıkla12.gün kan 56 çıktı. 23 eylüle kese günü verildi
Bugün 5. Gunundesin sen transfer tarihini saymiyorlararkadaşlar herkese merhabalar Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldursun ben bir şey sormak istiyorum 6. gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum iki tane koydu doktorum 8 Eylül’de bugün transferimin 6.günü transferin başından beri kasık ağrısı göğüste aşırı hassasiyet yaşıyorum ama bugün daha da şiddetli bel sırt ağrısı bacak ağrısıda çekiyorum bu şekilde olan var mıyazRmısınız
Gayet normal sinirlilik bile yaptığı oluyor.Kızlar sizdede duygu değişiklikleri oluyor mu bir ağlayasım geliyor bir gülesim kafayı mı yedim acaba
AminHadi maşallah sağlıkla
İlerlesin bebiş
Erken olur negatif çıkarsa üzülürüm
Onu bilmiyorum da eczanede miratech marka vardı onunla yaptımİnşallah bekliyorum bide bişey soruca bu freely testinin üzerinde kadın resmi olandan almayın yazmıslar baska yerde okudum deneyen varmı yanlısmı çıkarıyor
Amin inşallahMerhaba hatırlıyorum sizi bir gün sonra da benim test günümbende de sadece fitil var herhangi bir belirtim yok umarım sizinki de benimki de olumlu sonuçlara işarettir
Bence çatlatma iğnesi geçmiştir etkisi hamilesinizMerhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım
Benimde çok dalgalı. her gün gözüm doluyor :) tuhaf bir heyecanKızlar sizdede duygu değişiklikleri oluyor mu bir ağlayasım geliyor bir gülesim kafayı mı yedim acaba
Bunu bılmıyodumBugün 5. Gunundesin sen transfer tarihini saymiyorlar
Tebrik ederim tekrar12.gün kan 56 çıktı. 23 eylüle kese günü verildi
Söyle idrarimda koku hissettim son bi kaç günde, kasiklarimda agri kasilma ve göğüs hassasiyeti. İlk hamileligimde hissetmedim belirti filan yoktu ama bu sefer tecrübeden dolayi daha fazla dikkatimi çekti bunlar.Canım hiç belirti falan yaşadın mı ben belirti arıyorum hiç yok
Çok teşekkür ederimTebrik ederim tekrar
Herkeste değişiyor belirtiler benim kalçadan ayaklarıma doğru ağrılarım arada kasık ağrısı ve gaz problemim varBunu bılmıyodumtşkler test yap dedıler ama ben asla yapmak istemıyorum yapmıcamda doktor 20 eylül de yap dedi onu dınleyecegım sadece bu yasadıklarım bıraz tedırgın ettı belırttıler yasayan varmı benım gıbı merak ettim
Benim umut hoca yaptıAmin inşallahson 2 gündür gerçekten çok zor geçiyor. Beklemek yorucu. Sürekli evdeyim vakit geçmiyor :) sizin transferinizi kim yaptı? Benimkini gönül hoca yapmıştı
İnşallahBence çatlatma iğnesi geçmiştir etkisi hamilesiniz
Canımmm hayırlı olsun12.gün kan 56 çıktı. 23 eylüle kese günü verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?