2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Guzum ben 9.cu haftama giricem hala rahmim kasim kasim kasiliyo sizliyo bu gayet normal rahim olabildigince büyüyo. Insallah en yakin zamnda keseni görür Rahatlarsin

Amin inşallah kese ve kalp atışını duyarsam hepsi bitecek gibi hissediyorum. Bi hapşırma ile rahmin üstü kasiklarim ora sızlıyor mesela diyorum bir sey oldu.

Arkadaşlar günaydın.Sabah kontrolüm vardı doktor kesenin etrafında kanama alanları gördü .Göbekten iğne yazdı.Başına gelen var mı korkuyorum.Kalp atışı küçük olduğu için duyulmadı ama kese içinde kıp kıp yapıyordu gördüm

Kese etrafındaki kanama ciddi durumda olduğunda genelde hastaneye yatırıp serum veriliyor. Demekki küçük bir kanama alanı var

Kese etrafındaki kanama ciddi durumda olduğunda genelde hastaneye yatırıp serum veriliyor. Demekki küçük bir kanama alanı var
Bekleyeceğiz dedi ama serumluk bir durum var demedi ama dediğiniz gibi ciddi olsa derdi sanırım.Bağışıklık için serum takıldı şu an .Transfer öncesi başlamıştık.dualarınıza talibim öncesinde 2 kimyasal gebeliğim var

Ufak bir kanama alanıdır. Kendini iyi hisset hersey yolunda hastanede müdahale edilir zaten. Güzel düşün. Bir çok kişinin kanaması oldu ama bebisler sapasağlam seninde öyle olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…