- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #1.681
Cnm herhangi bir belirtin olmusmuydu malum çok ilaç kullanılmıyorbenim ilk evladım 4 yaşında o doğal siklustu. şimdi de doğal yapıldı .. kan değerine göre olumlu görünüyor .
İşte hormonlaarİlk transferimde progesteron fitil günde 6 tablet ti artı progeston dex iğne kullandım bu sefer fitil günde 3 iğne yok iştahım çok çok fazla annemde kalıyorum şaşırıyo ben acıktıkça abarttın diye
Maşallah Allah sağlıklı uzun ömür versin o evladınıza daBu arada 42 yaşındayım ve doğal yolla 2. Ayımda olan 13 yasinda bir kızım var
Maşallah güzel ömürleri olsun inşallahBu arada 42 yaşındayım ve doğal yolla 2. Ayımda olan 13 yasinda bir kızım var
Bende kendi başıma süreci geçiriyorum eşimde yok mesela ister istemez bu şekilde ev hayatını devam ettiriyorum sadece uzanmamaya çalışıyorumAynen aynen dün kovada 4lt civarında su kalmış dalgınlıkla kaldırdım sonra vicdan azabı... evi supursem vicdan azabı ama ev hanimiyiz hadi 3 gün yattin illa çamaşır bulaşık seni bekliyor kalkıyorsun ama elin yüreğinde
Kan sulandırıcı kullanıyormusun canımİşte hormonlaarbenimde bu sefer iğne yok çok daha rahat çok şükür yani öncekinde artık karnım mahvolmuştu.
Yok vermediler. Bizim hastane vermiyor ya kan sulandırıcı genelde kimseye vermiyor herhangi bir sorunu yoksa.Kan sulandırıcı kullanıyormusun canım
Ben bu sefer hiç estrofemde kullanmadım çok farklı ilerledi diğer transferden bakalım ne olacak kan sulandırıcı iğne progestan ve decort başladık sadece transferden sonraBen günde 4 tane
Fitil kullaniyorum estrofem dufaston kullaniyorum
Aynen bana yaşın 43 olmuş kızın büyümüş derdin ne otur oturduğun yerde diyen çok ama takmiyorumMaşallah güzel ömürleri olsun inşallahbenimde 9 yaşında kızım var 30 yaşındayım klomen ve çatlatma iğnesi ile doğal yolla olmuştu kendimi bildi bileli polikistik overle mücadele veriyorum düşükler kürtajlar aşılamalar herkesin zorlu bi hikayesi var burada bugün rahatça konuşabilmek te iyi geldi baya kimseye bişey anlatılmıyor
Anladım canım benim genetik testimde pıhtılasma çıkmıştıYok vermediler. Bizim hastane vermiyor ya kan sulandırıcı genelde kimseye vermiyor herhangi bir sorunu yoksa.
Çok sevindim adınızaMerhaba arkadaşlar.. Belki umut oluruz birbirimize ben 5 yıllık evliyim bu 5 yıl içinde 3 kere normal yoldan hamile kalıp düşük yaptım.. gitmedigim Dr kalmadı özel devlet araştırma hiçbir sorun çıkmadı sadece eşimde astenosperm teshisi kondu.ileri hareketlilik için takviyeler ilaçlar verildi ama yine bir daha hamile kalmadım ve en son tüp bebek yapmaya karar verdik.ilk muaynemde rahim dışında 10 cm lik miyom olduğu tespit edildi ve düsuklerimin sebebi miyom olabilir dendi ve miyom alınması için gün verdi biz tüp bebekte karar kıldık hem miyom alınırken yumurta toplama işlemi yapıldı 3 tane 5 gün embriyosu donduruldu 2 ay rahim dinlendi ve 30 Ağustosta ı 2 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu transferi yapıldı..6 günümde idrar testi yaptım çıkmadı 8 günde yaptım çok silik cikti ve 12 günde kan tahlili yaptım 60 çıktı 14 günün bugün 216 çıktı ve cuma günü Bir daha yaptıracam duruma göre kese için gün verilecek... transfer olacak arkadaşlards inşallah pozitifi görürürler...benim içinde dua edin arkadaşlar
O yüzden veriyorlar bizim hastane de deAnladım canım benim genetik testimde pıhtılasma çıkmıştı
İşte kimse senin ne yaşadığını bilmez konuşur sadece banada bırak artık uğraşma diyorlar ama kızım yıllardır küçücüklüğünden beri sürekli duşa ediyor kardeşim olsun diye en büyük hayali abla olmak yavrumun nasıl bırakayımAynen bana yaşın 43 olmuş kızın büyümüş derdin ne otur oturduğun yerde diyen çok ama takmiyorum
Amin Allah kimsenin kucağını boş birakmasin evlatlarımızı bağışlasın insanlahMaşallah Allah sağlıklı uzun ömür versin o evladınıza da
İnsanlah kızlarımız abla olurlar hayirlisiylaİşte kimse senin ne yaşadığını bilmez konuşur sadece banada bırak artık uğraşma diyorlar ama kızım yıllardır küçücüklüğünden beri sürekli duşa ediyor kardeşim olsun diye en büyük hayali abla olmak yavrumun nasıl bırakayım
Ben taharet kullandım transferden 30 dk sonra ama bebek benimle hala çok şükür bişey olmaz endişe etmeya kızlar bir de hiçbir doktora soramadıgım bırsey sorayım.Transfer sonrası verdıklerı kagıtta vajınal duşmyasak yazıyor.Vajınal duş ne demek.Yanı ben idrar yaptıktsn sonra rahat edemem damladı mı degdı mı dıye hertarafını suyla ıyıce yıkamadan cıkamam lavobadn.transferden snra da yıkadım orada sürgüye yaptırdılar çünkü damlamıstır vs dıye.sanırım ıyı bakterılerı öldürüyormus ama yıkamadan nasıl cıkılır anlayamıyorum napacagm bu konuda bılmıyorum
Aminnn kimsenin emekleri hayalleri boşa çıkmaz inşallahİnsanlah kızlarımız abla olurlar hayirlisiyla
Aminnn kimsenin emekleri hayalleri boşa çıkmaz inşallahİnsanlah kızlarımız abla olurlar hayirlisiyla
Ay insanlah Allah gönlüne göre versin sağlıkla ilerlesin gebeliğinMerhaba arkadaşlar.. Belki umut oluruz birbirimize ben 5 yıllık evliyim bu 5 yıl içinde 3 kere normal yoldan hamile kalıp düşük yaptım.. gitmedigim Dr kalmadı özel devlet araştırma hiçbir sorun çıkmadı sadece eşimde astenosperm teshisi kondu.ileri hareketlilik için takviyeler ilaçlar verildi ama yine bir daha hamile kalmadım ve en son tüp bebek yapmaya karar verdik.ilk muaynemde rahim dışında 10 cm lik miyom olduğu tespit edildi ve düsuklerimin sebebi miyom olabilir dendi ve miyom alınması için gün verdi biz tüp bebekte karar kıldık hem miyom alınırken yumurta toplama işlemi yapıldı 3 tane 5 gün embriyosu donduruldu 2 ay rahim dinlendi ve 30 Ağustosta ı 2 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu transferi yapıldı..6 günümde idrar testi yaptım çıkmadı 8 günde yaptım çok silik cikti ve 12 günde kan tahlili yaptım 60 çıktı 14 günün bugün 216 çıktı ve cuma günü Bir daha yaptıracam duruma göre kese için gün verilecek... transfer olacak arkadaşlards inşallah pozitifi görürürler...benim içinde dua edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?