• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aynı gun olduk ya onun için merak ettim. Neyse bir haftam var :KK43: gidince öğrenirim de hem beta güzel hem artis var nötr hissediyorum kendimi. Kese ve kalp atışı görene dek
Ben bu cuma gideceğim kese görmek için. Tabi 3 gün önce kanamaya gördüğümü bilmiyorlar başka bir hastaneye gittim çünkü.
Ben de hiçbir şey hissetmiyorum. Ne ayrı ne göğüs hassasiyeti. Keseyi gördüğüm halde inanamıyorum hamile olduğuma. Çünkü diğer hamileliklerimde daha günün geçer geçmez midem bulandırdı goguslerime dokunamazdim

Eminim çok güzel betan gelecek endiselendiginden iyi sonuc alacaksın. Bende o kadar bile koyulasma yokken 80 beta gormustum çünkü hayırlı güzel haberler edersin insllh
İnşallah ya zaman geçmiyor kalbim ağzımda atıyor pembe testlere bakıp duruyorum onlar da daha iyi koyulaşma var morlara bakınca çok üzülüyorum

Ben bu cuma gideceğim kese görmek için. Tabi 3 gün önce kanamaya gördüğümü bilmiyorlar başka bir hastaneye gittim çünkü.
Ben de hiçbir şey hissetmiyorum. Ne ayrı ne göğüs hassasiyeti. Keseyi gördüğüm halde inanamıyorum hamile olduğuma. Çünkü diğer hamileliklerimde daha günün geçer geçmez midem bulandırdı goguslerime dokunamazdim
Kanamadan dolayi gitmek zorunda kaldığını söyledi ona göre kontrollü davransinlar. Sen benden önce gitmiş olacaksın yine bu haftada bitseydi Allahı izniyle. Transfer sonrası bitmiyor sonuc pozitif yine bitmiyor :) bende bel ağrım Gün içinde oluyor ayakta kalınca rahimde ağrım oluyor ama anlayamıyorum artık. Aklımda tekrar Bi kan mı versem beta öğrenmek için Di geçiriyorum. Doktora gitmeden.

Kızlar değerlerim sırayla 40.8 - 97.32 idi. Bugün ki 154.49 moralim bozuldu %66 yi bulmuyor. 2 günde bir verdim kan
Hemşireye yazdım cevap bekliyorum

Kızlar değerlerim sırayla 40.8 - 97.32 idi. Bugün ki 154.49 moralim bozuldu %66 yi bulmuyor. 2 günde bir verdim kan
Hemşireye yazdım cevap bekliyorum
Canını sıkma canım muhtemelen 2 gün sonra tekrar isteyecek %58 lik bir artis olmus 2 gün sonra yükselir bence

Canını sıkma canım muhtemelen 2 gün sonra tekrar isteyecek %58 lik bir artis olmus 2 gün sonra yükselir bence
İnşallah canım.
Hemşire de. Cevap vermedi
Cumartesi 12.30 a doğru kan vermiştim bugün saat 10 da verdim saatten de farkeder mi acaba aynı yerde verdim kani

Back