2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Progestan fitil kullanıyorum bebeğin tutunması için ama aklıma da düştü ya adet olmam gerekiyorsa ama bu fitil oldurmuyorsa diye. Yani boşuna umutlanmak da istemiyorum kan vereceğim sonuçta yarın

Progestan fitil kullanıyorum bebeğin tutunması için ama aklıma da düştü ya adet olmam gerekiyorsa ama bu fitil oldurmuyorsa diye. Yani boşuna umutlanmak da istemiyorum kan vereceğim sonuçta yarın
Zaten ilaçlardan dolayı adet olmuyoruz kullandığımız sürece olmamız zor.

Valla canım tıbbi açıdan açıklaması da sebepsiz infertilite bana sürekli bunu dediler çünkü Rabbim ol dicek olacak inşallah

7 Eylül transferim çatlatma iğne etkisi değilse eğer Bugün sabah silik çizgiyi gördüm canım
İğneyi 31 ağustosta olduysan iğne etkisi değildir canım hayırlı olsun inşallah çünkü benim 31 ağustos çatlatma iğnesi bu sabah baktım çizgi yok maalesef

Evet 31 Ağustosta akşam 9 yaptım canım senin kaçıncı gün benim çizgide aşırı belirsiz
Canım 31 ağustos 21.45 iğne 2 eylül 9.30 civarı opu 7 eylül 10 gibi transfer oldum busabah yaptım çizgi yok dünde yapmıstım ben ondada yoktu ilaç yok yani vücudumuzda silikte çizgim yok benim keşke olsa amailaç en fazla 10 falan duruyomus vücutta atmıssındır ilacı send2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…