- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #6.481
Evet sağlık ocağında verip geldimVerebildiniz mi kan i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sağlık ocağında verip geldimVerebildiniz mi kan i
Canım alttan baktı. Direkt gördüSeninle aynı gün transfer olduk sen kanama için gittiğinde varılamaz ultrason ile mi kese yi gördün?
İnşallah canım çok teşekkür ederimUfak bir kanama alanıdır. Kendini iyi hisset hersey yolunda hastanede müdahale edilir zaten. Güzel düşün. Bir çok kişinin kanaması oldu ama bebisler sapasağlam seninde öyle olacak inşallah.
Vermemi istedi hemşire hanımBugün neden tekrar veriyorsun artış varken
Canım alttan baktı. Direkt gördü
Eminim çok güzel betan gelecek endiselendiginden iyi sonuc alacaksın. Bende o kadar bile koyulasma yokken 80 beta gormustum çünkü hayırlı güzel haberler edersin insllhEvet sağlık ocağında verip geldim
Ben bu cuma gideceğim kese görmek için. Tabi 3 gün önce kanamaya gördüğümü bilmiyorlar başka bir hastaneye gittim çünkü.Aynı gun olduk ya onun için merak ettim. Neyse bir haftam var gidince öğrenirim de hem beta güzel hem artis var nötr hissediyorum kendimi. Kese ve kalp atışı görene dek
İnşallah ya zaman geçmiyor kalbim ağzımda atıyor pembe testlere bakıp duruyorum onlar da daha iyi koyulaşma var morlara bakınca çok üzülüyorumEminim çok güzel betan gelecek endiselendiginden iyi sonuc alacaksın. Bende o kadar bile koyulasma yokken 80 beta gormustum çünkü hayırlı güzel haberler edersin insllh
Kanamadan dolayi gitmek zorunda kaldığını söyledi ona göre kontrollü davransinlar. Sen benden önce gitmiş olacaksın yine bu haftada bitseydi Allahı izniyle. Transfer sonrası bitmiyor sonuc pozitif yine bitmiyor :) bende bel ağrım Gün içinde oluyor ayakta kalınca rahimde ağrım oluyor ama anlayamıyorum artık. Aklımda tekrar Bi kan mı versem beta öğrenmek için Di geçiriyorum. Doktora gitmeden.Ben bu cuma gideceğim kese görmek için. Tabi 3 gün önce kanamaya gördüğümü bilmiyorlar başka bir hastaneye gittim çünkü.
Ben de hiçbir şey hissetmiyorum. Ne ayrı ne göğüs hassasiyeti. Keseyi gördüğüm halde inanamıyorum hamile olduğuma. Çünkü diğer hamileliklerimde daha günün geçer geçmez midem bulandırdı goguslerime dokunamazdim
Ama bak sana attım kendi morlarimi da. Pozitif çıkacak sonuçİnşallah ya zaman geçmiyor kalbim ağzımda atıyor pembe testlere bakıp duruyorum onlar da daha iyi koyulaşma var morlara bakınca çok üzülüyorum
Canını sıkma canım muhtemelen 2 gün sonra tekrar isteyecek %58 lik bir artis olmus 2 gün sonra yükselir benceKızlar değerlerim sırayla 40.8 - 97.32 idi. Bugün ki 154.49 moralim bozuldu %66 yi bulmuyor. 2 günde bir verdim kan
Hemşireye yazdım cevap bekliyorum
Kusmaktan baska rahatlatan bişi yok beniKızlar mide bulantısı için neler yapıyosunuz
Birde adet sancisi gibi sanciniz oldu mu adetim gelecek gibi hafif hafif agrilarim basladi 3 gün var hem adetime hem test günümeBen 8. Gün idrar testi yaptım çıkmadi 9. Gün kan testi verdim çıktı 11 Gün verdim artmıştı bugün 13 Gün tekrar vericem
İnşallah canım.Canını sıkma canım muhtemelen 2 gün sonra tekrar isteyecek %58 lik bir artis olmus 2 gün sonra yükselir bence
Aboo çok erken başlamış5+4deyim ben 2 gündür var
Bi ara oldu canım geçti sonraBirde adet sancisi gibi sanciniz oldu mu adetim gelecek gibi hafif hafif agrilarim basladi 3 gün var hem adetime hem test günüme
Maşallah cift embriyo mu transfer edildi.Kızlar bugün transferin 12.günü değerim 546.6 çıktı
Evet canımMaşallah cift embriyo mu transfer edildi.