• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Transfer sonrası nasıl beslendiniz özel birseyler yaptınız mı acaba
Ben transfer olmadan saatler önce kefir aldım içine şeftali ve azıcık muz atıp blenderdan geçirdim hem öyle daha içilebilir oldu benim için her gün bir su bardağı içtim eğer sade kefir içemiyorsanız öneririm a101 in kefirini öneririm bu arada

Kızlar 3 gündür testin azizliğine ugruyormuşum. Freely erken gebelik tesyi almayın. Gidip baska test aldım sonucum 31 ağustos iğne 2 eylül opu 7 eylül çift transfer

Eklentiler

• IMG_20230913_154334.webp
    IMG_20230913_154334.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20230913_152347.webp
    IMG_20230913_152347.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 72
kızlar tekrar selam . doktorum dediki laboratuvardan laboratuvara çok değişiyor bunlar. burada gelip test verseydin o zaman bu değerin anlamlı olurdu. cuma günü sabah burada gelip test veriyorsun. değerin çok güzel. o zaman değerlendireceğiz dedi. yani ümit etmeye ve duaya devam . tabi benim moralim bozuldu biraz ilk değeri görünce. eşim dediki akşam evin ordaki hastanede versek mi . dedim canımı sıkmak istemiyorum. doktor ne dediyse öyle yapacağım. en azından 1 kere üzülürüm ve biter. tekrar bu süreçleri yaşarsam erken test de vermeyeceğim bakın böyle muallakta kalıyoruz daha çok üzülüyoruz. Nasip ..
KIZLAR ANLIYORUM SIZI VE HEYCANINIZI AMA BÖYLE OLMAZ KENDINIZI ÜZMEKTEN BASKA HIC BISI YAPMIYORSUNUZ GÜNÜNÜZDEN ÖNCE EVDE KASET TESTLERLE , DURAMAYIP GIDIP KOSA KOSA KAN VEREREK SONRA DÜSÜK CIKINCA BU SEFER ARTISI BEKLEYEREK KENDINIZI YIPRATIYORSUNUZ ! YAPMAYIN.. biraz sabredin anliyorum zor bende icindeyim bu olaylarin 4 kere transfer oldum ve bu sonuncuda cok sükür benimleler. Ama ne evde hamilelik testi ne günümden önce gidimde kan verin demedim ya tamam merak icindeyiz ama doktorunuz ne diyorsa bence harfiynen uyun.. ve üzülmeyin strese girmeyin. Inan sizleri okudukca ben üzülüyorum bos yere kendinizi yipratiyorsunuzz..

Yaaa ne güzel 🥰 şurda 3 gün sonra kanda da görürsünüz inşallah o zaman 😇
Belirtiniz felan var mıydı.
İnşallah tek umudum o şuan🙏🏻 darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hepiniz için dua edicem kızlar🥰 evet belirtim var haala var ama bence en belirgini bel ağrısı ve kasıkta seyirme bunların dışında kasıklarımda ağrı da vardi göğüslerimde hassas ama sanırım ilaçlardan onlar

İnşallah tek umudum o şuan🙏🏻 darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hepiniz için dua edicem kızlar🥰 evet belirtim var haala var ama bence en belirgini bel ağrısı ve kasıkta seyirme bunların dışında kasıklarımda ağrı da vardi göğüslerimde hassas ama sanırım ilaçlardan onlar
Bekliyoruz dört gözle sonucu 🥰

KIZLAR ANLIYORUM SIZI VE HEYCANINIZI AMA BÖYLE OLMAZ KENDINIZI ÜZMEKTEN BASKA HIC BISI YAPMIYORSUNUZ GÜNÜNÜZDEN ÖNCE EVDE KASET TESTLERLE , DURAMAYIP GIDIP KOSA KOSA KAN VEREREK SONRA DÜSÜK CIKINCA BU SEFER ARTISI BEKLEYEREK KENDINIZI YIPRATIYORSUNUZ ! YAPMAYIN.. biraz sabredin anliyorum zor bende icindeyim bu olaylarin 4 kere transfer oldum ve bu sonuncuda cok sükür benimleler. Ama ne evde hamilelik testi ne günümden önce gidimde kan verin demedim ya tamam merak icindeyiz ama doktorunuz ne diyorsa bence harfiynen uyun.. ve üzülmeyin strese girmeyin. Inan sizleri okudukca ben üzülüyorum bos yere kendinizi yipratiyorsunuzz..
ya aynen öyle katılıyorum bir de aynı merkezde yaptırmak daha önemli kan testlerini . belki bugün bir önceki yaptırdığım hastanede yaptırsam iyi bir sonuç alacağım. ama gerek yok cuma gününü bekleyeceğim. doktorum ne dediyse.

Korkmayın tabiki yan da yatacaksiniz yüz üstü de son aylarda yüz üstü yatamıyoruz onun dışında yan yatman oturmanın yürüyüş yapman egilmen hiçbir zarar vermez nasibimizse Allah verecektir insallah sadece transferden sonra 2 gün dikkat ediyoruz sonra 3 ay kımıldamadan yatmayın diye birsey yok
transferden sonrasınıcın sormustum.ınsallah zararı olmaz egıldım de merdıven de cıktım yan da yattım bugun 3.gunum pazartesı transfer oldu inşallah zararıolmaz 🥹🤗

Bnmde amh 0.7 di 8 olgun yumurtam ciktizaten onemli olan 1 tane bile saglikli kaliteli dollenme olmasi hakkinizda hayirlisi olsun icini ferah tut hep pozitif dusun ki oyle olsun ❤❤
Pozitif olmaya çalışıyorum. Ben tedaviye ilk başladığımda amh 1.12 idi. Sekiz ay sonra 0.3e düşünce moralim bozulmuştu baya ama tayfun hoca sağolsun içimi rahatlattı

Back