- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.421
Pembeler predıctorSenin testlerin markası ne ?
Benimkiler de öyleydi de bunlar benimkine benzemiyorPembeler predıctor
Benimde 30 Eylül transferim oldu ama 3.gün embriyosu sizin kaçıncı gün embriyoKızlar 30 eylül transferim protector marka erken gebelik testinde negatif çıktı. Çıksa bugüne çıkar mıydı kanda değişir mi yaşayan var mı
5.gün demişsiniz görmemişim belki henüz erkendir biraz daha bekleyin sonra kan verin bence5. Gün transferi tek transfer. Genetiğe gitti en iyi kalite. Bende bir sorun olmadığı için tutması %80 kadar yüksek bir oran vermişti doktor. Yarın test günüm. 3. Denemem ne hissedeceğimi bilmiyorum artık..
Olabilir tabi.Canım biz de karından baktırdık ama duyuldu belki cihazlarla da alakalı olabilir
O zaman duyulabilir.Hayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Bakalım yarın ne diyecek doktorum muhtemelen vajinal bakacak benim de
Köydeki insanlar hep öle yıyor eskıler hep öle hamıle kalıyor sakınan göze çöp batarmıs fazlada sorgulamamak lazım bazı seyleri inanın yazdıysa rabbim ne yersenız yiyin bişey olmaznette birkaç yerde iyi pişirilmeli sütler diyor, net bir bilgi ben de bulamadım malesef.Ama şimdiye kadar hamileler hiç mi ev yogurdu, peyniri yemedi diye kendimi avutmaya çalısıyorum
İnşallah canım hayırlısıylaO zaman duyulabilir.
Yarın gideceğim ama olsa çıkardı zaten. Bilmiyorum bir ihtimal bekleyeceğimhayı
Trendyoldan dörtlü aldım benBenimkiler de öyleydi de bunlar benimkine benzemiyor
Sizinki predictor değil bence prodoctor var bide bence o sizinki.H
Trendyoldan dörtlü aldım ben
Ay evet şimdi baktım dediğin doğru benimki prodoctor farkeder mi diğeriyleSizinki predictor değil bence prodoctor var bide bence o sizinki.
Normalde predictor bu şekilde değil canım. A
Bence farkediyor. Hassasiyetini pek beğenmiyorum o testin benAy evet şimdi baktım dediğin doğru benimki prodoctor farkeder mi diğeriyle
Gözünüz aydın. Hayırlı olsun inşallahBen Cmt günü yani transferden sonraki 12. Gün ilk gebelik tahlilimi yaptırdım. Çift embriyo transfer edilmişti. 468 çıktı. Dr çok iyi olduğunu söyledi. Yarın ikinci tahlili yapıcam inşaAllah.
İnşallah ya mor olan da awox onda hiç yok nerdeyse aynı idrarla yapmama rağmen yarın sabah kan vericem öğleden sonra çıkar nasıl geçecek zaman bana hiç bilmiyorumBence farkediyor. Hassasiyetini pek beğenmiyorum o testin ben
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah evde idrar testi yaptın mıBen Cmt günü yani transferden sonraki 12. Gün ilk gebelik tahlilimi yaptırdım. Çift embriyo transfer edilmişti. 468 çıktı. Dr çok iyi olduğunu söyledi. Yarın ikinci tahlili yapıcam inşaAllah.
Aile hekimliğinde verirseniz ertesi güne çıkıyor diye biliyorum. Hastane de verirseniz dediğiniz gibi çıkar sonuç güzel olur İnşllahİnşallah ya mor olan da awox onda hiç yok nerdeyse aynı idrarla yapmama rağmen yarın sabah kan vericem öğleden sonra çıkar nasıl geçecek zaman bana hiç bilmiyorum
Kendini de bebisini de üzme canım. Bence hamilesin. Yarın güzel haberlerle dönersin insallahİnşallah ya mor olan da awox onda hiç yok nerdeyse aynı idrarla yapmama rağmen yarın sabah kan vericem öğleden sonra çıkar nasıl geçecek zaman bana hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?