2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Beni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4. Denemem

Aynen katılıyorum
arkadaşlar herkese merhabalar Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldursun ben bir şey sormak istiyorum 6. gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum iki tane koydu doktorum 8 Eylül’de bugün transferimin 6.günü transferin başından beri kasık ağrısı göğüste aşırı hassasiyet yaşıyorum ama bugün daha da şiddetli bel sırt ağrısı bacak ağrısıda çekiyorum bu şekilde olan var mı yazRmısınız

Canım hiç belirti falan yaşadın mı ben belirti arıyorum hiç yok

herkese merhaba. ara ara yazılanları takip ettim. bende 8 eylül’de transfer oldum. İlaç olarak sadece Progestan fitil kullanıyorum. Transfer günü itibariyle kasıklarımda sızlamalar yaşıyorum. Bu süre zarfında en az 7-8 kere kasıklarımda ani batmalarda oldu. Normalde regl öncesi böyle belirtiler yaşamam. Bugün itibariyle göğüs hassasiyetimde başladı. Henüz 5 gün oldu test yapmayı düşünmüyorum. Hastanenin verdiği test günü 17 eylül. 3 gün sonra test yapıcam. Zaten bu tarihte regl döngümün başlangıcı olarak görünüyor. Sabretmek çok zor. Dilerim hepimiz pozitif haberini alırız

Taze transfer olmuşsun bekle bakalım canım anca çıkacaktır belki benim iki tane embriyo transfer edildi dondurulmuş bu ikinci transferim

Beni de ekler misiniz 11 eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo . 4.
Aynı gün transfer olmuşuz
inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Kızlar sizdede duygu değişiklikleri oluyor mu bir ağlayasım geliyor bir gülesim kafayı mı yedim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…