• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

benim transferin 3-4 günü bıçak saplanır gibi kasığımda ağrı olmuştu. iki gebeliğimde de . ve meme hassasiyeti oldu 5. ve 6. günden itibaren . coraspin, folik asit progestan kullanıyorum.

Taze transfer olmuşsun bekle bakalım canım anca çıkacaktır belki benim iki tane embriyo transfer edildi dondurulmuş bu ikinci transferim
İnşallah bekliyorum bide bişey soruca bu freely testinin üzerinde kadın resmi olandan almayın yazmıslar baska yerde okudum deneyen varmı yanlısmı çıkarıyor

herkese merhaba. ara ara yazılanları takip ettim. bende 8 eylül’de transfer oldum. İlaç olarak sadece Progestan fitil kullanıyorum. Transfer günü itibariyle kasıklarımda sızlamalar yaşıyorum. Bu süre zarfında en az 7-8 kere kasıklarımda ani batmalarda oldu. Normalde regl öncesi böyle belirtiler yaşamam. Bugün itibariyle göğüs hassasiyetimde başladı. Henüz 5 gün oldu test yapmayı düşünmüyorum. Hastanenin verdiği test günü 17 eylül. 3 gün sonra test yapıcam. Zaten bu tarihte regl döngümün başlangıcı olarak görünüyor. Sabretmek çok zor. Dilerim hepimiz pozitif haberini alırız 🙏🏼🌸
Merhaba hatırlıyorum sizi bir gün sonra da benim test günüm 🥰 bende de sadece fitil var herhangi bir belirtim yok umarım sizinki de benimki de olumlu sonuçlara işarettir 🙏🏻

arkadaşlar herkese merhabalar Rabbim inşallah hepimizin kucağını doldursun ben bir şey sormak istiyorum 6. gün embriyosu dondurulmuş transfer oldum iki tane koydu doktorum 8 Eylül’de bugün transferimin 6.günü transferin başından beri kasık ağrısı göğüste aşırı hassasiyet yaşıyorum ama bugün daha da şiddetli bel sırt ağrısı bacak ağrısıda çekiyorum bu şekilde olan var mı🙄 yazRmısınız
Bugün 5. Gunundesin sen transfer tarihini saymiyorlar

Merhaba hatırlıyorum sizi bir gün sonra da benim test günüm 🥰 bende de sadece fitil var herhangi bir belirtim yok umarım sizinki de benimki de olumlu sonuçlara işarettir 🙏🏻
Amin inşallah 🙏🏼🥰 son 2 gündür gerçekten çok zor geçiyor. Beklemek yorucu. Sürekli evdeyim vakit geçmiyor :) sizin transferinizi kim yaptı? Benimkini gönül hoca yapmıştı

Merhaba kızlar bende 2. Transferimi yaptırdım 7 Eylül’de iki tane 5AA embriyo transfer edildi ilk transfer de aynı şekildeydi ama negatif oldu malesef bu sabah dayanamadım Test yaptım çok silik bi ikinci çizgi çıktı çatlatma iğnesi 31 Ağustos’ta yapmıştım 🤔
Bence çatlatma iğnesi geçmiştir etkisi hamilesiniz

Canım hiç belirti falan yaşadın mı ben belirti arıyorum hiç yok
Söyle idrarimda koku hissettim son bi kaç günde, kasiklarimda agri kasilma ve göğüs hassasiyeti. İlk hamileligimde hissetmedim belirti filan yoktu ama bu sefer tecrübeden dolayi daha fazla dikkatimi çekti bunlar.

Bunu bılmıyodum 😊tşkler test yap dedıler ama ben asla yapmak istemıyorum yapmıcamda doktor 20 eylül de yap dedi onu dınleyecegım sadece bu yasadıklarım bıraz tedırgın ettı belırttıler yasayan varmı benım gıbı merak ettim 🙄
Herkeste değişiyor belirtiler benim kalçadan ayaklarıma doğru ağrılarım arada kasık ağrısı ve gaz problemim var

Amin inşallah 🙏🏼🥰 son 2 gündür gerçekten çok zor geçiyor. Beklemek yorucu. Sürekli evdeyim vakit geçmiyor :) sizin transferinizi kim yaptı? Benimkini gönül hoca yapmıştı
Benim umut hoca yaptı 🥰 dediğiniz gibi zor geçiyor beklemek bende çıkıp hava almak istiyorum ama üşeniyorum 😂😂 insan evde miskinliğe de alışıyor. 😂

Back