- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.441
Canım bu sabah ben de bel ağrısıyla kalktım ama gün içinde geçti. Ne zaman göreceksin keseyiKızlar transferin18 günü rahminde belinde batma adet olacak gibi ağrı yaşayan var mı hala ne kese görebildim ne birsey ağrılar korkutuyor
İnşallah buraya güzel şeyler yazarım benim gibi bir durum yaşayan varsa da umut olurumKendini de bebisini de üzme canım. Bence hamilesin. Yarın güzel haberlerle dönersin insallah
Doktor ne zaman gel dedi ki kese için geç kalmışsın ama gidince bence kalp atışıyla birlikte duyacaksın ikizleriKızlar transferin18 günü rahminde belinde batma adet olacak gibi ağrı yaşayan var mı hala ne kese görebildim ne birsey ağrılar korkutuyor
Canım bu sabah ben de bel ağrısıyla kalktım ama gün içinde geçti. Ne zaman göreceksin keseyi
Doktor ne zaman gel dedi ki kese için geç kalmışsın ama gidince bence kalp atışıyla birlikte duyacaksın ikizleri
Evet 11. Gün yaptım. Çift çizgi çıktı anındaHayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah evde idrar testi yaptın mı
16 sı da çok geç ya bence bi kadın doğuma git ağrım var diye keseyi gör için rahat etsinAllahım inşallah Rabbım beklettigine değer. Geciktirdi bunca zaman inşallah hepimizinkini çok çok guzellestirmistir. Ayın 16 snda
Resmî varsa atar mısın kaç gündür bende yapıyorum çift çizgi var da koyu değil sanki yaEvet 11. Gün yaptım. Çift çizgi çıktı anında
Ben barkoddan bakıyorumDevlet hastanelerinin kendi internet sitelerinde labarotuvar sonuçları sayfası var ya muhakkak kan tüpüne takılan barkod kağıdındaki protokol numarasını alın o sisteme daha Hızlı düşüyor e nabıza daha geç düşüyor sonuç.
Kese göründükten sonra 15 gün sonra cagiriyo canim doktorunKızlar en erken ne zaman kalp atısı duyulabılıyor
Gayet olur canim ben 9.cu haftama giricem hala oluyo arada yerlesiyo yavrularimiz NORMAL DILMI ?Gebeliğimin 5.haftasindayim 3 gündür kahve rengi leke var 2 gün önce kontrole gitmiştim kese görünmüştü bu durumu yaşayanlar varmi
Migde bulantisi icin kraker diyolar sürekli. Bende yok fakat koku hassasiyetim basladi oda beni sinir ediyo su siralarKızlar mide bulantısı için neler yapıyosunuz
Benim de 3. Gün embriyosu idi 9. Gün kan da çıktı.Sizin yarin kanda çıkarBenimde 30 Eylül transferim oldu ama 3.gün embriyosu sizin kaçıncı gün embriyo
Guzum ben 9.cu haftama giricem hala rahmim kasim kasim kasiliyo sizliyo bu gayet normal rahim olabildigince büyüyo. Insallah en yakin zamnda keseni görür RahatlarsinKızlar transferin18 günü rahminde belinde batma adet olacak gibi ağrı yaşayan var mı hala ne kese görebildim ne birsey ağrılar korkutuyor
Sağol canım hakkımızda hayırlısı Allah ne dilerse o olur biz tabi hemen heyecan yapıyoruz.Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Gayet olur canim ben 9.cu haftama giricem hala oluyo arada yerlesiyo yavrularimiz NORMAL DILMI ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?