- 17 Eylül 2023
- 284
- 337
- 18
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.461
Kraker yiyorum faydası yok koku hassasiyeti de var bulantıda ama çok abartı değil henüz yeni başlıyor sanırımMigde bulantisi icin kraker diyolar sürekli. Bende yok fakat koku hassasiyetim basladi oda beni sinir ediyo su siralar
Meyve deneyin isterseniz. Ben mandalina elma şeftali yiyorum bastırsın diye.Kraker yiyorum faydası yok koku hassasiyeti de var bulantıda ama çok abartı değil henüz yeni başlıyor sanırım
Kacıncı haftada basladı 8. Hafta dıye bılıyorum ama benKraker yiyorum faydası yok koku hassasiyeti de var bulantıda ama çok abartı değil henüz yeni başlıyor sanırım
5+4deyim ben 2 gündür varKacıncı haftada basladı 8. Hafta dıye bılıyorum ama ben
Onlarına bi denerim artıkMeyve deneyin isterseniz. Ben mandalina elma şeftali yiyorum bastırsın diye.
Çiğ badem duydum özellikle bastırıyor diye
Test vermeye korkuyorumBenim de 3. Gün embriyosu idi 9. Gün kan da çıktı.Sizin yarin kanda çıkar
Yani test yapip mi öğrendiniz yokda direk kan mi verdinizTest vermeye korkuyorumcesaretim hic yok siz gebelik testi yaptiniz mi
Bilmiyorum korkuyorum yüzleşmekten sanırım ;(16 sı da çok geç ya bence bi kadın doğuma git ağrım var diye keseyi gör için rahat etsin
Guzum ben 9.cu haftama giricem hala rahmim kasim kasim kasiliyo sizliyo bu gayet normal rahim olabildigince büyüyo. Insallah en yakin zamnda keseni görür Rahatlarsin
Seninle aynı gün transfer olduk sen kanama için gittiğinde varılamaz ultrason ile mi kese yi gördün?Canım bu sabah ben de bel ağrısıyla kalktım ama gün içinde geçti. Ne zaman göreceksin keseyi
Ben 8. Gün idrar testi yaptım çıkmadi 9. Gün kan testi verdim çıktı 11 Gün verdim artmıştı bugün 13 Gün tekrar vericemTest vermeye korkuyorumcesaretim hic yok siz gebelik testi yaptiniz mi
Aynı bende kan verip sonucu öğrenmekten korkuyorum ya çok düşük değer görürsem diyeBilmiyorum korkuyorum yüzleşmekten sanırım ;(
Kaçla öğrendiniz acabaBen 8. Gün idrar testi yaptım çıkmadi 9. Gün kan testi verdim çıktı 11 Gün verdim artmıştı bugün 13 Gün tekrar vericem
Evet meyvede cok güzel bastiriyor özellikle mandalina gibiKraker yiyorum faydası yok koku hassasiyeti de var bulantıda ama çok abartı değil henüz yeni başlıyor sanırım
Aynı bende kan verip sonucu öğrenmekten korkuyorum ya çok düşük değer görürsem diye
Bugün neden tekrar veriyorsun artış varkenBen 8. Gün idrar testi yaptım çıkmadi 9. Gün kan testi verdim çıktı 11 Gün verdim artmıştı bugün 13 Gün tekrar vericem
Arkadaşlar günaydın.Sabah kontrolüm vardı doktor kesenin etrafında kanama alanları gördü .Göbekten iğne yazdı.Başına gelen var mı korkuyorum.Kalp atışı küçük olduğu için duyulmadı ama kese içinde kıp kıp yapıyordu gördüm
Bekleyeceğiz dedi ama serumluk bir durum var demedi ama dediğiniz gibi ciddi olsa derdi sanırım.Bağışıklık için serum takıldı şu an .Transfer öncesi başlamıştık.dualarınıza talibim öncesinde 2 kimyasal gebeliğim varKese etrafındaki kanama ciddi durumda olduğunda genelde hastaneye yatırıp serum veriliyor. Demekki küçük bir kanama alanı var
Ufak bir kanama alanıdır. Kendini iyi hisset hersey yolunda hastanede müdahale edilir zaten. Güzel düşün. Bir çok kişinin kanaması oldu ama bebisler sapasağlam seninde öyle olacak inşallah.Bekleyeceğiz dedi ama serumluk bir durum var demedi ama dediğiniz gibi ciddi olsa derdi sanırım.Bağışıklık için serum takıldı şu an .Transfer öncesi başlamıştık.dualarınıza talibim öncesinde 2 kimyasal gebeliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?