2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi.Bende yarın serum taktırmaya gideceğim programa göre 6+2 olacağım 15 Eylül transferiyim.doktorum bir dinleyelim muhtemelen duyulmaz dedi ama sizi görünce bir umutlandım.

Kızlar 30 eylül transferim protector marka erken gebelik testinde negatif çıktı. Çıksa bugüne çıkar mıydı kanda değişir mi yaşayan var mı

Aynı gün transferiyiz ben 5+4 deyim nasıl oluyor doktor söyledi

Aslında bizde de hemşire şaşırdı ama duyuluyor dedi doktor açtı sesini ben açmaz diye düşünmüştüm bazenn ses duyulup ritim atsada sanırım sesi erken olunca açmıyorlarmış burda öyle bişey okumuştum.
Ama ben vajinal baktığı için ona bağlıyorum. Karından bakacaksa duyulmayabilir.

Merhaba, çok sevindim adınıza tüm hamilelik süreciniz sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim yaşım 39, 1 tane 3bc dondurulmuş embriyom var. İlk defa 3bc transferi olan ve tutunan örnek görmüş oldum nasıl mutlu oldum anlatamam yeniden opu oldum ben, 2 embriyo var şuan yarın durumları belli olacak, lab iyi gidiyor diyor ama dr um 5. Günde kalitelerine bakıcaz dedi. İlki orta kalite olunca endişeyle bekliyorum bi yandan. İnşallah artık ben de transfer sürecine gitmek istiyorum, heralde kasım başı olur. Hem heyecanlı hem de bir o kadar stresli bekleyişler bunlar allah bana da nasip etsin inşallah. Siz embriyoya pgt yaptırmış mıydınız?

5. Gün transferi tek transfer. Genetiğe gitti en iyi kalite. Bende bir sorun olmadığı için tutması %80 kadar yüksek bir oran vermişti doktor. Yarın test günüm. 3. Denemem ne hissedeceğimi bilmiyorum artık..

Canım biz de karından baktırdık ama duyuldu belki cihazlarla da alakalı olabilir

Amin inşallah hayırlısıyla siz de güzel sonuçlar alırsınız . Süreçler gerçekten çok zor ve yıpratıcı bu yolda olan herkes bian önce dileğine kavuşsun inşallah. Bizim zaten çok zor oluştuğu için doktorumuz bir de pgt ile yormak istemiyorum dedi . Kendimiz daha önce tüm genetik testleri yaptırmıştık eşimle ama embriyoya bakılmadı doktor özellikle istemediği için . Hayırlısyla şu 12 hafta bi geçseydi ben de hala gerginim açıkçası

neden ucuncu gun yapmıyorlat bekletıyorlat anlamıyorum rahım daha ıyıymd bekleme acısından.olmayacaksa o zaman da olmaz zaten ama belkı şans artardır

Hayırlı olsun canım Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin.Bakalım yarın ne diyecek doktorum muhtemelen vajinal bakacak benim de

neden ucuncu gun yapmıyorlat bekletıyorlat anlamıyorum rahım daha ıyıymd bekleme acısından.olmayacaksa o zaman da olmaz zaten ama belkı şans artardır
Bizim ilk denemede 3. Gün denemişlerdi mesela ama o da tek denemeye değer kalmıştı. Sonra her denememizde 5. Gün istediler bu sanırım herkesin tedavi sebebine yaş sağlık vs durumuna göre değişiyor . En son Doktoruma sorduğumda d 3. Güne iyi kalite gelen bi embriyoyu gerekirse yine dondururum ama transfer olsun sadece diye dondurmam demişti . zaten o kadar iyi durumda olduğunu düşündükleri 3. Gün embriyosu 5. Güne gidiyor anladığım .

5. Gün transferi tek transfer. Genetiğe gitti en iyi kalite. Bende bir sorun olmadığı için tutması %80 kadar yüksek bir oran vermişti doktor. Yarın test günüm. 3. Denemem ne hissedeceğimi bilmiyorum artık..
Çok üzüldüm ama kesin sonuç için gidip bugün de kan verebilirsiniz yarında verirsiniz de en azından net bir şey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…