- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 27
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #6.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözümüz aydınEvet biz de dün duyduk programda 6+4 dü 6+2 çıktı ama sanırım bi kaç gün çok farketmiyor doktor bişey demedi bende sormadım açıkçası. Vajinal baktığı için biz baya net duyduk sesini sizin adınıza da sevindim
hangı markayla yapıyorsunuz predıctor alsaydınzı bı ?Günaydın kızlar yarın kan vericem ama yine koyulaşma yok sanki artık umudum da kalmadı çift çizgiye sevinemiyorum bile oysa aylarca silik de olsa çift çizgi görmek için mücadele ediyoruz şimdi kimyasaldır diye üzülüyorum
gayet belli bence neden kendnızı uzuyorsunuz ;(Günaydın kızlar yarın kan vericem ama yine koyulaşma yok sanki artık umudum da kalmadı çift çizgiye sevinemiyorum bile oysa aylarca silik de olsa çift çizgi görmek için mücadele ediyoruz şimdi kimyasaldır diye üzülüyorum
İç dış parazit aşılarını yaptırdınız mi kedinizinkızlar gunaydın kedim vardı toksoplazma yaptırdım negatıf cıktım gecırmemısım 4 senedır hıc keske bagısık cıksaydım.Şimdi kedıme yaptıracagım ınsallah onda negatıf cıkar sormak ıstedıgım şu, pastörize olmayan süt peynirr falan da diyor internette.Gecen hafta unutup ev peynırı yedım süt pişiyor peynir yapıyorlar ya çökelek gibi sokak sütünden.E yogurt da pastorize olmamıs sokak sütünden yapılıyor kafams takıldı bu toksoplazma ya bişi olur mu ev peynırınden kedıme zor ellıyorum korkudan valla yanı basımda ama nası özluyorm
evet yaptırdım gecen hafta böbrek değerleri kötü oldugu ıcın bir senedir yapmıyorlardı ama bu sefer mecbur yaptılar.İç dış parazit aşılarını yaptırdınız mi kedinizin
Ben doktora bunu sordum. Yani yoğurt süt olarak sordum. Peyniri unuttum çünkü benim ailemde kendi salamura kuruyor çok sevmesem de bazen yiyoruz. Ve yoğurdumu kendim yapıyorum daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Süt konusunda bana şunu söyledi. Eğer bildiğiniz yerse temiz oldugunu düşünüyorsanız ve çok iyi kaynatıyorsajız sorun olmaz dedi. Aldığımız yerin sütü kilitli kapak olarak geliyor biraz da profesyoneldir düşünüyorum o şekilde bilgiyi size de aktarayım. Ama peyniri bende bilmiyorum salamura olayı kurulmuş peynirler çökelekler tehlikeli olabilir mi acabakızlar gunaydın kedim vardı toksoplazma yaptırdım negatıf cıktım gecırmemısım 4 senedır hıc keske bagısık cıksaydım.Şimdi kedıme yaptıracagım ınsallah onda negatıf cıkar sormak ıstedıgım şu, pastörize olmayan süt peynirr falan da diyor internette.Gecen hafta unutup ev peynırı yedım süt pişiyor peynir yapıyorlar ya çökelek gibi sokak sütünden.E yogurt da pastorize olmamıs sokak sütünden yapılıyor kafams takıldı bu toksoplazma ya bişi olur mu ev peynırınden kedıme zor ellıyorum korkudan valla yanı basımda ama nası özluyorm
nette birkaç yerde iyi pişirilmeli sütler diyor, net bir bilgi ben de bulamadım malesef.Ama şimdiye kadar hamileler hiç mi ev yogurdu, peyniri yemedi diye kendimi avutmaya çalısıyorumBen doktora bunu sordum. Yani yoğurt süt olarak sordum. Peyniri unuttum çünkü benim ailemde kendi salamura kuruyor çok sevmesem de bazen yiyoruz. Ve yoğurdumu kendim yapıyorum daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Süt konusunda bana şunu söyledi. Eğer bildiğiniz yerse temiz oldugunu düşünüyorsanız ve çok iyi kaynatıyorsajız sorun olmaz dedi. Aldığımız yerin sütü kilitli kapak olarak geliyor biraz da profesyoneldir düşünüyorum o şekilde bilgiyi size de aktarayım. Ama peyniri bende bilmiyorum salamura olayı kurulmuş peynirler çökelekler tehlikeli olabilir mi acaba
Pembe predıctor marka mor awox markahangı markayla yapıyorsunuz predıctor alsaydınzı bı ?
Belli de işte koyulaşma olmuyor diye çok üzülüyorum sanki yarın düşük değer çıkacakmış gibigayet belli bence neden kendnızı uzuyorsunuz ;(
tamam onda koyulasma olmus zaten gozunuz aydın kafanızı bulandırmayınPembe predıctor marka mor awox marka
Katılıyorum çünkü köyde de yaşayan hamile var mesela. Sanmıyorum ki şu yoğurt dursun da ben marketten alıp geleyim desinnette birkaç yerde iyi pişirilmeli sütler diyor, net bir bilgi ben de bulamadım malesef.Ama şimdiye kadar hamileler hiç mi ev yogurdu, peyniri yemedi diye kendimi avutmaya çalısıyorum
Pembeler gayet koyulaşarak gitmiş neden kendini üzüyorsun ki ? Ayrıca sen neden hala kan vermiyorsun aynı gün değil miyizGünaydın kızlar yarın kan vericem ama yine koyulaşma yok sanki artık umudum da kalmadı çift çizgiye sevinemiyorum bile oysa aylarca silik de olsa çift çizgi görmek için mücadele ediyoruz şimdi kimyasaldır diye üzülüyorum
saglıcakla bi alsaydık kucaklarımıza nası gececek 8 ayKatılıyorum çünkü köyde de yaşayan hamile var mesela. Sanmıyorum ki şu yoğurt dursun da ben marketten alıp geleyim desin
Yani iyi kaynatılmalı dedi doktorda.
Bir de ne kadar az şey bilmek bazen o kadar rahatlık mutluluk. Cahillik mutluluktur
Geçer Allah’ın izniyle keyif almaya bakalımsaglıcakla bi alsaydık kucaklarımıza nası gececek 8 ay
2 günde 1 pruloton depot yaptırıyorum canım.Progestan hiç yapılmadı banaHangi iğneyi kullanıyosun canım ? Ben hergün progestan kalçadan haftada bir pruloton kullanıyorum
inşalalhGeçer Allah’ın izniyle keyif almaya bakalım
İnşallah canım hayırlısıyla hepsini duyalımTeşekkür ederim. İçim rahatlıyor böyle şeyler duyunca. İnşallah kese ve kalbi görsem rahatliycam
Sevindim sağ salim kucağınıza alın inşallahEvet tekrar verdiğimde 2 kat artmıştı pazartesi tekrar vericem kontrol amaçlı