• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Devlet hastanelerinin kendi internet sitelerinde labarotuvar sonuçları sayfası var ya muhakkak kan tüpüne takılan barkod kağıdındaki protokol numarasını alın o sisteme daha Hızlı düşüyor e nabıza daha geç düşüyor sonuç.

Canım bu sabah ben de bel ağrısıyla kalktım ama gün içinde geçti. Ne zaman göreceksin keseyi

Bel ağrısı geçiyor sonra tekrar gün içinde heo devam ediyor zaten. De rahim de batma olunca adet ağrısı gibi geldi korktum. Ayın 16 snda gel dedi doktorum ama

Ben sabah yine kan vereceğim bakalım artmış mi. Doktorum sabah progesteron ve beta baktır öğleden sonra gel diye haber göndertti.

Kızlar transferin18 günü rahminde belinde batma adet olacak gibi ağrı yaşayan var mı hala ne kese görebildim ne birsey ağrılar korkutuyor:KK43:
Guzum ben 9.cu haftama giricem hala rahmim kasim kasim kasiliyo sizliyo bu gayet normal rahim olabildigince büyüyo. Insallah en yakin zamnda keseni görür Rahatlarsin🤲🏻👼🏻❤️

Back