2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Gec bile kaldin canim doktorunu dinlemekte ama neyse sikma canini ne diyosa öyle yap inanki daha az üzülürsün Hersey gönlünce olsun

Kızlar selamın aleyküm nasılsınız bende bişiler sormak istiyorum size şimdi ben tüp bebek tedavisi görüyorum geçen ay gittim ganopepty ve z fol maxiper gibi vitaminler verdi geçen hafta gittim 6 adet yumurta oluşmuş bu cumartesi tekrar gideceğim yumurta çatlatma yapacağım dedi pazartesi günüde toplarım dedi bende polikistik over ve çikolata kisti var ganol f ganopepty Pergoveris gibi iğneler kullanıyorum benim gibi olup hemen transferi olanlar varmı yoksa donduruyorlardı

Herkes bir değil işte.
Bende 5. Transferimi olucam artık aştım her transferimde 5. Gün test yaptım iki kez hamile kaldım ikiside pozitif cıktı he devam etmedi boş gebelik kürtajiar filan.
Yani demek istediğim herkeste stres olmuyor bak ne diyorsunuz bunun içindeyim diye alışıyorsun üzüntüye de endişeye de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…