- 8 Mayıs 2023
- 136
- 232
- 23
- 30
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.761
Bende verdim kan bekliyorum bakalım kaç çıkıcak 2. Kan sonucu keseyi kalp atışını duysam rahatlıcam12.gün kan 56 çıktı. 23 eylüle kese günü verildi
He bu ikinci kan sandım ne zaman dı bu 56Bende verdim kan bekliyorum bakalım kaç çıkıcak 2. Kan sonucu keseyi kalp atışını duysam rahatlıcam
En güzel sonuçları duyarsın inşeallahBende verdim kan bekliyorum bakalım kaç çıkıcak 2. Kan sonucu keseyi kalp atışını duysam rahatlıcam
Ben görüyorumMerhaba kızlar 8 eylülde 5. Gün dondurulmuş 5aa ve 4aa embriyo transferi oldum yaşım 27 burayı hep okuyordum ama hiç yorum yapmadım sizden cesaret ederek az önce test yaptım ama ilk idrar değildi biz eşimle çizgiyi görebiliyoruz ama aşırı silik şekilde … sizede atmak istedimm sizce varmıı tecrübeli arkadaşlarımmmçoooook heyecanlandım bugün daha yeni 5. Günüm oldu
YaaaBen görüyoruminşallah tutunmuştur 5. Gün için bu şekilde normal . Siz yarın ilk idrarla bide erken gebelik testiyle yaparsanız daha net görebilirsiniz
Onu bu şekilde yorum yapamayız ya beta değerine bağlı bile yorum yapamıyor doktorlar anca kesede görünce net söylüyorlarYaaapeki sizce ikiz olma ihtimali var mııı
Test günüm rabbim nasip ederse ayın 20 si inşallahOnu bu şekilde yorum yapamayız ya beta değerine bağlı bile yorum yapamıyor doktorlar anca kesede görünce net söylüyorlarsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah test gününüz ne zaman 17 si mi.
Çok teşekkür ederimCanımmm hayırlı olsun
Yaptırdığımız laboratuvarlar farklı . Belki ondandır bilmiyorum hayırlısı .Kızlar benim sonucum az artmış . Doktorla da görüşelim de haber edeceğim . Pazartesi akşam 50.99 du başka bir yerde yaptırdım . Bugün 12:20 de verdiğim kan 55 çıktı .
Hayırlısı oldun cnm beta düşük değerle başlayınca çok sıkıntı çektiriyorYaptırdığımız laboratuvarlar farklı . Belki ondandır bilmiyorum hayırlısı .
Yinede düşüş yok muhtemelen tekrarlayacaksınızdır testi.Yaptırdığımız laboratuvarlar farklı . Belki ondandır bilmiyorum hayırlısı .
Bence laboratuvar farklılığından olmuştur şimdi elzem olan sizin aynı hastanede 2 gün sonra vereceğiniz test. İnşallah yükselmiş olur o zamanKızlar benim sonucum az artmış . Doktorla da görüşelim de haber edeceğim . Pazartesi akşam 50.99 du başka bir yerde yaptırdım . Bugün 12:20 de verdiğim kan 55 çıktı .
O daha mantıklı olabilir. Laboratuvar baya önemli bu işlerde biliyorsunuzdur. Gene de üzülmeyin inşallaj güzelce ilerler.Belki akşam geçen gün verdiğim yerde testi tekrarlarım . Hayırlısı olsun sonradan üzülmektense . Aslında bu daha yorucu . Yani pozitif görüpte devam etmemesi . En başta negatif görsek en azından ümit olmaz
Herkeste değişiyor belirtiler benim kalçadan ayaklarıma doğru ağrılarım arada kasık ağrısı ve gaz problemiBunu bılmıyodumtşkler test yap dedıler ama ben asla yapmak istemıyorum yapmıcamda doktor 20 eylül de yap dedi onu dınleyecegım sadece bu yasadıklarım bıraz tedırgın ettı belırttıler yasayan varmı benım gıbı merak ettim
Merhaba sonucunuz ciktimiKızlar 2 miniğim yüklendi13 Eylül test günüm
Çok silik bir şekilde var ama transfer gününü saymazsak 5. Günün 8.günde daha net bir çizgi görürsün bence maşallah bebiş geliyorMerhaba kızlar 8 eylülde 5. Gün dondurulmuş 5aa ve 4aa embriyo transferi oldum yaşım 27 burayı hep okuyordum ama hiç yorum yapmadım sizden cesaret ederek az önce test yaptım ama ilk idrar değildi biz eşimle çizgiyi görebiliyoruz ama aşırı silik şekilde … sizede atmak istedimm sizce varmıı tecrübeli arkadaşlarımmmçoooook heyecanlandım bugün daha yeni 5. Günüm oldu
Evet süperr Rabbim en güzel sonuçları göstersinkızlar tekrar selam . doktorum dediki laboratuvardan laboratuvara çok değişiyor bunlar. burada gelip test verseydin o zaman bu değerin anlamlı olurdu. cuma günü sabah burada gelip test veriyorsun. değerin çok güzel. o zaman değerlendireceğiz dedi. yani ümit etmeye ve duaya devam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?