- 4 Aralık 2024
- 1.515
- 1.077
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #1.261
Biliyorum canım çok zor bir süreç Rabbim kalbine gönlüne yüregine ferahlık versin inşallahTeşekkür ederim , Allah razı olsun . Kocaman bir Hayal kırıklığı ne desem boş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum canım çok zor bir süreç Rabbim kalbine gönlüne yüregine ferahlık versin inşallahTeşekkür ederim , Allah razı olsun . Kocaman bir Hayal kırıklığı ne desem boş
Aleyküm selam çok şükür Rabbim sağlıcakla keseyi ve kalp atımınıda görmeyi nasip eylesin inşallah Rabbim şifa versin bol bol dinlen ilaçlarını aksatma şifa olsun inşallah canımSelam kızlar, bende de çok şükür her şey yolunda. Haftaya perşembe kese görmeye gideceğim inşallah. Sadece tiroid değerim yükselmiş baya, o da bende halsizlik ve uyku yapıyor. Bugün baya etkiledi beni hiç yerimden kalkamıyorum gözlerim kapanıyor. Oruç tutmayacağım da kesinleşmiş oldu.
Dualarımdasınız hepiniz![]()
Korkma canım insan başlamadan endişeli oluyor ama önce Allah sonra doktorların eliyle bebeğine kavuşursun inşallah hepsi o anlık şeyler olacak çok düşünme şimdiden kendini beynini yorma inşallah iyi olur Allah’ın izniyleAmin çok teşekkür ederim. Çok korkuyorum süreçten kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum içimde bi üzüntü var![]()
Canım benim vardır bir hayır bu sefer. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap , kasma kendini bugün tüm negatif enerjilerini dök. Yarın sabahtan itibaren Toparlanıp , güçlenip tekrar savaşacaksın ve mucizene kavuşacaksın inşallahBenim malesef negatif..
Sabrın sonu selamettir inşallah Rabbim dilerim bu zorluğun ardında bir ferahlık ve güzellik nasip edecektir dilerim 15 Mart senin en güzel günün olur ve bu yaşadığın sıkıntıları bile unutacaksın dilerim güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar kendi son mesajımdan bu yana 40 lı sayfalardan okumaya başladım. Nasıl güzelsiniz herkese karşı. Hisselerime güvenirim hep içimde kocaman bir negatif hissi var asla çözmediğim ama buraya ne zaman girsem biri içine doğmuş gibi aradığım sorunun cevabını vermiş oluyor. Herkesin süreci kendine göre zor ve meşakkatli inanın benimde öyle. Her yerde kar fırtına varken şehirler arası (14 saat) embriyo taşıdık. 14 gün istanbulda kaldık transfer oldum tekrar evime döndüm. Maddi manevi çok yoruldum hiç kendimi sonuca hazır hissetmiyorum. 15 inde kan testim var bu gün tam 1 hafta oldu ara ara giren ağrı, birazcık gögüs ağrısı bir de su kıvamında akıntım var. İçimi dökmek iyi geldi![]()
İnşallah vaktinde zamanında gelir sağlıcakla transferin gerçekleşir Allah’ın izniyleBen beklemedeyim 2.reglimi bekliyorum![]()
Canım Allah ol der ve olur, o yüzden sen güzel şeyler düşün güzel olsun2 tane embriyom var kaliteleri çok düşük cc. Embriyolog tutmama ihtimali yüksek donduralim mi diye bana sordu bende donduralim dedim cunku benim ilk iki denememde 3.günden sonra embriyolarin gelisimi durdu. Kalitesi düşükte olsa bunlari dondurmak istedim ama şuan transfer olduklarim pozitif olmazsa onlar hic olmaz diye dusunuyorum. Birde çok yoruldum 4 yildir evliyim hep hastanelerdeyim maddi olarak da zorluyo tabi hayat enerjimi kaybettigimi farkettim
Aiyyyy yaşşasınnnn hayırlı olsun canımmKızlarrr hepinizlee dualarımmmmm çok şükürr 504 geldi cumartesi 205 di 10 gün sonra kese görmeye gidebilirsin dediler ama yaşadığım yerdeki doktorumla henüz görüşemedmm tüp bebek merkezim on gün sonra gidebilirsiniz dedi![]()
Canımm at o olumsuz düşünceleri kafandan bakiim herşey çok güzel olacakKızlar kendi son mesajımdan bu yana 40 lı sayfalardan okumaya başladım. Nasıl güzelsiniz herkese karşı. Hisselerime güvenirim hep içimde kocaman bir negatif hissi var asla çözmediğim ama buraya ne zaman girsem biri içine doğmuş gibi aradığım sorunun cevabını vermiş oluyor. Herkesin süreci kendine göre zor ve meşakkatli inanın benimde öyle. Her yerde kar fırtına varken şehirler arası (14 saat) embriyo taşıdık. 14 gün istanbulda kaldık transfer oldum tekrar evime döndüm. Maddi manevi çok yoruldum hiç kendimi sonuca hazır hissetmiyorum. 15 inde kan testim var bu gün tam 1 hafta oldu ara ara giren ağrı, birazcık gögüs ağrısı bir de su kıvamında akıntım var. İçimi dökmek iyi geldi![]()
Canım geçmiş olsunSelam kızlar, bende de çok şükür her şey yolunda. Haftaya perşembe kese görmeye gideceğim inşallah. Sadece tiroid değerim yükselmiş baya, o da bende halsizlik ve uyku yapıyor. Bugün baya etkiledi beni hiç yerimden kalkamıyorum gözlerim kapanıyor. Oruç tutmayacağım da kesinleşmiş oldu.
Evet cnm çok şükür 10 gün sonra kese göremeye gideceğimmSelam kızlar, bende de çok şükür her şey yolunda. Haftaya perşembe kese görmeye gideceğim inşallah. Sadece tiroid değerim yükselmiş baya, o da bende halsizlik ve uyku yapıyor. Bugün baya etkiledi beni hiç yerimden kalkamıyorum gözlerim kapanıyor. Oruç tutmayacağım da kesinleşmiş oldu.
Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsunYaa maşallah yola çıkmış geliyor bebiş hayırlı olsun canım![]()
canimm aksam 6 gibi vericem kan
İyi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah seni de rahatsız ediyoruzcanimm aksam 6 gibi vericem kan![]()
Ay ne rahatsizligiii heyecandan olucemİyi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah seni de rahatsız ediyoruz![]()
Bizde seninle beraber heyecanlıyız dilerim bugünün 4. GebelikAy ne rahatsizligiii heyecandan olucem![]()
Ay senin transferin vardi bugün. Nasıl geçti nasılsın şimdiden hayırlısı olsun. Bolgi ver lütfenKızlar ben şu an hastanedeyim bekliyorum
Yazdıklarınızı eve gidince akşam anca oluya bilirim. Sadece haber vermek istedim. Transferim 14:30 ama erken veya geç ala bilirler
Insallah canımCanım Allah ol der ve olur, o yüzden sen güzel şeyler düşün güzel olsun![]()