- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.721
Korkmayın benimde ilk transferimde birşey hissetmemiştim sadece arada kasık ağrısı vardıİyi gene bişeyler hissetmişsinizben de hiç biri yok valla korkutuyor bu durum.
Erken olur negatif çıkarsa üzülürümBence yapmalısın güzel haberlerini bizimlede paylaşırsın
Kesinlikle korkuyorumAslında yapsanız sizinde çıkabilir yarın ilk idrarla. Ama anlıyorum artık o kadar yoruluyor ki insan tek çizgiyi görmekten korkuyor
Belirtin varmı hiç? 7eylül transferiyim bugün 6.günüm bel ağrısı ve kasıkta seyirmem var ama test negatifErken olur negatif çıkarsa üzülürüm
Beni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4. DenememEylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 12 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan 34 15 Eylül @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül dorcha1 33 8 Eylül @sedakaraaslan 29 1 Eylül @busra262 26 6 Eylül @jojumis 33 14 Eylül @Papatyammkuzumm 16 Eylül @ebrar0635 28 1 Eylül @mirayyy12 28 25 Ağustos @karamel Latte 26 16 Eylül @izmrgl 33 15 Eylül @Sibelll 37 4 Eylül @yumukgulsah 29 2 Eylül @aysimam1993 29 4 Eylül @birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @Macengcans 28 20 Eylül @zaraam 39 7 Eylül Yasbel 31 9 Eylül Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 33 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 30 1 Eylül @complex 36 1 Eylül geceyagmuru 26 11 Eylül Y Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 27 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül @Themiscan 22 Eylül @Melegim3 27 5 Eylül A ay1515 42 7 Eylül lunalucy 39 8 Eylül E enerrciiii 30 7 Eylül
arkadaşlar herkese merhabalar Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldursun ben bir şey sormak istiyorum 6. gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum iki tane koydu doktorum 8 Eylül’de bugün transferimin 6.günü transferin başından beri kasık ağrısı göğüste aşırı hassasiyet yaşıyorum ama bugün daha da şiddetli bel sırt ağrısı bacak ağrısıda çekiyorum bu şekilde olan var mıAynen katılıyorum
İlk zamanlar belirti çoktu kasık ağrısı mide bulantısı şu an ayak ağrısı var arada kasık ağrısı ve aşırı gazım varBelirtin varmı hiç? 7eylül transferiyim bugün 6.günüm bel ağrısı ve kasıkta seyirmem var ama test negatif
E ozaman test yap ve bize aaattİlk zamanlar belirti çoktu kasık ağrısı mide bulantısı şu an ayak ağrısı var arada kasık ağrısı ve aşırı gazım var
Amin inşallahGeçmiş olsun bu sefer güzel sonuç alırsınız inşallah
Transfer gününüz belli mi sizi de listeye ekleyeyim.
8. Günü bekleyim diyorum ya çok zor psikolojik olarak çok şükür evledim var bukar zorlanıyorum Allah her isteyen kadına annelik duygusunu yaşatsın insanlahE ozaman test yap ve bize aaatt
Canım hiç belirti falan yaşadın mı ben belirti arıyorum hiç yokBnm ilk transferimde 5.gun akşam yapmıştım çıkmıştı onun cesareti vardı. Bir de normal gebelik varsa da cikmayabilir diye stres olmuyorum. Ama beta çok düşüktür. 6.gunde kan vermiştim çok düşüktü.
Aynı gün transfer olmuşuzBeni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4. Denemem
İnşallah bende belirtisiz pozitif görürümKorkmayın benimde ilk transferimde birşey hissetmemiştim sadece arada kasık ağrısı vardı
Taze transfer olmuşsun bekle bakalım canım anca çıkacaktır belki benim iki tane embriyo transfer edildi dondurulmuş bu ikinci transferimCanım 31 ağustos 21.45 iğne 2 eylül 9.30 civarı opu 7 eylül 10 gibi transfer oldum busabah yaptım çizgi yok dünde yapmıstım ben ondada yoktu ilaç yok yani vücudumuzda silikte çizgim yok benim keşke olsa amailaç en fazla 10 falan duruyomus vücutta atmıssındır ilacı send2
Tabiiiiki eklerimBeni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4. Denemem
Yaş kaçtı bu arada onu da ekleyelim.Beni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4. Denemem
Beni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4.Eylül hepimize mucizelerimizi getirsin inşallah
Merhaba hanımlar hepimiz zorlu yolculuklardan geçiyoruz. Mucizelerimize kavuşmak için son bir adım kaldı umarım hepimizin gönlüne göre sağlıkla sıhhatle tamamlarız süreçlerimizi
Birlikte paylaşmak isterseniz ve listeye isim yazdırmak isterseniz beni etiketleyebilirsiniz
ANNE ADAYI YAŞ TRANSFER TARİHİ SONUÇ@Ezgickk 29 3 Eylül @Pharmacist12 12 Eylül @Zeynep8793 30 1 Eylül @moral arayan 34 15 Eylül @ayse vera 34 8 Eylül -kuzeyildizi- 28 9 Eylül dorcha1 33 8 Eylül @sedakaraaslan 29 1 Eylül @busra262 26 6 Eylül @jojumis 33 14 Eylül @Papatyammkuzumm 16 Eylül @ebrar0635 28 1 Eylül @mirayyy12 28 25 Ağustos @karamel Latte 26 16 Eylül @izmrgl 33 15 Eylül @Sibelll 37 4 Eylül @yumukgulsah 29 2 Eylül @aysimam1993 29 4 Eylül @birmucizeistiyorum 32 4 Eylül @Macengcans 28 20 Eylül @zaraam 39 7 Eylül Yasbel 31 9 Eylül Senosunuzzzz 24 6 Eylül @neolurneolmaz 33 5 Eylül @tupbebekseruvenim 7 Eylül @kafadadelisorular 38 1 Eylül @ggllssrrnn 30 1 Eylül @complex 36 1 Eylül geceyagmuru 26 11 Eylül Y Yardmlslm16 25 7 Eylül @melikekoz 27 6 Eylül @albatros23 45 9 Eylül @Themiscan 22 Eylül @Melegim3 27 5 Eylül A ay1515 42 7 Eylül lunalucy 39 8 Eylül E enerrciiii 30 7 Eylül
inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizAynı gün transfer olmuşuz
Tamam siz yazarsanız gününüzün yarın ekleme yaparızAmin inşallahhepimiz müjdeli haberler alalım yarın doktora gidicem o zaman belli olucak ilaç kullanıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?