• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

5. Gün transferi tek transfer. Genetiğe gitti en iyi kalite. Bende bir sorun olmadığı için tutması %80 kadar yüksek bir oran vermişti doktor. Yarın test günüm. 3. Denemem ne hissedeceğimi bilmiyorum artık..
5.gün demişsiniz görmemişim belki henüz erkendir biraz daha bekleyin sonra kan verin bence

nette birkaç yerde iyi pişirilmeli sütler diyor, net bir bilgi ben de bulamadım malesef.Ama şimdiye kadar hamileler hiç mi ev yogurdu, peyniri yemedi diye kendimi avutmaya çalısıyorum 🙂😔🤗
Köydeki insanlar hep öle yıyor eskıler hep öle hamıle kalıyor sakınan göze çöp batarmıs fazlada sorgulamamak lazım bazı seyleri inanın yazdıysa rabbim ne yersenız yiyin bişey olmaz

İnşallah ya mor olan da awox onda hiç yok nerdeyse aynı idrarla yapmama rağmen yarın sabah kan vericem öğleden sonra çıkar nasıl geçecek zaman bana hiç bilmiyorum
Aile hekimliğinde verirseniz ertesi güne çıkıyor diye biliyorum. Hastane de verirseniz dediğiniz gibi çıkar sonuç güzel olur İnşllah 🥰

Kızlar transferin18 günü rahminde belinde batma adet olacak gibi ağrı yaşayan var mı hala ne kese görebildim ne birsey ağrılar korkutuyor:(

İnşallah ya mor olan da awox onda hiç yok nerdeyse aynı idrarla yapmama rağmen yarın sabah kan vericem öğleden sonra çıkar nasıl geçecek zaman bana hiç bilmiyorum
Kendini de bebisini de üzme canım. Bence hamilesin. Yarın güzel haberlerle dönersin insallah

Back