- 6 Ekim 2023
- 15
- 38
- 3
- 40
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #6.261
Güzel haberlerle dönersiniz inşaAllahAllahim korusun. Sakın kendini üzme strese sokma hemen git müdahale edilir. Hersey yolundadır inşallah belkide çok güzel haberle dönmek nasip olur
İnşallah sıkıntı olmaz bizi de haberdar edinBi karnımın içi adet olacakmışım gibi gurulduyor
Korkma canim bende öyle gittim apar topar 7.ci haftamda kanama sonucu ama korkulacak bisi yokmus Yerlesme kanamasi olurmus hatta 12.ci haftaya kadar ara ara olurmus. Panik yapma insallah bebegin seninle Ben kalbini duydum kendini gördüm rahatladim tabi Ama gidesiye kadar bende cok agladim kendini kasma sakin.Kızlar daha biraz önce yazdım hiç kanama olmadı diye. Şimdi kanama başladı hem bildiğiniz kan rengi ve avcunun içi kadar kanadı. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm. Hastaneye gidiyorum dualarınıza ihtiyacım var.
Hayırlı olsun Kaçıncı günde verdiniz kaniMerhaba kızlar ilk beta hcg değerm 91,9 pozitifi gördük çok şükğr allah isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Allahim korusun. Sakın kendini üzme strese sokma hemen git müdahale edilir. Hersey yolundadır inşallah belkide çok güzel haberle dönmek nasip olur
Çok şükür canım bebeğimi gördüm muhtemelen diğeri tutunamamis dedi doktorumİnşallah sıkıntı olmaz bizi de haberdar edin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
İnsanın komşusu doktor olunca ne kadar güzel oluyormuş. Komsumla birlikte gittik özel hastaneye. Hemen odayı hazirlarti.
Veee bebeğimi gördüm 3 mm dedi.
Muhtemelen diğeri düştü kimyasal oldu ya da tutunmayı dedi. Coraspirini kesebiliriz birkaç gün dedi. Çok mutluyum. Sağlıklı olsun 1 tane olsun hersey rabbimden.
Sadece hala karnım ve sol kaşığım agriyor
Canım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.Korkma canim bende öyle gittim apar topar 7.ci haftamda kanama sonucu ama korkulacak bisi yokmus Yerlesme kanamasi olurmus hatta 12.ci haftaya kadar ara ara olurmus. Panik yapma insallah bebegin seninle Ben kalbini duydum kendini gördüm rahatladim tabi Ama gidesiye kadar bende cok agladim kendini kasma sakin.
Amin canım inşallahÇok şükür olsun nasip 1 taneyeymis. Allahim ona sağlık sıhhat versin kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin kendine dikkat et.
Ben 2 kere yaşadım kanama Allah’ın izniyle hiç bir şey olmazCanım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.
Bu aradasen kayserilisin ben konyali. Sitemiz çok sakin bazı kelimelerin çok hoşuma gidiyor
Coraspirini yazdım ama klavyeden çorapların olmusCanım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.
Bu aradasen kayserilisin ben konyali. Sitemiz çok sakin bazı kelimelerin çok hoşuma gidiyor
Aa Konyalı mısınızCanım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.
Ben 8. Gün yaşadım.4 hafta + 4.günümdeyim hafif kırmızı leke geldi bu durumu yaşayan arkadaşlar varmi aranızda lütfen yardımcı olun
Ben de Konyalıyım :)Aa Konyalı mısınızbende Konyalıyım bu arada geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Dedim demi sana bende korkarak aglayarak gittim inanki nasil gittimi bilemedim ama cok sükür babyleri görünce rahatliyo icimizCanım çok şükür bebeğimi gördüm. Şükürler olsun. Aynı senin gibi oldu kanamam çok korktum. Ama şimdilik hersey yolunda sadece dinlen dedi. Çoraplarını kesebilirsiniz birkaç gün dedi.
Çok teşekkür ederim canım. Ama nasıl korktum. Çok üzüldüm şükür ki sonu güzel oldu.Aa Konyalı mısınızbende Konyalıyım bu arada geçmiş olsun. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Aynen toplanmışız bugun kontrolünüz vardı sanırım nasıl geçtiOo sizde mitoplanmışız desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?