- 20 Aralık 2020
- 17.157
- 2
- 76.194
- 548
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.241
Gözün aydın canımmKızlar merhaba her vesvesemi önce buraya yazıp sizden güzel rahatlatmalar duyduğum için bugün güzel haberlerimi de önce sizinle paylaşmak istedim belki ben de başkalarının yüreğine su serpmiş olurumÇok şükür bugün gittiğimizde kesemizi gördük ve sürpriz bir şekilde kalp atışını da duyduk çok şükür rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler sonraki adımlar da . 11 Eylül 5. Gün orta kalite tek embriyo transferi olmuştum ve transferin 4. Gününden beri Sürekli yaşadığım kahverengi lekenlenmeler ve arada gelen 2 kanamadan dolayı ve hastalığım da cabası biliyorsunuz çok tedirgindim bu bekleme sürecinde . Şükür korktuğum gibi olmadı. Sizler de lütfen normal olduğunu bilin kendinizi korkutmayın
Bı belırtın oldumu canım?Bende 27sı transfer olmuştumMerhaba kızlar ilk beta hcg değerm 91,9 pozitifi gördük çok şükğr allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba haftaya cuma kese kontrolüm var.Kızlar merhaba birşey soracaktım pozitifi olup kanama veya lekelenme yaşamayan var mı keseyi gördüğünüz mü
Rabbim daha güzel daha sağlıklısını yaşatsın inşallah 2 günde bir vermediniz mi testleri 23 eylül transferiydi sizin erken mi verdiniz acaba artar belki bi kaç günde.Malesef sanıyorum kimyasal yaşıyorum.Testim düşük geldi kızlar.(83-173-243-224) Üzüldüm mü üzüldüm ama hayırlısını diledim.Demek ki değilmiş.Son kez pazartesi de kan verip bu işe noktayı koyuyorum.Bebek bekleyenler sağlıkla kucağına alır inşallah.Allah en güzelini kalbinize göre versin
Sağolun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne zaman transfer oldunuzMerhaba haftaya cuma kese kontrolüm var.
Transferin 15. Günü bugun galiba. Kanama lekelenme yaşamadım çok şükür
7. Gün-9.gün-11.gün ve 13. Gün tesleriydi. Kimyasala doğru gidyor çıkan değerler. Pek umudum yok.Doktor pzartesi günü progrstona da bakacağını söyledi.Sonra da ilaçları keseriz.Rabbim daha güzel daha sağlıklısını yaşatsın inşallah 2 günde bir vermediniz mi testleri 23 eylül transferiydi sizin erken mi verdiniz acaba artar belki bi kaç günde.
Bı belırtın oldumu canım?Bende 27sı transfer olmuştum
İlk günlerde hiçbir belirtm yoktu ama sonra 3 gündür başım çok ağrıyordu ve çok acıkıyordum özellikle sabahları açlıktan midem bulanıyordu üşüttüğümü falan düşünmüştüm korkmuştumMerhaba kızlar ilk beta hcg değerm 91,9 pozitifi gördük çok şükğr allah isteyen herkese nasip etsin
21 eylulde donrurulmus 5. Gün 2 tane embriyosu transferi oldumSağolun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne zaman transfer oldunuz
Bende 20 eylülde 5. Gün embriyosuydu hemen hemen aynıyız21 eylulde donrurulmus 5. Gün 2 tane embriyosu transferi oldum
Amin insallah
6 haftalık dedi canımÇok sevindim adınızakalp atışını duymanıza da ayrıyeten Daha çok sevindim
Kaç haftalık olarak belirledi doktorunuz ?
Canım benimki de 3bc idi 4. Denememiz ve tek embriyo elde edebilmiştik çok ağlamıştım açıkçası ilk duyunca şansım çok düşük diye ama çok şükür gerçekten öyle değilmiş . Doktorum da blast elde ettik kötü diyemeyiz demişti inşallah sağlıkla da ilerler bakalım .Gözün aydın canımminşAllah sağ salım de devamı gelsinn
Embriyo kaliten nasıldı canım benimde 5.gün 3bb embriyolarım var da merak ettim
Ben varım hiç leke kanama bişey görmedim ama keseyi gördük çok şükürKızlar merhaba birşey soracaktım pozitifi olup kanama veya lekelenme yaşamayan var mı keseyi gördüğünüz mü
Ya varya böyle şeyler duyunca çook mutlu oluyorumCanım benimki de 3bc idi 4. Denememiz ve tek embriyo elde edebilmiştik çok ağlamıştım açıkçası ilk duyunca şansım çok düşük diye ama çok şükür gerçekten öyle değilmiş . Doktorum da blast elde ettik kötü diyemeyiz demişti inşallah sağlıkla da ilerler bakalım .
Evet canim korkma eger kanamam yada lekelenmen varsa ben 8.ci haftamdayim 7.ci haftamda gördüm kanamayida kesemide cok sükür Onlar tutunma kanamasiymisKızlar merhaba birşey soracaktım pozitifi olup kanama veya lekelenme yaşamayan var mı keseyi gördüğünüz mü
Kızlar daha biraz önce yazdım hiç kanama olmadı diye. Şimdi kanama başladı hem bildiğiniz kan rengi ve avcunun içi kadar kanadı. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. Hastaneye gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?