- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.701
Aynen aynen dün kovada 4lt civarında su kalmış dalgınlıkla kaldırdım sonra vicdan azabı... evi supursem vicdan azabı ama ev hanimiyiz hadi 3 gün yattin illa çamaşır bulaşık seni bekliyor kalkıyorsun ama elin yüreğinde
cok sukurBen taharet kullandım transferden 30 dk sonra ama bebek benimle hala çok şükür bişey olmaz endişe etme
benim transferin 3-4 günü bıçak saplanır gibi kasığımda ağrı olmuştu. iki gebeliğimde de . ve meme hassasiyeti oldu 5. ve 6. günden itibaren . coraspin, folik asit progestan kullanıyorum.Cnm herhangi bir belirtin olmusmuydu malum çok ilaç kullanılmıyor
Zaten ilaçlardan dolayı adet olmuyoruz kullandığımız sürece olmamız zor.Progestan fitil kullanıyorum bebeğin tutunması için ama aklıma da düştü ya adet olmam gerekiyorsa ama bu fitil oldurmuyorsa diye. Yani boşuna umutlanmak da istemiyorum kan vereceğim sonuçta yarın
Valla canım tıbbi açıdan açıklaması da sebepsiz infertiliteBu vücudumuz hamileliği nasıl kabul edecek
Ben en çok şeye şaşırıyorum pgt den sağlam geliyor embriyo kalitesi falan da iyi kadında rahiminde sıkıntı yok ama olmuyo ? Yani bunu kafamda oturtamıyorum tabi ki Allah ol derse olur ama tıbbi açıdan bi açıklaması olması lazım.
Bugün test yaptınmıııProgestan fitil kullanıyorum bebeğin tutunması için ama aklıma da düştü ya adet olmam gerekiyorsa ama bu fitil oldurmuyorsa diye. Yani boşuna umutlanmak da istemiyorum kan vereceğim sonuçta yarın
İğneyi 31 ağustosta olduysan iğne etkisi değildir canım hayırlı olsun inşallah çünkü benim 31 ağustos çatlatma iğnesi bu sabah baktım çizgi yok maalesef7 Eylül transferim çatlatma iğne etkisi değilse eğer Bugün sabah silik çizgiyi gördüm canım
Yapmadım ama iş çıkışı test alıp yapacağımBugün test yaptınmııı
Akşam da yapılır mı idrar testiYapmadım ama iş çıkışı test alıp yapacağım
Yapılır ama 5. Günde değil ilk idrar önemli.Akşam da yapılır mı idrar testi
Amin inşallah..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAy insanlah Allah gönlüne göre versin sağlıkla ilerlesin gebeliğin
Amin inşallah çok tskr ederim.Çok sevindim adınızasağlıkla devam etsin inşallah gebeliğiniz.
İlk denemem aslında pozitif oldu betam yüksekti de ama kalp atışını duymadık ve düşük yaptım 29 marttta transferim oldu 21 mayısta düşük yaptımCanım bu galiba senin 2 denemen. Negatif aldıktan sonra ne kadar süre içerisinde adet oldun hani lucrin vuruldun ya merak ettim.
Geçmiş olsun bu sefer güzel sonuç alırsınız inşallahİlk denemem aslında pozitif oldu betam yüksekti de ama kalp atışını duymadık ve düşük yaptım 29 marttta transferim oldu 21 mayısta düşük yaptım
Evet 31 Ağustosta akşam 9 yaptım canım senin kaçıncı gün benim çizgide aşırı belirsizİğneyi 31 ağustosta olduysan iğne etkisi değildir canım hayırlı olsun inşallah çünkü benim 31 ağustos çatlatma iğnesi bu sabah baktım çizgi yok maalesef
Ben cesaret edip test yapamıyorum 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum6-7 eylüş transfer olup testte ikinci çizgiyi gören varmı?
Aslında yapsanız sizinde çıkabilir yarın ilk idrarla. Ama anlıyorum artık o kadar yoruluyor ki insan tek çizgiyi görmekten korkuyorBen cesaret edip test yapamıyorum 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum
Canım 31 ağustos 21.45 iğne 2 eylül 9.30 civarı opu 7 eylül 10 gibi transfer oldum busabah yaptım çizgi yok dünde yapmıstım ben ondada yoktu ilaç yok yani vücudumuzda silikte çizgim yok benim keşke olsa amailaç en fazla 10 falan duruyomus vücutta atmıssındır ilacı send2Evet 31 Ağustosta akşam 9 yaptım canım senin kaçıncı gün benim çizgide aşırı belirsiz
Bence yapmalısın güzel haberlerini bizimlede paylaşırsınBen cesaret edip test yapamıyorum 7 Eylül dondurulmuş embriyo transferi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?