• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm haklısın 🥰 İlaçlar beni ilk denemede hastanelik etmişti, bu defa biraz daha alıştım sanki. Aşırı duygusal iniş çıkışlar yaşayan var mı ilaçlar yüzünden kızlar?
Ben aynen tarif ettiğin durumdayım canım bir an böyle çok güçlü biri giib hissediyorum bir an da çok hasta yorgunmuş gibi oluyorum

Kızlarrr hepinizlee dualarımmmmm çok şükürr 504 geldi cumartesi 205 di 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerdeki doktorumla henüz görüşemedmm tüp bebek merkezim on gün sonra gidebilirsiniz dedi 🥰🥰🥰🥰
İşte bu be :sampiyon: çok sevindim canım hayırlı olsun bebişin 🥰 darısı başımıza 🥰🥰 bizi de bilgilendir lutfen olur mu ? 😍😍

Hayır 5 gün önce negatif olduğunu ogrendim ne yazikki suandada regl oluyorum yani 7 gündür oluyorum hala aşırı ağrım var normalmi aceba
Canım geçmiş olsun benim bir önceki transferim negaf olmuştu onda bayağı ağrılı geçti adet ağırısından bir tık fazla oldu 🙄 Rabbim şu mübarek günlerde bizleri sevindirsin

Kızlar kendi son mesajımdan bu yana 40 lı sayfalardan okumaya başladım. Nasıl güzelsiniz herkese karşı. Hisselerime güvenirim hep içimde kocaman bir negatif hissi var asla çözmediğim ama buraya ne zaman girsem biri içine doğmuş gibi aradığım sorunun cevabını vermiş oluyor. Herkesin süreci kendine göre zor ve meşakkatli inanın benimde öyle. Her yerde kar fırtına varken şehirler arası (14 saat) embriyo taşıdık. 14 gün istanbulda kaldık transfer oldum tekrar evime döndüm. Maddi manevi çok yoruldum hiç kendimi sonuca hazır hissetmiyorum. 15 inde kan testim var bu gün tam 1 hafta oldu ara ara giren ağrı, birazcık gögüs ağrısı bir de su kıvamında akıntım var. İçimi dökmek iyi geldi 😅
Canim benim bu sayfaya özgü birşey olduğunu düşünüyorum bende. Herkes o kadar pozitif ki tek tek herkese işledi bu bence 🥰🥰 seninde bu zor sürecinden sonra sonucun çok güzel olsun inşallah bize de haber verki pamuk gibi olalim sevinçten :KK74::KK36:

Yaa onu bende farkettim; ama insan bu süreçte gerçekten hep destek bekliyor. Hele de olumsuz olunca dünyası bir an başına yıkılıyor. Ben düştüğünde o gün nefes almakta zorlanmıştım. Bir de tek gitmiştim kontrole, camları açmıştım yine de nefesim yetmiyordu, gözyaşlarım boğazıma dolmuş gibiydi. Sonra biraz geçince Allahım beni nelerden korudun kimbilir dedim ama o ilk anlarda biri bana sımsıkı sarılsa da boğazım rahatlayana kadar ağlasam diye düşünmüştüm.
Canım inşallah bu kez hayal ettiğimizden daha iyi olacak 🥰 düşününce delilik gibi geliyor

Canımm haklısın 🥰 İlaçlar beni ilk denemede hastanelik etmişti, bu defa biraz daha alıştım sanki. Aşırı duygusal iniş çıkışlar yaşayan var mı ilaçlar yüzünden kızlar?
Ben ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu. 🫠 sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun🙏

Kızlar bu iğneleri nasıl kullanıyoruz? Karından kendimiz mi vuruyoruz? Ben beceremem diye korkuyorum :(
Evet karından göbek deliginin aşagı kısmı hergün sağ sol olarak yönünü değiştirerek vur birde etini tut öyle önce derecesini ayarlarsın ondan sonra vurursun cesaretin varsa sen yaparsın yoksa da eşinden yardım alabilirsin onlar da biraz elini taşın altına katmalı bu yolda 😁 benimkileri eşim yapmıştı ama hiç korkma acı yok çok ince iğneler zaten

Tabikiiii🥰🥰🥰sizlerde Allahın izniylee güzell pozitifler alınn kızlar süreç bitmiyor şimdide kese görme derdine düştüm 😊
Bitmez canım sonra dersin kalp atımı ne zaman bu kısır döngü böyle devam eder annelik böyle birşey doğum yapana kadar çok endişeli olursun en ufacık şeyde panik okursun dilerim sağlıcakla ilerler bu güzel günleri görürsün tadını çıkarırsın inşallah 🤲🥰🫶🏻

Bitmez canım sonra dersin kalp atımı ne zaman bu kısır döngü böyle devam eder annelik böyle birşey doğum yapana kadar çok endişeli olursun en ufacık şeyde panik okursun dilerim sağlıcakla ilerler bu güzel günleri görürsün tadını çıkarırsın inşallah 🤲🥰🫶🏻
İnşallah hala herşeyden korkuyorumm inşallah sağlıklı devam ederr🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben ben ben. O kadar saçma şeylere ağlıyorum ki anlatamam. Sonra gülmeye başlıyorum , aynaya bakıp ben hamileyim diye olumlama yapıyorum sonra olmadı sanki hissetmiyorum diye yine düşüyorum. Çok değişik bi süreç gerçekten her aşaması yorucu. 🫠 sonu güzel olsun inşallah hepimize . Mübarek ramazan ayında Allahım yardımcımız olsun🙏
Bende üçüncü transferimde sürekli ağlıyordum ilk transferimde çok mutluydum rahattım ama kayıp verince aynı şeyleri yaşarım diye hergün aglıyordum ya tutunmasa diye vs öyle de oldu tutunmadı ☺️

Hanımlarlar yardımcı olur musunuz? Ya ben 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdiğimde beta hcg 17 ken bile mide bulantı ve kusma yaşamıştım. 7. Günüm şuan tutunmuş olsa beta 17 olurdu ve benim bulantılarımın olması lazımdı değil mi?

Back